Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolframkarbid

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A víz világnapja 2011.03.22 20:00:00
A feliratot bekapcsolhatod alul a menüben...
Subba WTF: Pákó térdelve szop 2011.02.13 23:54:28
Az Alföld nem ültetvény, a busz nem elefánt, a családom nem törzs, csak egy feleségem lehet, az Állatkert nem Afrika, banános viccek, komolyan, volt ennél aljább rasszista megnyilvánulás a magyar televiziózás történetében? Szép volt Peti!! Btw ezt a csinos népköztársaságos…..
wolframkarbid 2011.02.14 22:29:08
2006. október 23-án a legdurvább rendőri osztagot Vágó László őrnagy vezette, a csapatban három mesterlövész is volt. Ez egyetlen parancsnok, akire rendőr terhelő vallomást tett ... -Zajác Lászlót 2006. szeptember 20-án este, a Kossuth térről távozóban fogott el Vágó…..
Döbbenetes sztori következik. Homoszexuális levélírónk belekényszerült egy "szerelmi" háromszögbe egy szerződés véglegesítése okán, de rosszul jött ki a történetből és a céget sem hagyhatja ott beteg édesanyja miatt.   Sziasztok! Idén, alig 22 évesen léptem…..
Tisztelt Külügyminisztérium, Tisztelt Martonyi János! Kérem tisztelettel, haladéktalanul kezdje meg a 2011. március 15-i nemzeti ünnepünk megünneplésének megszervezését a bukaresti állami Nemzeti Színházban! A megszervezésben szívesen segít országunk volt utazó nagykövete,…..
A tavalyi Batyus Galopp kapcsán kerestük először meg kérdéseinkkel Ivády Gábort, idén pedig a második kapcsán felvetődött az ötlet, hogy készítsünk vele egy második interjút is, elvégre már nem csak Ivád polgármestere, hanem országgyűlési képviselő is az LMP…..
Nagyon csípem ezt a Heim Pétert, őszintén és mellébeszélés nélkül szokta megmondani a véleményét. Mint a Századvég Gazdaságkutató Zrt. alapítója (az Aegon Alapkezelőnek volt a vezérigazgatója, sokszor idézték a véleményét, például itt és itt), hivatalosan nem áll…..
wolframkarbid 2010.10.12 12:46:02
Tisztelt Cím ! Egy biztos munkahelyet hagytam ott komoly referenciával, egy német-magyar vegyesvállalat szakmai kihívásokat támasztó projektvezetői pozíciójáért. A krach már a 3. héten beütött. Mint a logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető, leparancsoltam a…..
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
wolframkarbid 2010.09.29 14:02:38
@pamut: A francia gazda sokszorosát kapja állami támogatásban, mint a magyar, valamint hiteleket is sokkal jobb feltételek között vehet fel, ha éppen tőkére van szüksége uh szégyelld el magad alaptalan érvelésed miatt.
  Durvul a kampány, különösen az interneten. Ezért aztán múlt csütörtökön megkérdeztük Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester-jelöltet arról, hogy miként viszonyul a számítógépes világhálóhoz. Horváth a NENYI árnyékában nyilatkozott nekünk:   ..
wolframkarbid 2010.09.01 00:52:37
Már a 2010-es év második felében járunk, így a nép lassan feledni kezdi az egyelőre nem sok látványos sikert hozó, viszont annál több kellemetlen meglepetéssel járó afganisztáni háború kirobbanásának körülményeit és az amerikai katonai beavatkozás eredeti célját. Egyre…..
wolframkarbid 2010.08.10 22:03:43
Van a TV2-n szombaton este 7 órakor ez a Magellán című műsor, mert a TV2 nem csak butít, hanem okosít is. Így írnak a műsorról: "Ismeretterjesztő magazin, amelynek segítségével újabb és újabb információkat tudunk meg a Föld titkairól, az emberi csodákról, az…..
On the Spot Dél-Afrika, magyarok 2010.07.08 09:30:00
A magyar házaspár a ma esti adásból   On The Spot – A helyszín: Dél-Afrika július 8. csütörtök 22:30 Spektrum július 9. péntek 22:00 Sport1   További hírekért, képekért és rövid bejelentkezésekért látogass el az On The Spot Facebook oldalára!  ..
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
wolframkarbid 2010.05.26 14:36:32
  Amikor megjelent a mélyszlovák SNS kampányának első cigányügyi plakátja, furcsa gondolataim támadtak: az rémlett fel, hogy az SNS esetleg tanult a Jobbik sikeréből, és a cigányokkal kapcsolatos ellenérzésekre építi 2010-es kampányát. Hogy ne etessük azokat, akik…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
  A politikusbűnözésnek és nepotizmusnak hadat üzenő Jobbik hivatalos lapjában, a Barikádban izgalmas interjú jelent meg múlt héten. A Vona Gábor cége által kiadott újság főszerkesztője, Pörzse Sándor készített interjút Vona-Szabó Krisztinával, aki egyszerre a lap…..
wolframkarbid 2010.03.09 14:35:51
@fvipera:
" mutatja vona és vonané gyereknevelési stratégiájának csődjét"

Úristen csak, nehogy az én gyerekem is betanuljon egy ilyet valahol (akár alsó tagozatban barátaitól), mert ez egyértelmű csőd!!!

Amint ez megtörténik, vonulhat az egész családom ünnepi ruhában a Taigetoszra.

Már várom, hogy felnőjön a Vona gyűlölő mandíner kommentelők gyerekinek első generációja, akik 101% tökéletes nevelésük következtében perfekt űbermenschek lesznek és elhozzák a világbékét.
wolframkarbid 2010.03.09 14:38:36
@Kalmár:
Már nem Vonáról beszélünk.
wolframkarbid 2010.03.09 19:39:44
@873ujr3rk:
"a kibaszott borsodi prolikat sikerült meghülyíteni. pont annyira ostobák ott, hogy eddig minden létező alkalommal a kommerekre bízták magukat. ahh milyen remek váltás most beállni a nácik seggét nyalni."

A "kibaszott borsodi prolik" azok akiket az elmúlt 25 évben legjobban a elárult magyar állam -minden oldal-. (ipar katasztrofálisan rossz privatizálása, majd a cigányság tenyésztése).Borsodban valóban radikális változás szükséges.

Abba belerúgni aki a legszarabb helyzetben van, és le náciseggnyalózni??
Még jó hogy vannak ilyen konstruktív emberek itthon, mint te és nem csak olyan "kibaszott borsodi prolik" élnek ebben az országban.
Hétfő óta röhög az ország az MDF-es jelöltek bemutatkozó kisfilmjeikből összerakott 10 perces videón. 2 nap alatt 100 ezren nézték meg idáig a Youtube-on ... Somogyi Zoltán, a párt kampányfőnöke érezhetően nem örült a kisfilmnek: "Nem számítottam ilyenre, nem…..
Csak itt, csak nektek. Figyelem, kedves Vona-fanok. A "Jobbik és a gazdaság" című posthoz írt egyik kommentem apropóján megkeresett Shunder László, a Jobbik Győr-Moson-Sopron megyei szervezetének egyik alelnöke. "Mivel az eddigi cikkeik alapján úgy látom, hogy Önök…..
wolframkarbid 2010.01.25 14:09:06
@Shulc: A verzió: Te akkora nagy "bagoly" vagy hogy a pénz nélkül már semmit nem tudsz értelmezni.
B verzió: A piros bögrére hajtasz.
Vastagbőr Hajdú Pét leigazolták 2010.01.22 13:11:00
Tudjátok van az az eset, amikor egy tv leigazol valakit a konkurenciától, mert a statisztikák alapján tudják, hogy sikeres, tehetséges. Kb. olyan ez, mint a sportban elcsábítani egy gyengébb csapat játékosát. Nagyobb klub vagy, több pénzt ígérsz, több játéklehetőséget, nagyobb…..
Vastagbőr Jobbik és a gazdaság 2010.01.14 12:01:00
"Lehetséges, hogy a Jobbik lesz a második legnagyobb párt Magyarországon" - jósolta a madarak röptéből a Nagy Dakota Törzsfőnök. Nos, lehetséges ... Az MSZP éppen a 128-ik kötőtűt döfi bele a saját golyójába, most éppen  Hagyó Miklós előkelő listás (meg…..
wolframkarbid 2010.01.14 17:15:05
@ZioN: Hát erősen fején találtad a szöget, mert mind1 mit ígér bármelyik párt, azt azért mindenki tudja, hogy itt ígysem-úgysem lesz nyugati életszínvonal az elkövetkező ~10 évben és ha már pénz nincs, akkor legalább rend legyen. Ha már úgysincs pénzem autóra akkor legalább ne késeljenek meg a buszmegállóban.
Subba WTF: Kúróstánc ovisoknak 2010.01.06 09:30:00
Azbeszt megbassza, ez aztán a szülinapi buli!  ..
wolframkarbid 2010.01.06 13:10:50
Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ... Jöhet a Nagy Szavazás: Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben? Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter,…..
A nagy karácsonyi előkészületekben erről lemaradtunk, de jobb későn, mint soha. Budapesten található a Káldor Miklós Kollégium, ami 3 épületben, 19 pedagógussal 140 lánynak és 80 fiúnak biztosít férőhelyet. A diákok vidéki általános iskolából kerültek fővárosi oktatási…..