Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinduri777

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kölyök csivavám első napjai nálam. Irtózatosan nagy a feje, de azon az arckifejezésen sokat röhögtem" - írta Zoltán...
Nu, az előző részben megismertük Barbit, aki első látásra hat fokkal értelmesebbnek tűnik a többi luvnyánál, és jóval csinosabb is, mint a többi, de ez nem faktor egy ilyen műsorban. A verhetetlen PszichóAndi-Editnéni-Fogash trióból kerül ki majd a győztes, ez ide ordít, a…..
pinduri777 2009.11.27 12:07:28
@aya_nielsen: :)))))
pinduri777 2009.11.27 12:14:09
@há zé: inkább gyújts rá, megnyugtat

hajrá sixx! igggggggggen jó vagy :)
Tünde elképesztő képet lőtt, nem bírunk magunkhoz térni. Természetesen kísérőnek a nagy elődöt ajánljuk, de a galambbal együtt ez a kép egyértelmű tarolás. "Még nyáron az állatkertben fotózgattunk és ezt sikerült összehozni. A kamera lencséje kicsit vizes mert…..
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..
Kori kutyája igencsak szeret aludni, ezen tevékenységéhez vagy plüssmedvét alkalmaz, vagy a padlót nyomja, kerek nyelvét közszemlére bocsátva. El is álmosodtunk a fotók láttán...
Az előző rész összefoglalójával nyitunk, Editnéni és nemezise epikus küzdelmet folytatnak Dániel őszes mellszőrzetéért, miközben hullanak a kevésbé emlékezetes és/vagy kívánatos feleségjelöltek, de van ám a házban egy rafkós asszony is, PszichóAndi, aki a két…..
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
pinduri777 2009.11.22 18:24:35
@hoplita: szólj, mikor, én ott leszek!

Marian Cozma nyugodj békében!
Subba Backdoor: Malac formátumú 2009.11.21 16:51:00
 ..
pinduri777 2009.11.22 17:55:55
@DoNum: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
.jpg formátumú kutya :D
"Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy videót a kiskutyámról" - kezdte levelét Liliána. Hajtás után pedig megtudhatjuk, mi Picúr kedvenc itala és megnézhetjük milyen, ha sértődötten nyelvet nyújt. "Picúr egy 9 éves tibeti spániel, a család kedvence.…..
Olvasónk elégedetlen a válság okozta kaotikus állapotokkal. Nyáron csökkentették a fizetésé és most nem tudja eldönteni, egyen, vagy a számlákat fizesse. Részletekért kattints a tovább gombra!   Despota   Nekem is tele van a faszom,hogy azért dolgozok, hogy valahol…..
pinduri777 2009.11.22 15:07:13
@Modigliani: te teljesen hülye vagy, kívánom, hogy éld át, amit a posztíró (akinek totál igaza van!): érezd azt, hogy azért dolgozol és hajtassz egy életen át, hogy ne dögölj éhen és egy elkúrt, reménytelen mókuskerék az életed. és ebből SOHA NE LEGYEN KIUTAD!

ui.: kicsit olvass utána az említett országoknak, mert ugyan semmi közük a témához, de ha már idekeverted, legalább tudd, miről beszélsz.
Olvasónk utolsó munkahelyén történt megaláztatásairól olvashattok a mai bejegyzésben. A részletekért kattintsatok a tovább gombra!  Tisztelt címzett! Böngészés közben találtam erre az oldalra, és érdeklődéssel olvastam egy 45 éves ember állás keresési kálváriáját.…..
Tavaly karácsonykor a Cukiság és a YouTube kedvence a Népszigeti Kutyaiskola karácsonyi videója volt, amiben a kutyasuli boldog és lelkes tanulói fát díszítettek és csomagokkal bohóckodtak. A film megosztotta olvasóinkat: voltak akik szerint a kutyák boldogan tanulnak és mutatják be…..
"Az alábbi két jószág a Minimenhely  lakója, vagyis csak volt, mert a nagy mamlasz (Tantusz) már gazdihoz került, és a kis energiabombára (Repkény) is van már szerencsére jelölt. Felhívnám a figyelmet a pózoló kutyák alatt épphogy csak látható ifjú önkéntesre…..
Tudom, vacak sztori, konkrétumok nélkül, biztos unalmas, szánalmas, értelmetlen, nyálas, meg mittudomén micsoda.  A kép innen   32 éves vagyok. Ő tíz évvel idősebb. Én vagyok a nő. Meg a naív, meg az idealista. És az is maradok, ha beledöglöm is.  …..
"A levelemhez csatolt fájlon a kiskutyám, Bono látható. Úgy gondoltam, elég cuki ahhoz hogy bemutassam őt az oldalon, úgyhogy remélem elnyeri tetszéseteket. A fotó tegnap készült, mert éppen megláttam ezt a két figurát a boltban, és éppen megtetszettek. Hát, Bono így…..
Drága olvasóink! Szeretnénk közelebbről is megismerni Önöket, ezért egy rövid, összesen 7 könnyű kérdésből álló felmérést készítettünk. Kérjük, áldozzanak ránk egy percet és töltsék ki kérdőívünket, amit köszönetképp egy cuki kép mögé rejtettünk:Kattintsanak a…..
Ő itt se nem Frici, se nem kutya. Ő itt Béla, a macska. A Frici az ő. És érthető okból elég bánatosnak tűnik. A képeket köszönjük Andrásnak és Karinnak...
Nincsenek pontos adataink arról, hogy mennyivel csökkent mostanában a Glamour olvasottsága, de a novemberi szám címlapját látva biztosak lehetünk benne hogy egy sunyi húzáshoz épp eléggel. A magazinokhoz tartozó ajándék táskák-fürdőruhák-akármik általában 1 Ft-os, nagy…..
Egy kedves kollegánk még kedvesebb barátjánál született egy kosárnyi cicagyerek, és köztük találtam meg Lemmy-t, Mötley tökéletes inverzét, így a fehér-fekete lány mellé érkezhet hamarosan még egy fekete-fehér cs aj, aki a legmenőbb rockerről kapta a nevét, még jó. Lemmy a…..
A rotterdami állatkertben született a képen látható törpevíziló, ennek örömére a Huffington Post összegyűjtött egy csomó törpevízilós képet, amelyeknél cukibbakat régen nem láttunk, pedig a cukiság apostolai vagyunk. Szóval, kattintsanak ide mindenképpen, hogy lássák a…..
"Ez itt Ede és Sándor, - illetve akkor még Sanyi, pár hetesen. Mindkettő talált jószág. Szerintem megütik a mércét. További jó olvadozásokat" írta nekünk M...
Manci életében először fürdött és máris lehetősége nyílt nyernyi egy cukipólót? Manci és S. gazdi a szerencse lányai! ..
Nem használok szép szavakat, objektivitásra sem törekszem, sőt, nem foglalkozom egész Budapesttel, csak az engem régóta, nagyon zavaró, banális jelenségekkel. Mit lehetne csinálni Pest belvárossal (5-6- és a 7-8-9-13 belső részei, Budán sajnos ritkán járok), hogyan…..
pinduri777 2009.08.20 16:32:56
@Dale: igazad van. sajnálom, ha valakinek ilyen szánalmas az élete. láttam már hasonlót, bár az 80 év feletti megkeseredett, beteges nénike volt....
Olvasónk bátor ellenőrökkel találkozott a 28-as villamoson. A karszalagot viselő férfi vasággyal együtt lehetett körülbelül 40 kiló, nem kísérte sem biztonsági őr, sem rendőr, csak két kolléganője. A jegy nélkül utazókat próbálta meg leszállítani, még a villamos…..
pinduri777 2009.08.05 20:46:27
@Adani: ez kurv@ jó:) és közben szinte bőgök, hogy mennyire igaz........ hajrá jobbik!
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
pinduri777 2009.08.04 18:55:42
@belekotty: az a baj, hogy akkor is a Fidesz-MSZP közt lesz a harc, mint sok éve mindig. Azok a gennyesek meg boldogan röhögnek, mert tökmindegy, melyik a nyer, a másikkal előadja a szokott színdarabot, a nagy vitákat, az öszödi beszédet (cirkuszt adnak a népnek, amíg azon csamcsogunk, addig nyugodtan lophatnak, csalhatnak) és közben SZÉTZÜLLESZTIK EZT A SZEGÉNY ORSZÁGOT. NE LEGYÜNK MÁR A FASSZOPÓK BÁBJAI!

amúgy bocsi, hogy kissé felhevültem:))), de mindenkiben forr az indulat, csak jó irányba kell fordítani
pinduri777 2009.08.04 19:12:37
@CoolR: ,,Eltérve a fő témától csendben jegyzem meg, hogy a jobbos beállítottságú emberek nem azért utálják a cigányokat mert cigány származású, hanem amit tesznek egyes egyedek. Érdekes, hogy a rászísták nem lőnek le se kínait, se arab orvostanhallgatót, sem semmilyen más kisebbséget." TELJESEN IGAZAD VAN!!!