Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VizsLAjos

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Rémálom a kórházban 2011.07.22 06:00:00
  Sziasztok, itt találtam ezt a történetet, szerintem érdemes volna a blogba kitenni. Üdv: Ági   Előbb-utóbb a szülők többségének szembe kell néznie azzal az érzéssel, hogy a gyermeke kórházba kerül valamilyen betegség miatt. A mi kislányunk 11 hónapos volt, mikor…..
VizsLAjos 2011.07.22 07:44:10
@Laliath:

Veled egyet kell, hogy értsek abban, amit leírtál.
VizsLAjos 2011.07.22 08:26:40
@El Visco Stello:

Szerintem egy ilyen helyzetben elvárható, hogy némi empátiát mutasson egy főnővér és ne arrogáns stílusban adja elő magát.

Persze nem tudhatom, hogy az arrogáns stílust kiváltotta-e valami előzmény...

Rosszul mondtam, igazad van. Ha megkérdőjeleznek, elgondolkodom, hogy jogos-e. Ha nem az, akkor pedig tényleg kiakadok.
Nem panelban laksz, de egy barátod, aki viszont ilyen helyen él, meghívott magához? Elmondjuk, mit ne kérdezz meg tőle, ha jót akarsz!   1. "Mennyi a rezsi?" - Túl magas ahhoz, hogy a tulajnak vagy bérlőnek kedve legyen róla beszélni. Ha mégis felteszed ezt a kérdést,…..
VizsLAjos 2009.12.01 13:43:44
@Big-B: Járólapon székhúzogatás megvan?
VizsLAjos 2009.12.01 13:45:03
@Pipas:

Lehet, de nincs az az isten, hogy mégegyszer panelben lakjak. Megélek az emlékeimből.
VizsLAjos 2009.12.01 13:58:34
@maxt:

Minden szavaddal egyetértek. Mi 1+3 feles lakásban laktunk, telejesen jó volt az elrendezése, leszámitva a kicsike fürdőt meg konyhát. Szerettem a lakást, szépen meg is votl csinálva, de szó szerint állatkertben éreztem magam abban a lakóközösségben.
Vastagbőr Ötlettelen kreatívok 2009.11.30 09:01:00
Bár jövőre a rá kivetett adó miatt (Zseniális ötlet, dőlni fog a lé az államkasszába! Illetve nem, de erre az eshetőségre nem gondoltak.....) nem nagyon, vagy egyáltalán nem kapunk, azért nézzük meg az üdülési csekk legújabb reklámfilmjét:     Aztán ezt a…..
VizsLAjos 2009.11.30 11:22:22
@Rikki Harcos:
Jaja, rövidtávú adóbevétel, ami nekik jelent pluszt. Ami a nyári turizmus megmakkanásából fakadó hatalmas adókiesés/bevételkiesés, már nem az ó problémájuk, mert ugye akkor már nem ők lesznek hatalmon.

Egyébként én két évig kaptam üdülési csekket, amit a nyári nyaralásra költöttem. Mostmár inkább kajajegyet kérek helyette, mert a szükség nagy úr. Legfeljebb nem megyek többet nyaralni. Elkeseritő, gyerekek, ami itt folyik.

És csakazértis: SZEBB JÖVŐT!
Olvasónk utolsó munkahelyén történt megaláztatásairól olvashattok a mai bejegyzésben. A részletekért kattintsatok a tovább gombra!  Tisztelt címzett! Böngészés közben találtam erre az oldalra, és érdeklődéssel olvastam egy 45 éves ember állás keresési kálváriáját.…..
Vastagbőr Ízlésterror 2009.11.18 11:11:00
Nincs mit mondanom. Kállai Csaba, országos cigányvajda (aki az "híres" siófoki nagy menetelést vezette!) a jobbikos gyűlésen (!) bemutatja a "Hogyan vetkőzzük le a rólunk kialakult sztereotípiákat?" 1. lecke: Öltözzünk fel kulturáltan:   Nem vagyok…..
VizsLAjos 2009.11.18 11:16:39
Modorosblog A Tagbaszakadt 2009.11.18 11:04:00
 Visszatérünk a Társasághoz, és egyben a külsőségekhez, születési adottságokhoz.-Mert ugye a vaddisznó és a férfi is száz kilónál kezdődik, háhhá, akkor kérek szépen még egy korsó Dréhert, előételnek egy hortobágyi palacsintát, utána pedig ezt az olyan szépen…..
Nagyon megcsappant a cégek ajándékozási kedve, kicsi az erre szánt keret, és a karácsonyi partik is szerények lesznek - már ahol lesznek. Az idei karácsony legnagyobb újdonságával a Tesco áll elő: az ünnepi roham idejére alkalmazottai rokonainak kínál munkát - írja a…..
VizsLAjos 2009.11.18 10:04:55
  Még nem ültem olyan Škoda tesztautóban, amire ennyien ráizgultak volna. És a Yeti jó. Nem tökéletes persze, de tényleg jó. Vélemények az azonos című írásunkról...
...a busz pedig megérkezik Aszódra, hogy az osztály testületileg elsétáljon az Evangélikus Gimnáziumhoz. -Lányok-fiúk, mindenki megvan? Akkor itt most szépen mindenki fölemeli a kis senekét, elpakolja az elemózsiát és összecsomagolja a motyóját, mert megtekintjük Petőfi…..
VizsLAjos 2009.11.02 15:51:00
@Fapuma:

Vagy a "hidegbeteg" és a "viztárcsa" is...

De a szallag és az esső is idetartozik.

Egyébiránt:

"Vótunk Igalba!" -személyes kedvencem.
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
VizsLAjos 2009.10.30 07:55:00
VizsLAjos 2009.10.30 07:58:17
@prokee:

Ne törődj már ezekkel, hiába magyarázod el a gyűrődőzóna lényegét, falrahányt borsó.

Fasza rági Zsiguli, mer' abba' vót még anyag, nem tört össze igy. Na ja, közben meg a hasfalad fogta meg az összes belső szervedet.

Az a baj, hogy érzetre soha nem lesz már olyan a törött-megjavitott autó, mint előtte. Meg lett szentségtelenitve. Ezt nem fizeti ki soha senki.
 Lassan megrendül a birkatürelmű pedagógusokba vetett hitünk, ugyanis nagyon sok levelet kapunk, amelyben a pedagógusok fizikai eszközöket alkalmaznak a diákok fegyelmezésére. Pinty levelében egy elhasználódott idegrendszerű óvónéni a történet főszereplője, akire a levél…..
Belsőség Az ovisok nem hülyék 2009.10.27 09:31:00
Két doboz, egymás közt Abban a sajnálatos esetben, ha mégis döntéskényszerbe kerülnék, a Citroënt választanám, egyszerűen azért, mert ez jobban megfelel a feladatának, olyan primitív eszközökkel, mint a használható csomagtér és a létező rugózás. Véleményük mai…..
VizsLAjos 2009.10.27 11:15:54
@Bambano:

Aztán mi volt a vicces benne? Alap haszonjármű egy alap TDI-vel.

Ja, persze-persze, a B Corsa jobb, mindig elfelejtem...
Én vidékiként Pestre jártam egyetemre, a listák szerint legelső gazdasági egyetemen végeztem kitűnő eredménnyel (ok, semmit nem jelent, sőt néha hátrány is lehet)..ennek ellenére nincs melóm, holott az egyetem utolsó másfél évét, igaz,h félmunkában, de végigdolgoztam…..
VizsLAjos 2009.10.20 13:08:23
@zsuzsicute:

Szerintem többet ne is szólj hozzá, mert csak magadat égeted.

Az "elefántcsont-torony" nem azt jelenti, hogy nincs kivel leugranod a Rioba.. :) Jaj...

A "Pulizer" dijadról pedig inkább nem is mondok semmit.

Totálisan el van ferdülve az önértékelésed babám, és teljesen biztos vagyok benne, hogy ezt az interjúztatók is leveszik.

Borzasztó...
VizsLAjos 2009.10.20 13:15:38
@zsuzsicute:

Az első interjún még betudják az esetleges zavarodnak, egyebek. Azonkivül rengeteg fogalmatlan, szerencsétlen, hazudozó jelentkezik egy állásra, akiket véletlenül be is hivnak. Azoknál nyilván sokkal jobb vagy.

A második, vagy harmadik beszélgetésen pedig kiütköznek a különbségek közötted és a "konkurenciád" között.

Szerintem igy néz ki ez.
VizsLAjos 2009.10.20 13:22:21
@Strici:

Ez tény. De mivel a lány papirja több, mint biztató, a sok szerencsétlennél sokkal jobb is minden téren, azért csak behivja a második kanyarra.

Nem biztos, nem értek hozzá, de igy gondolom.
-Apám, ezt nem hiszem el, ma megint felvonulnak ezek a majmok, nem is értem, hogy mit képzelnek magukról. Én bazmeg, mint normális adófizető állampolgár - nem elég ám az szja meg a tébé: súlyadó, regisztrációs adó, még a hetedik bőrt is lehúzzák az emberről - próbálok…..
Megéri az árát? Mikorra végre Münchausen báróként, saját hajunknál fogva kihúztuk magunkat maró kétségeink mocsarából ismét elindulunk a lejtőn. És sosincs vége. Véleményük mai cikkünkről...
VizsLAjos 2009.09.08 11:22:12
@Bambano:

Bezzeg egy jó Corsa, igaz? Az milyen fasza... Te madár...
VizsLAjos 2009.09.08 11:32:44
@Bambano: A Jetta meg a Bora sem ugyan az. Eléggé unom már az elfogultságodat. Ami GM, annak ész nélkül kelsz a védelmére, válogatás nélkül.

Én pedig ezért kötözködöm veled.
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
VizsLAjos 2009.09.04 13:50:57
www.hasznaltauto.hu/2503542_toyota_avensis_2005

Ez pedig Eperjes Károly autója volt. Azóta az új Superbbel nyomul.
Nagymamám azt mesélte, hogy a negyvenes években feléjük (vidéki város) sokkal gyakrabban szültek otthon a nők, mint kórházban. Akkoriban ez volt természetes, ennek oka jórészt nyilvánvalóan az egészségügyi infrastruktúra hiánya volt (és még sorolhatnánk az okokat), de…..
VizsLAjos 2009.08.14 12:41:39
@nudlee:

Igen, az ilyen kispapák azok, akik a netről tanulnak meg szülést levezetni, utána meg az észt osztják itt.

Egyébként engem nem érdekel, hogy ki és hogyan veszélyezteti a gyereke életét, mert ez nem az én dolgom. Viszont azzal mindenkinek tisztában kellene lennie, hogy a gyereknek teljes jogában áll életben maradni, ha esetlegesen komplikáció lépne fel a szülés közben. Jelen pillanatban ezt egy kórház tudja biztositani a legjobban. Hogy milyen ez a "legjobb", ezt mindannyian tudjuk, sajnos nem tart ott az egészségügy, mint ahol kellene. De hogy jobb, mint ennél a hippi kinézetű szerncsétlen nőnél szülni, az száz százalék.
VizsLAjos 2009.08.14 12:53:50
@Schaf:

Na igen, viszont arra kiváncsi lennék, hogy ki az az istenség, aki előre lát egy komplikációt. Geréb Ágnes talán? Ő mit mondott nektek erről, amikor rákérdeztetek? Hogy tuti nem lesz semmi baj, gondolom, mert nem farfekvéses a gyerek. Aztamindenit. Itt aztán komoly hozzáértés van.

Egyébként valaki feljebb (hopp, mégiscsak olvastam a kommenteket?) leirta, hogy egy kórház melletti otthon, gyors segitség, egyebek, működhet az otthon szülés. Na, vele egyet tudok érteni. De semmiképp se szüljön otthon valaki pl Bakonybélben, tökig érő hóban.
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
VizsLAjos 2009.08.12 08:12:06
@karlmann:
Jaja, a sok böszmedék sün az ilyenekből szokott balhét csinálni, lásd a Schumacher ügyet, meg azt az újságirót, aki menekülés közben telefonált. Szánalmasak.

Egyébként részemről egyszemélyes is lehetne a Tatalcar, csak Csikós cikkekkel. Remekül szórakozom az irásain.
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
Belsőség Eladásra összetákolva 2009.08.06 06:45:00
Mekkora találmány is a leállósáv! Állunk az M0-áson. Forr a víz, illetve a nyomás miatt forrpont felett feszíti a rendszert, ami önmagában nem lenne baj. Viszont mégiscsak beleugrott az autóba kétszázezer forintnyi alkatrész és pár hétnyi munkaóra. Ráadásul vízforralás nem…..
Vasárnap kértük szépen, ti pedig voltatok oly' nővéreink/bátyáink, hogy felhívásunknak eleget is tettetek. Szinte a sírás kerülgetett az örömtől, mert két nap alatt (a címlapos megjelenésnek is köszönhetően) több mint 1000 kitöltött űrlapot kaptunk, ami sokszorosa az…..
VizsLAjos 2009.08.05 14:10:25
Tardai történetek Rehab vége 2009.07.28 16:22:00
UPDATE!A zárójelentés szerint egészséges vagyok, közösségbe mehetek, állandó felügyeletem nem szükséges. Mától ömlenek a posztok, itt is, máshol is, basszátok meg!Ja, amúgy, legközelebb táncoljon a faszom. Utálom a latint. A spanyolt is. Leginkább a kanosszát.Itt vagyok, azt'…..
Nyilvánvaló, hogy Andrea esetének akkor kellett megtörténnie, amikor éppen sietett volna valahová. Persze egyértelmű, hogy akkor probléma, a kapu elé parkolás, ha épp mennél, természetesen időre. Ilyenkor pedig indulhat a tulajdonos felkutatása, miközben a fejünk egyre inkább…..
Mi is lenne ezzel a bloggal, ha nem lennének ilyen baromállatok, mint akivel Kuk22 került egy utcába? De mivel vannak, így posztolható anyagunk is akad bőven, lassan elkezdhetnétek megvesztegetni mindenféle villányi borokkal, aranyrudakkal, ha be akartok kerülni. Meg akkor is, ha nem…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
VizsLAjos 2009.07.10 13:43:45
@Stock:

meddő vita, nem fogjuk tudni meggyőzni egymást.

De a következők miatt lettél hiteltelen:

"általam beletett 100-120 000 nagyon kemény gyilkolás volt! szinte minden elindulásnál egyesben 50-ig huzatva, hideg motorral is, mert így volt igazán dinamikus"

stritrész-e? 5-6 liter fogyi városban ilyen vezetési stilusban.

Hagyjuk is ezt szerintem.
VizsLAjos 2009.07.10 13:56:05
@Stock: Azán hengerfejes volt-e már?
Meg a neonod milyen szinű-e alatta.

A városban, ahol lakom, néha látom, hogy ilyen angel eyes Astrák, meg Bravok, meg Suzukik gyűlnek a Tesco parkolójában és nézegetik egymás igénytelen, izléstelen, sufnituning szarját. Néh benézik, és kidöntik a kis fém oszlopokat. Valamint egy éve kb egy fekete Ignises gyereknek kitört a jobb hátsó kereke krézifékezés közben, mert nem birta el a 16-os felnit a 205ös kerekekkel a felüggesztés.

Rájuk emlékeztetsz.
VizsLAjos 2009.07.10 14:35:42
@davidson:

Szevasz herlikém, mivan veled, melyik busszal jöttél?