Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelta6725

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal a Főfotó archívumából került fel több, mint 2500 fotó a fortepan.hu-ra. Ezek között persze bőven akadnak olyan képek is, amelyeknél nem tudni, hogy hol készültek, mit ábrázoltak. Ebből mutatok be most egy újabb "csokorral". (Fontos: a fotók nem feltétlenül Budapesten készültek, bár a nagy…..
Kelta6725 2021.04.18 15:08:33
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
Kelta6725 2020.11.13 15:36:38
@TávoliTűz: atombombát rakéta hordozótest juttatja célba..
bomba: önerőből nem képes helyváltoztatásra..
rakéta: belső hajtóanyag által meghajtott hordozótest ami vagy önmagában rombol, vagy visz robbanóanyagot..
Kelta6725 2020.11.13 15:37:38
@Túlélő_: nagyjából nulla a fizika tudásod a gravitációról..
nem a föld körül van :)...csak szólok
Kelta6725 2020.11.13 15:42:52
@Sir Gombóc: Mondjuk ez pont nem így van..semmilyen erővonalak nem hálóznak sehová :)
Gravitáció, a tér a tömeg általi torzulása, amit mi gravitációs vonzásnak érzékelünk
Az 1956-os forradalom egyik legszomorúbb hozadéka a mindkét fél részéről tetten érhető embertelen brutalitás honfitársai felé. A most következő cikkben az 1956. október 31-én történt szörnyű eseményt próbáljuk meg bemutatni a közönség számára. Fontosnak véljük elöljáróban megjegyezni, hogy elítéljük…..
Kelta6725 2020.10.31 16:01:52
@Hegge Balázs: Dehogy ez volt, sokan képzelegnek 56 ról, marhaságokat , te is és itt sokan köztük vagytok..
56 valós története és eseményei messze mások mint azt a korábbi szocialista (nem kommunista, soha nem volt kommunizmus sehol a földön) és 89 utáni kormányok meséltek róla. Magyar népre nagyon jellemző a hogy a lovon sose tudunk ülni, vagy egyik oldalra esünk vagy a másikra
56 jó példa erre...az se igaz amit Kádár alatt mondtak róla, és az se amit manapság szajkóznak a kormányhatalmak
Nem volt ellenforradalom, eszükbe se volt senkinek visszaállítani se a Horty se más korábbi formációt, és ugye ez az alapja az ellenforradalomnak..
és forradalom se volt igazán, mert nem a szocializmus végét akarták, csak a rákosi féle beszolgáltatós, félelemben élést akarták megszüntetni..a politikai terrort, és elnyomást..
bezony..ezt sokan nem hiszik el, pedig akkor élt ember mondta nem akartak ők mást csak ezt az elnyomást megszüntetni, a padlás lesöprést a nyomort..
meg lehet nézni 60-as évek elején már ki mit tudok mentek, és az ország kezdett nyugodtan békésen élni, és fejlődni..már amennyire a nagy testvér árnyékában lehetett
65 ben pl senkinek nem jutott már eszébe forradalmat csinálni, persze kivéve pár bűnözőt, akik bizony kiszabadultak 56 során..nem kevés
Lehet itt anyázni engem, de ezek tények..mégha sokan nem is tudnak róla..mint arról sem, hogy a nagy 56-os forradalom nagyrészt Bp-en zajlott, nagyon sok helyen vidéken, nem si tudtak róla, csak jóval utána a hírekből (újság stb)
az egész ellenállásban alig pár ezren voltak benne..már ami a szovjet tankok ellen mentek, és nagy bűnük és felelősségük a 56 nagy forradalmárainak, hogy a "pesti srácok" néven futott gyerek sereget puskákkal kizavarták a tankok meg gépfegyveres oroszok ellen.,.és százával haltak meg ezért gyerekek. A nagy 56 hős néven ismert pongrácz kb 1-2 napig hőzöngött aztán eltűnt, lócart se csinált valóságban,
nem ártana egy tényleges feltáró és a konkrét tényeket bemutató film, vagy történelmi könyv erről
messze nem úgy történtek mint ahogy a mostani kormányzatok előadják a meséket 56-ról
és igen borzalmas gyilkosságok is voltak..
A görögkatolikus papot, Laci atyát arról kérdeztük, hogy vajon milyen lesz a testünk a feltámadás után. Te mit gondolsz? A domonkos szerzetest arról faggattuk, hogy követné-e a középkori szentek példáját a nemi vágy legyőzése céljából. Nézd meg a vele készült videót itt. A következő debreceni…..
Németh Endre, a Karakter blog rendkívüli és meghatalmazott ősmagyar referense, áttekintést nyújt az elmúlt évek legfontosabb kutatási eredményeiről az őshaza és eleink kutatása területén. Mit tudunk az Árpádok eredetéről? Lépjünk egyet vissza, és kezdjük azzal, hogy miért fontosak az Árpádok a…..
Kelta6725 2020.06.06 17:50:03
@FILTOL: "Az eurázsiai puszta ókori lovasnépeinek összefoglaló neve ez."
több száz akkori népcsoport gyűjtő neve ez..
ez a konteos vergődésed eléggé szánalmas..
Álmosnak köze sincs Attilához..semmilyen adat tény nem támasztja alá, csak mesék legendák..
ez mese, amit a magadfajta elvakult konteo hívők szajkóznak..
Asador, azaz kemence. Ez a legfőbb jellemzője és összetevője a “legújabb” Pata Negra étteremnek, ami szakított a kistesók tapasaival és helyettük komoly húsokat kínál - faszénparazson. Az idei nyárra ők sem tudtak ellenállni a burgerek hívó szavának, és feltettek az étlapra egy saját interpretációt…..
Kelta6725 2020.01.28 06:35:51
Mivel elegendő kovászos uborkát sikerült már készítenem, így arra gondoltam, a magában, illetve ételekhez történő fogyasztása mellett további hasznosítást is kipróbálok vele... Így ez a hidegen készíthető és fogyasztható, meleg nyári napokon frissítő, üdítő hatású krémleves készült belőle. Hiába…..
Ha van érdemi haszna a történelmi események jubileumának, az a lehetőség, hogy újra beszédtémává tegyük azokat. Ilyenkor kínálkozik a legjobb alkalom, hogy kiemeljük a jelentőségüket, megmagyarázzuk hatásukat a jelenünkre vagy éppen ellenkezőleg, átértékeljük a múlt történéseit. A Holdra szállás…..
Kelta6725 2019.08.07 14:10:56
@PFreddy:

Hát te tudod, mire van időd, de nekem úgy tűnik a válaszaidból, hogy minden másra több, mint a témára..

A berakott hold "tornyok" képre se reagáltál semmit
 Az élet tele van rejtélyekkel, nem tudhatod mivel találkozol a következő utcasarkon. Lehet összefutsz a kedvenc zenészeddel, a kedvenc youtubereddel, vagy csak egy rég nem látott volt osztálytársaddal, aki elől olyan ügyességgel próbálsz elbújni, mintha életed legkeményebb bújócskáját…..
Kelta6725 2018.05.25 08:49:12
Az egész lista konteos butaságok tömege:

10: Sok hasonló város romjait találták meg arrafelé, lehet egyikről írt..nem nagy kaland

9:
famuves.blog.hu/2014/01/22/a_loretto_kapolna_lepcsoje_santa_fe_uj_mexiko_usa

8: Az egy Trák sírhely, semmi különös

7: Lásd fentebb

6: Ez se nagy rejtély, több helyen találtak már mumifikálódott testeket, az éghajlat a páramentesség stb stb

5: Ja, meg Attila sírja stb, minden régen élt híresség sírját nem lehet megtalálni, ez nem rejtélyes, hanem tény.

4: Aha Atlantisz, meg a Nibiru bolygó..meséket minek berakni ide?

3: Ki tudja mennyi belőle a hamisítvány, és a valós, de még ha az is, Da Vinci féle feltalálók voltak régen is

2: Megint egy sír, ami nincs meg... és?

1: Ez Atlantiszi mese szintje
Smoking Barrels Deadpool 2 (2018) 2018.05.15 06:00:00
Sziasztok, Horace vagyok, új a csapatban, jó ÉS rossz filmek megrögzött rajongója, remélem örömmel fogadtok majd. Nagy sikert aratott a Deadpool első része, miután mozikba került 2016-ban; ez részben betudható az újszerűségének, a humorának és persze a ténynek, hogy a készítők és a stúdió nem…..
Épp a nyaralásodat tervezed, vagy csak szeretsz távoli helyekről és egy kis láblógatásról álmodozni? A TripAdvisor,a világ talán legnépszeűbb utazási portálja pár órája hirdette ki az utazók véleményei alapján összeállított listáját a legjobb strandokról. Nézzük ez alapján a világ 5 legjobb…..
Új-Zéland sokak számára a nyugalom szigete, aminek elég komoly hátránya, hogy rendkívül messze van (Európából nézve ugye nagyjából a világ végén), ami miatt nehezebben mozog az ember, és persze drága is a költözés. Mégis vannak, akik sikerrel próbálkoznak, akár három gyerekkel is – mint a mai poszt…..
Szinte sosem látott összeg, 50 millió euro, azaz bruttó kb. 15 milliárd forint lehet a miénk, ha most hétvégén megütjük a főnyereményt az EuroJackpoton. Akár több pesti bérházat is vehetünk belőle...
A TripAdvisor felhasználói szerint (tudjátok ez az a nagy internetes utazási fórum, ahol lehet értékelni a helyeket) a következő szigetek a legjobbak Európában. Már pedig, ha egy ekkora közösség ezt állítja, akkor van benne valami. Te voltál már valamelyik szigetek a felsoroltak közül? Én igen, és…..
Kelta6725 2017.05.14 20:19:41
Der Mensch Tracht und Gott Lacht. (Ember tervez, Isten nevet.) Ez a jiddis közmondás jutott eszembe, midőn elkezdtek csordogálni az információk arról, hogy Alföldi Róbert művész úr passiót rendez. Kockázatos dolog előre írni egy még be sem mutatott előadásról, az előjelekből azonban az látszik, hogy…..
Kelta6725 2017.04.07 21:38:13
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

na a másik észlény..
előbb tanulj meg magyarul írni..
Kelta6725 2017.04.07 23:47:29
@erdelyik:

megint csak a hazudozás
te csak ezt tudod? ilyen légből kapott, általam sosem írt dolgokra hivatkozva beugatsz...szánalmas vagy..
milyen rég megcáfolt?,
ne röhögtesd már ki magad
egy cáfolat se volt
ehh..ki is a proli?
Kelta6725 2017.04.08 19:30:22
@erdelyik:

megint a nagy semmi :)
szánalmas, ahogy köpködsz és értelmetlen szavakat pötyögsz be..
Azt hiszed írtál valamit??
vicces...
"Izland a döbbenetes gleccserek, gejzírek, vízesések, tűzhányók és az eldugott halászfalvak szigete. Az elkövetkezendő pár nap során Izland legszebb látnivalóit keressük föl." - ajánlja útját a Budavár Tours. Lóhalálában és némileg leegyszerűsítetten - tesszük hozzá mi. Üdvözletem, A Budavár…..
Múltkori szeméttároló szomszédos cikkünkre írt Alojzia (igen, megváltoztattam a nevét és nem tudom miért pont erre), akinek a szomszédja nem az, akire az ember felnézne. Segítséget kért és a medve fülei ezt meg is hallották. Megírtam ide is, hogy mit válaszolt neki...
Manapság egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy a konyhába gáztűzhely vagy elektromos tűzhely legyen beépítve. Biztonsági, komfort- és anyagi szempontok vetélkednek egymással, és nem könnyű a döntés. Gáztűzhelyek A korábbi gáztűzhelyeknél csak nagyláng vagy takarékláng volt, és nem volt…..
A Nemzeti Útdíjfizetési Szoltáltató Zrt. közzétette, hogy 2015. január 1-jével hogyan bővül a fizetős utak száma. A mindenféle szakmai és társadalmi egyeztetés nélküli, dilettáns, elmebeteg kormánydöntésnek a XI. kerület is vesztese. A térkép szerint az M1-M7 közös…..
Kelta6725 2014.12.31 16:03:24
@khell: 1 liter benzin?? az kb 360ft..azon mit veszel? minek a havidíja?? mesélj már, nekünk értelmetleneknek...
Egy újabb nagy bejelentés tartja lázban az ufó-hívő közösséget, ezúttal Boyd Bushman, a Lockheed Martin egykori főmunkatársával készült utolsó interjúja, amely augusztus 7-i halála előtt készült vele. A videóban hosszasan mesél a Lockheed Martinnál folytatott szupertitkos…..
Kelta6725 2014.11.02 12:40:02
@Wagem:
Nos, hogy a milliárd galaxisból csak a földünkön van élet?? erre az állításra adnál némi bizonyítékot?? link stb??
Evolució megdőlt? érdekes..ezt hol olvastad?? nyilván vannak hibák a teoriában, amik javításra kiigazításra szorulnak... de az alapja szilárd és megingathatatlan

Látom izgat a dolog, keress rá ARANY LACI (Aranyi László) oldalára...imádni fogod :)
Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek. 1942 - Milton Brooks  A detroiti Ford Motor Company dolgozóinak sztrájkja 1964 -  Robert H. Jackson  Jack Ruby nightclub-tulajdonos az újságírók és rendőrök gyűrűjéből kiszabadulva, közvetlen közelről…..
Kelta6725 2014.09.26 16:13:54
@pacagánycsök:

sok eszed van..ha nem lennének ezek a tudósítók, a világ semmit se tudna a borzalmakról...vállalják a veszélyt, és tudósítanak téged aki a fotelben ülsz, és leugatod őket..ha nem tudnád, az ilyen fotósok a legnagyobb elismerést kapják szakmai körökben, vállalva a veszélyeket, hírt adnak a borzalmakról

Több tiszteletet!
  Tudsz olyat mondani, ami ettől menőbb lehet? Két harcművészeti és filmes legenda összedugta a fejét még 1972-ben, hogy létrehozzanak egy olyan, általuk megkoreografált párharcot, amitől a nézőknek majd leesik az álla. Jelentem sikerült a terv, olyannyira, hogy a mai napig…..