Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bellagio

0 bejegyzést írt és 911 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Luxusautókról, nagy márkákról könnyű ódákat zengeni. Ferrari féle zenei műsortól mindenki elájul. Legyünk egy kicsit őszinték magunkhoz térjünk vissza a földre, vizsgáljuk meg közelebbről mit és mennyiért tehettünk meg, ha örömautózást szerettünk volna anno. Vidáman forgó motor, könnyű karosszéria,…..
Nemrég a Hit Rádió meghívott egy izgalmas beszélgetésre. Nemcsak engem, volt itt még egy gimnazista végzős lány és egy frissen végzett fiatal is. A pályaválasztásról, munkavállalásról és hasonló fontos témákról beszélgettünk. A műsort streamelték és most a Youtube-on is visszanézhető! Nézzétek meg,…..
Bellagio 2020.03.13 17:04:55
Jó feldolgozást készíteni egyáltalán nem könnyű. Sajátos műfaj ez, amiben lehet nagyot alkotni, csak kevesen tudják összehozni. Pedig egy tényleg jó feldolgozás saját jogon is sláger lehet, sokszor feledtetve az eredetit, ami talán nem is szólt akkorát soha. Marilyn Manson szerencsénkre zseniálisan…..
Bellagio 2020.01.26 13:36:48
@Tom Sinner: Hagyd, biztosan U2-t, Sting-et es Colplay-t hallgat LOL :)
Minden mainstream híroldal és geek szakporták lehozta a napokban, így mi sem titkolhatjuk tovább: újabb vagány előzetest kapott a magyarországi helyszíneken forgatott Witcher tévésorozat, amelyben a DC-filmek Supermanje, Henry Cavill alakítja Ríviai Geraltot, a rettenthetetlen szörnyvadászt. Nem…..
Bellagio 2019.11.03 19:08:38
Sokan vagyunk úgy, hogy csak frissen őrölt kávéval tudjuk indítani a reggelt. Már a kávészemek illata is afféle ébresztő. Láttunk már olyat, hogy egyesületünk egyik tagja afféle oxigénmaszkként használta a szemes kávé tasakot! Napközben a munkahelyen már nem mindig van lehetőség frissen őrölt…..
Bellagio 2019.09.26 19:08:29
Kétféle munkahelyi szarka van, az egyik típus a kollégáit lopja meg, a másik az alkalmazóját. Ami érdekes bennük, az a sajátos lelki hozzáállás. A munkatársait meglopó a slendriánságot és a közösségben kialakult bizalmi viszonyt használja ki. A munkahelyeken megszokott dolog, hogy a személyes…..
Bellagio 2019.08.11 23:48:00
Attilláék nagy útra készültek, mindent jól kitaláltak, és még itthonról, a Wizzair oldalán béreltek autót Los Angeles-be az AVIS-nál. Végül egy igazi ügyfélszolgálatos bénázásba botlottak, ráadásul május óta nem is reagálnak az utólag is benyújtott panaszra. Jó sokat buktak a sztorin, aztán…..
Ma délután (04.26) a diákok tüntetést tartottak a Kossuth-téren, amelynek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet, hogy a diákoknak milyen követelményekkel lesz lehetősége jövő évtől felsőoktatási tanulmányokat folytatni. A követelmények nem egy bonyolult rendszert rajzolnak…..
Bellagio 2019.04.28 15:33:46
@Péter 2:

"Milliónyi dolog van, amiért a mostani kormányzatot kárhoztatni lehet és kell. Még azért is, hogy a felsőoktatás és a tanárképzés helyzete rég nem látott mélységekbe zuhant. De pont azért, hogy egy diplomástól nyelvtudást akar megkövetelni, szerintem nem kellene."

Csakhogy! A Fidesz kormany nem azert vezeti ezt be, mert annyira szeretne, hogy minel tobb idegen nyelvet beszelo fiatal legyen, az nem az erdekuk, hiszen akkor meg tobben vegeznek az egyetemet kulfoldon es nem jonnenek vissza Magyarorszagra adozni.

A celja az, hogy meg kevesebben jussanak be a felsooktatasba, igy is novelve a nem gondolkodo, konnyen befolyasolhato, propagandara fogekony szavazobazist. Pontosan tudjak, hogy a kozepiskolai nyelvoktatas jelenlegi minosege mellett nem realis ez az elvaras.
Bellagio 2019.04.28 15:47:54
@desw:

Tudod vannak teruletek, ahol az ember nem heti vagy havi tavlatokban gondolkodik. A politika ilyen. Mindent a hatalom megtartasaert.
A népességi adatokat megjelenítő „korfák” csúcsa érzékelhetően féloldalas: a legidősebbek között jóval több a nő, mint a férfi. Magyarországon legalább hét évvel magasabb a nők várható élettartama, mint a férfiaké. Mi okozhatja ezt a különbséget?..
Bellagio 2019.04.25 15:05:05
Bellagio 2019.04.25 15:17:50
@Zabalint: Hibas az ervelesed, almat hasonlitasz a kortevel. Interpretald ujra amit irtam.
A maximalizmus tud jó dolog lenni, mert a munkájukra igényes emberekkel elvileg jó dolgozni. De az igényesség és a maximalista, perfekcionista hozzáállás között bőven van különbség. Sokan, leginkább irodai állásokra pályázva rossz tulajdonságukként mondják a maximalizmust, mert azt gondolják, hogy…..
Bellagio 2019.04.16 22:04:46
@jobangel: Nem kellene kicsiben, magyar szinten gondolkodni es akkor nem lennel buszke arra, hogy a jozan paraszti eszedet elobbre helyezed az Amazon kivalasztasi folyamatanal. Felveteliztem az Amazon europai kozpontjaba Luxemburgba. Tuljutottam az online analitikai teszten, ket telefonos interjun, egy szemelyes interjun es egy csoportos szimulacion, szoval tudom mit beszelek.
 No de hogyhogy "a MÁSIK" nap?... A grungeról és a segítségnyújtás szükségéről...
Lánykérésre készülődsz, esetleg csak álmodozol róla? Jó, ha tudod: a következő helyszíneken nagy nyüzsire számíthatsz romantika-ügyileg, főleg, ha lánykérésre is készülsz! Az év legszerelmesebb hónapja alkalmából egy kis romantikával készültem nektek - illetve, nemcsak én, hanem a Hitched.co.uk…..
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
Bellagio 2019.02.16 20:49:14
@Kocsobur Ekese:
Nem letezik, hogy te nem troll vagy. Senki sincs ennyire hulye.
Kiszivárogtak Donald Trump napirendjének részletei, az erről szóló dokumentumok az Axioson jelentek meg. Ezekből sok egyéb mellett kiderült, hogy az amerikai elnök csak 3-4 órát alszik és nem nagyon szokott reggelizni. Mar-a-Lagóban Melaniával..
Jordánia sosem volt olyan könnyen elérhető, mint most. Mostantól két városba, Ammánba és Akabába is megy fapados (Ryanair és easyJet), így változatos programot lehet összeállítani. Nem árt azonban felkészülni pár dologra, mert a csodás nyaralás idegtépő szenvedéssé is válhat. Ha valaki az arab…..
Bellagio 2019.02.09 17:39:45
Tart a hírhedt mexikói drogbáró, Joaquin El Chapo Guzmán pere New Yorkban. Egykori testőre árult el részleteket a 2016-ban elfogott bűnöző kegyetlenkedéseiről...
Bellagio 2019.01.31 15:37:56
@Phteven: Nem lehet
Nyáron már emlegettem, hogy egy ideje egy rendhagyó retrólexikonon dolgozom. 90 legendás tárgyat mutatnék meg benne a 90-es évekből, csupa olyasmit, ami gyerekkorunkban körülvett bennünket, a Kacsamesék-generáció tagjait, vagyis azokat a harmincasokat, akikben máig tartó traumát okozott, hogy Antall…..
Manipulált közvéleménykutatások? A felmérések alapján két dolgot biztos nem szeretnek  a magyar emberek: ha átverik őket a túlórákkal, és ha randalírozó tüntetők törnek-zúznak, kukákat borogatnak, (túlórázó) rendőröket inzultálnak. De sok minden más nem derült ki sajnos. Pl. a közhangulat a…..
Bellagio 2018.12.16 18:01:34
@Éhesló: Nezd, az, hogy az ellenzek nem egyseges meg nem jelenti azt, hogy a Fideszt tamogatjak a legtobben.
Bellagio 2018.12.16 18:24:27
@arabok balrol: Tudod mirol beszelek csak jatszod a korlatolt hulyet.
A pofátlanságnak ugyan nincsen határa, de ha lenne mértékegysége, az a „vgg” (viagogo) lenne. Jó pár helyen felhívják már a figyelmet a Viagogo trükközésére, ehhez én magam is szeretnék most csatlakozni, és bemutatni, hogy működik a Viagogo pszichés manipulációja. Nem igazán az IT biztonság vagy…..
A milliárdos örökség ügyét megúszó fideszes politikus berobbant a médiába és megmondta. De még hogy!..
Bellagio 2018.11.30 16:08:56
@Boycie: Keletinel jartal mar?
Óceánjáró hajón dolgozni izgalmasnak hangzik olyanoknak, akik szeretnek utazni, de a valóságban ezek a munkák jóval kevésbé vonzók – a tapasztalatokat két ügyvéd foglalta össze, akik ilyen hajókon dolgozók és utasokat képviselnek...
Bár a nézőknek nagyon bejön ez a képregényes marvelesdi a moziban, láthatóan vannak színészek, akik korántsem lelkesednek érte ennyire. És a nagy vásznon kifejezetten kínos nézni a közömbös megjelenésüket. Nézzük azokat, akik a leglátványosabban unják az egészet...
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
Bellagio 2018.11.14 13:43:32
@Wrex:

"@Bellagio: Szívecském, nézd már meg hogy a linkelt fb posztban látható többi képen hogyan öltöznek! Kettő, azaz 2 emberen van zakó..."

Most komolyan, az az ervelestechnikad, mint egy alsos iskolasnak, hogy "dehat a tobbiek is 1-est kaptak"?

Mondom, vedhetetlent vedesz, koszoruzasra nem megy az ember ilyen szerelesben, ennyi.
Bellagio 2018.11.14 14:24:37
@Wrex:

"1. úgy öltözik mint a többiek, képzeld ez ott láthatóan elfogadott..." - atyauristen, ehhez nincs mit hozzatenni

"2. "nem érveléstechnika hanem helyzettől függően óvodás hozzáállás" - te kezdted az ovodat azzal, hogy "dehat a tobbiek is ugy oltoztek", szoval ne vadold a vitapartneredet azzal amit sajat magad csinalsz, Gobbels tette ezt meg anno.

"3. és még írtam mást is, de úgy tűnik hogy arra már nem futotta a láthatóan túlterhelt agykapacitásodból." - Szemelyeskedes, hmmm, ennyi eleg is ahhoz, hogy lassuk mennyire valid amit az ervelestechnikarol beszelsz.
Bellagio 2018.11.14 16:38:01
@Wrex:

Te menj mar el es csinalj nekem egy GMAT tesztet minimum 700 ponttal, utana visszaterhetunk az ervelestechnikat erinto kerdeseidre.
Olcsón is vehetsz menő ajándékot a Xiaomitól, főleg, ha tudod mit keress...