Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskusz iberCicus

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle A Legbénább férfi modell 2009.08.14 13:00:00
A Topman idei őszi kollekciójánál bukkant fel ez a fiú. Nem tudom, hogy ki választotta őt ki, biztosan belemagyaráztak valamit, hogy miért jó ez nekik, például, hogy "a lázadást testesíti meg"... De könyörgöm, legalább a haját vágták volna le, vagy azokat az…..
macskusz iberCicus 2009.08.14 14:55:55
Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a…..
macskusz iberCicus 2009.08.07 08:55:04
Itthon a nagy meleg után kicsit lehűlt a levegő, de Kaliforniában tombol a nyár. Az állatkert lakóit hűsítik a dolgozók: Odint, a fehér bengáli tigrist, Valerie-t, az afrikai elefántot és Sidney-t, a háromhónapos ázsiai vidrát...
"Kaptam. Továbbküldöm. Szerintem van Isten. Ekkora Cukiság az ősrobbanásból soha nem lett volna" - vezette le nekünk az elméletét Hana, de a képek végignézése után hajlunk arra, hogy neki adjunk igazad.Görgessen ön is, és a két utolsó képnél vigyázzon, hogy le ne…..
Fizsó helyett kvarckristály, műtét helyett csakranyitogatás, az összes new age-baromság, amit el tudunk képzelni. Mindez egy sírvaröhögős brit videóban. ..
Nekünk majdnem kiégett a szemünk, amikor megláttuk a klasszikus Star Trek egyik ikonikus figuráját, a Spockot alakító Leonard Nimoy videóklipjét, és akkor még csak a képről beszéltünk. A horrorisztikus élményért tessék elindítani a videót. ..
macskusz iberCicus 2009.07.06 21:10:42
macskusz iberCicus 2009.07.06 21:11:42
A fotó a Chiang Mai állatkertben készült arról a pandáról, akiről már többször beszámoltunk. Még mindig nincs neve a kölyöknek, ugyanis közönségszavazás útján fognak róla a thaiföldiek dönteni. Az anyukát Lin Huinak hívják, és a híradások szerint meglepte gondozóit,…..
macskusz iberCicus 2009.07.01 22:47:03
A panelház házmestere vagy  felkiáltójel és papírkiragasztás fetisiszta, vagy csak egy munkájába belekeseredett szerencsétlen. Tehetetlen dühtől vezérelve 12 darab szigorú tiltást ragasztott ki az alagsorban, hátha így megértik az ostoba lakók hogy mit lehet és mit nem. E…..
"Bemutatom Bacon-t a 3 hónapos szálkásszőrű kisfiút. A mellékelt képen éppen szunyálva láthatjátok a kedvenc szunya pózban. A fekhelyet amin alszik, 1,5 hónapja vettük neki, és akkor még pont jó volt. Nem gondoltunk arra, hogy a tacskó hosszra nő főleg, ezért azóta már…..
macskusz iberCicus 2009.06.17 21:36:37
...de otthon inkább ne próbálják ki...
macskusz iberCicus 2009.06.16 12:56:05
A lichthof-ot sok mindenre lehet használni, csak amire kitalálták, na pont arra nem - hogy ugye beengedje a kinti természetes fényt a konyhába vagy más félreesőbb helyiségekbe, ne kelljen állandóan villanyt kapcsolni. A kényelmes, lakásból elérhető kukaürítő, szemétleöntő…..
Egészen pontosan a sorozat ihlette urnába, biztos lesz a családban, aki ennek is tud örülni majd. Természetesen koporsó is létezik, rajta a logóval, de arról nem találtunk normális képet...
Ma este indíta útjára a Viasat3 a többszörös Emmy-díjas 30 Rock című vígjátékot, aminek magyar címként A stúdiót adták (mindenképpen kifejezőbb, mint a 30 Rocefeller Plaza-ból, azaz az NBC televíziós társaság székházának címéből gründolt eredeti). A sorozat egy…..
macskusz iberCicus 2009.06.13 17:02:18
@pipboy2000: Na igen, arra én is kíváncsi leszek!:D

Amúgy tudja vki, milyen lett a szinkron? (nekem sajnos nincs Viasatom...:S)
"A képen Worf hadnagy, Jean-Luc Picard kapitány és Data parancsnokhelyettes látható, alvási üzemmódban. (Ez csak a legénység fele, van még egy Chakotay, egy Tuvok és egy Tom Paris is...) A patkány szép. A patkány jó. Patkányt mindenkinek! (Ja, és Star Treket is, persze)"…..
P. ugyan egy összefoglaló posztba szánta ezt, de jó helyen van itt is szerintem:Újfent írok (kell nekem tévézni)... Egy CSI-összefoglaló posztba jó lesz:(Nem néztem végig, csak egy kicsit láttam.) Vágókép, háttérben sárga vegyvédelmi védőruhás alakok. Váltás, Caruso…..
macskusz iberCicus 2009.06.11 16:02:04
@Llew: Ertem! :) Akkor ez mindent megmagyaraz... Ezek szerint a fordito azt hitte, h a gyanusitott popsztar a lemezeladas novelese erdekeben (es hogy mentse a boret) rajongokat toboroz a rendorsegen. :):):)
Egy szibériai tigris hat kölyöknek adott életet a kínai Harbin városban. A kihalófélben lévő szibériai tigrisekről azt tudjuk, hogy a kölykeit nevelő anya messze elkerüli a hímeket, mert azok megölhetik a kicsinyeket. Bár több kölyke is születik, többnyire csak kettő marad…..
macskusz iberCicus 2009.06.10 16:53:06