Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajajajjjjjj

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mottó1: "Vak, aki Isten szikráját nem érti" (Madách) mottó2: "Az a legszebb csók, Mit el nem csókolunk." (Mihály István) Mi minden lehet egy normál, egészségügyi, erotikamentes gyógymasszázsban? Kéremszépen: intimitás, érzékiség, titkolt vágy, nemek…..
ajajajjjjjj 2010.11.19 11:40:18
Praxis Gyere, mert ez beszart 2010.11.18 06:00:00
Két hozzátartozóm is megtapasztalhatta a magyar egészségügy szomorú állapotát az utóbbi években, az ő történetüket írnám le önöknek. Azon már fenn sem akadtam, hogy a nővérektől és az orvosoktól soha semmit kérdezni nem lehetett, az előbbieknél egy lekezelő morgáson…..
ajajajjjjjj 2010.11.19 11:15:42
@szabidoki: ha szerinted normális, hogy így beszél az ápolónő, ritka szánalmas figura vagy
Tisztelt Praxis blog!   Pénteken a balesetin jártam, mert sikerült ügyesen leesnem egy létráról és eltört a jobb bokám. Mentőt hívott a feleségem, körülbelül fél óra alatt értek ide, bár nekem egy örökkévalóságnak tűnt.Ezt leszámítva a mentősök nagyon rendesek…..
"Öcsémék a Kanári-szigeteken éldegélnek, Helenával, aki egy dalmata. Samut (szintén dalmata) már ott szedték össze, előző gazdája szakszerűtlenül tartotta, egy lakás erkélyén élt, valószínűleg szó szerint, mert pl. a lábaujjai nem voltak korának megfelelően bekopva,…..
"Bemutatnám ebünket, Rambot. Örökbefogadása után sikeresen újradefiniálta a hiperaktív szó jelentését számunkra. Maradjunk annyiban, hogy a névválasztás telitalálat volt. :)Mikor először megpróbáltuk lefényképezni, amíg én a gépet állítottam, ő sunyin lerágta a…..
"Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek Hakut, akit tavaly augusztusban dobtak be a teraszunkra, 2 hetesen.Nagyon rossz állapotban volt, a macskanátha ráhúzódott mindkét szemére, nem akart enni, pedig még macskaanyatej-pótló tápszert is kapott.Aztán megtaláltuk a tökéletes…..
Egyszer volt hol nem volt az Óperenciás tengeren túl; nem ez MO-n van ez a csodás munkahely:XY. Kft-nél felvettek még 3 éve év elején, de megörültem szakmámba illik .Szakmámban országos versenyt nyertem, egy ideig nem is volt probléma a cégnél.Elárulták egy idő után, hogy a…..
Igazi BKV-s horrorkomédia közepébe került Zoli. Éppen a friss büntetését fizette be, amikor kiderült, hogy a nyilvántartás szerint még 2006-ból van egy ki nem perkált bírsága, így 2000 helyett hirtelen 26 ezret követeltek tőle. Zoli tudta, hogy akkor nem büntették meg, így…..
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
Egy év elteltével az openeurope.org.uk ismét kiadott egy 50-es listát a leghülyébb EU-s projektekről."„Olyan programokat szúrtunk ki, amelyek nyilvánvalóan pazarlók, és egyáltalán nem szolgálnak uniós fejlesztési célokat, még a válság és a megszorítások…..
ajajajjjjjj 2010.11.15 15:13:44
Annak idején (90-es évek közepe-vége) MH bevonulás előtt kerestem magamnak valami átmeneti állást, aztán ráakadtam a megfelelőre, valami fura nevű multi hirdetett raktárosi pozíciót. Na mondom ez jó lesz ideiglenesen. Fura volt a tömeges "interjú" és hogy effektív a…..
”Egy nagy levegő után mondtam neki, hogy zavarban vagyok, mert hazudni, elhallgatni nem akarok semmit, de ez rossz lesz, B. megtetszett” – következő beszámolónkban egy csaj faképnél hagyja pasiját, mert úgy érzi, kimerült a dolog és többet nem lehet már kihozni…..
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
ajajajjjjjj 2010.11.05 10:30:17
@guMe_e: mintha csak a pedomaci mondaná :)
ajajajjjjjj 2010.11.05 12:01:55
@guMe_e: :D

nem tudom, volt-e már, és reggetve írom le, mivel zenészekről van szó, ez a jószág meg nagyon távol áll tőle, de én nagyon utálom a tóthgabit, az egy igazi antinő nulla hanggal
Natalia Vodianova-t, a Harper's Bazaar decemberi címlapján láthatjuk viszont. A magazin számára Michelangelo di Battista készített egy szuper fotósorozatot, "Women of the Year" címmel (a címből ítélve persze valószínű, hogy több hölgy is része lesz a képsornak).Natalia…..
ajajajjjjjj 2010.11.05 11:56:08
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
A múlt héten előléptettek. Beértem. 6 ember vezetője lettem. Még régen az egyetemen tanultuk szociológián, hogy a bürokratikus szervezetekben mindenki addig emelkedik, ameddig már alkalmatlan lesz a feladata betöltésére – hogy művelődjünk is egy kicsit, ingyenes kommentálási lehetőséget kap az a…..
ajajajjjjjj 2010.11.05 10:09:10
Ez az igazi rock and roll, magyar biztonsági őr módra. A hét legviccesebb sztorijában Lacza azt kiáltotta, hogy Rock and roll baby, rock and roll., erre körbevették a Sportaréna biztonsági pitbulljai. Ha agyonverik, olyan híres lehetne, mint James Dean. update 1.: Máris itt a durva…..
A magyar Music Television szeptember óta adja a tiniproblémákkal foglalkozó Hard-kor című amerikai sorozatot, aminek főhőse, RJ Berger a suli kitaszítottja, amíg ki nem derül, hogy a természet hatalmas nemi szervet adott neki. A sorozatot a Túlélőember című…..
A fémtolvajok számára semmi sem szent, a lényeg, hogy minél több olyan tárgyhoz jussanak, amiből pénzt csinálhatnak. A bánkúti síterep szerelvényeit az elmúlt néhány hónapban teljesen szétlopták, tönkretették. A helyi síklub a magyar sízők segítségét kéri. Az egyik…..
ajajajjjjjj 2010.11.03 13:44:16
@SiKom: mert a mílyszegénységben ülő, munkára és dolgozni vágyó, hazánk felemelkedésén dolgozó, fuxos fémkereskedő azt csinál, amit akar, és olcsón megveszi, drágán továbbadja, holott tudja, hogy akár vasúti sín, sorompó....stb. is lehet
Sziasztok, Kíváncsi lennék, ki hogy érezne az én helyemben. Részleteket nagyon nem írok, hogy milyen munkakörben helyezkedtem el.Lényeg a lényeg, baromi boldog voltam, hogy felvettek. A főnök, 38 éves srác, teljesen kedves, hogy majd meglátom milyen jó lesz.   Aztán…..
Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Idén nyáron elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés…..
„Megértem, hogy elnéző az apjával és szórakoztatónak tartja, amikor Jani bá olykor vaskosakat beszól nekem, és az alatt a kis idő alatt, míg nála vagyok, gőzerővel igyekszik éreztetni velem, hogy nem lát szívesen.” – nincs tökéletes kapcsolat: amikor egy rajtunk…..
ajajajjjjjj 2010.10.27 14:13:10
@Frigyesur: ott a pont!
Nem vitairat, készítői nem is annak szánták ezt a zártkörű protestelőadást: inkább egyértelmű állásfoglalás az otthon szülés jogának szabadsága mellett és Geréb Ágnes elmúlt három hete ellen. Most nem az utca a helyszín, babakocsik és transzparensek sincsenek, de világos, hogy demonstráción…..
Az alábbiakat el lehetett volna intézni annyival, hogy "étteremben jártunk Magyarországon", de akkor nem szórakoztunk volna ilyen jól. Duarte Freitas do Ramalho csodás plaszticitással írja le, milyen volt kétszer is ugyanazon a helyen vacsorázni Tiszafüreden. Tocsogjunk…..
Csak négyszer lehet ezentúl vizsgázni? A professzorok "élet-halál urai" lesznek? A hallgatói képviseletek tiltakoznak, pedig a magyar felsőoktatás problémáinak megoldásához a KISZ-utód HÖK-öt kell először felszámolni. Felzúdulást váltott ki a hallgatói…..
ajajajjjjjj 2010.10.27 11:19:58