Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuggya

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Miranda Kerr az utóbbi időkben mind több magazinban tűnik fel, gondoljunk csak az i-D nyári számára, vagy a GQ magazinra. Az Elle júniusi száma is közöl róla egy fotósorozatot, amelyen ismét az a bájos kislány, akit már annyiszor láttunk. Nekem azért egy kicsit mégis tetszik... ..
Magyaridióta Zavaros, mi? 2010.05.19 09:33:00
Képinnen Hogy mi a véleményem az Orbán-féle, ún. Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatáról, azt úgy érzem, sikerült elég plasztikusan ábrázolnom a Nyilatkozat, nyennyere posztban. Az egész  fideszes böffenet pamflet szóra sem lenne érdemes, ha nem szerepelne benne egy olyan…..
Az év legtöbbre tartott, de mostanában kínlódó újoncsorozatában, a Glee-ben szereplő Heather Morrisról eddig is tudtuk, hogy nagyon csinos, de most megmutatta azt, mi rejlik a pomponlány-egyenruha alatt. A képek után van egy videónk is, amiben Beyonce oldalán lépett fel a csaj,…..
tuggya 2010.05.06 12:46:52
Orbán elment Edelénybe, ahol Molnár Oszkár molnároszkározott, és elmagyarázta a lakosoknak, miért nem szabad az exfideszes, pártjából nagynehezen kirúgott polgármesterre szavazniuk, és miért nem szabad a Jobbikot vagy az MSZP-t választaniuk. Mostanra már megszokhattuk a Fidesz…..
tuggya 2010.04.23 10:45:40
@is: Nem kívánom tőled, hogy te bármit is elhiggy. Zepp, hogy te mit hiszel.
Na még egyszer: Egy facebookos játék miatt. Tiltakoznak. Az állatvédők. Ugye, mekkora hülyeségnek tűnik? Pedig erről van szó: a híres-hírhedt amerikai állatvédő szervezet, a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) – aminek tagjai előszeretettel öntenek művért…..
Az alábbi ügyben igencsak bizarrnak tűnik mind a hivatkozott ítéletindoklás, mind a lány nem túl korrekt húzása az apjával szemben.Elhunyt Édesanyám lakásának értékesítésénél elkövettem azt a hibát, hogy egyetlen lányom számlájára kértem az vételár utalását, mivel…..
- A kabóca márpedig madár! - állította rendíthetetlenül kamaszkorom pasija, és hiába kerestem hisztérikusan a cicegő ellenpéldát a kempingben, nem tudtam bebizonyítani mekkorát téved. Bár hang után mentem, gőzöm sem volt róla milyen bogarat keressek. Hát, valahogy így voltam a…..
2022-ben már nem lesznek országgyűlési választások? Levelet kaptam lájf. Csak két mondat volt benne egy mellékelt táblázat magyarázataként: „Demokráciánk 24 éve. A három debreceni egyéni választókerület győztes országgyűlési képviselőire (1. forduló) és a…..
  A panellakótelepek vagy akár az aszfaltozott-kövezett, sok emeletes házak alkotta belvárosok ökológiai szempontból leginkább a sziklás hegyeknek felelnek meg: kevés víz és növényzet, sok kő és nagy meleg. Nem csoda, hogy a városok madarainak természetes élőhelyei…..
Úgy tűnik, egyszerre nő az MSZP és a Jobbik támogatottsága. Ha az ő párharcuktól lesz hangos a média, a Fidesz bajban lehet. Az elmúlt napokban megjelent új közvélemény-kutatásokból érdekes trend kezd kirajzolódni: egyszerre nő a Jobbik és az MSZP támogatottsága. Bár a…..
Sárdobáló Mocskos nektarin! 2009.09.05 08:00:00
calam és vincemate írása Kezdjük rögtön az elnevezéssel. Egyesek - és jól tudjuk, kik - a politikai korrektségre hivatkozva „kopasz barack”-nak nevezik ezeket, és mindenkit igyekeznek lejáratni, aki nem megy bele álszent játékukba. Pedig minden igazi barack-szerető…..
tuggya 2009.09.05 12:18:49
A gyermekgondozási szabadság utáni foglalkoztatás kikerülésére számtalan trükk van, hiába próbálja a törvény védeni a volt kismamákat. Az alábbi történet egy tipikusan ilyen eset.Kedves Zugügyvéd!A problémám a következő: Ez év februárjában párom szeretett volna 2 gyerek…..
Az alábbi jogelméleti fejtegetéssel kíván a Zugügyvéd  kellemes hosszú hétvégét.„Mi történik akkor, ha az állampolgár hivatalos módon tájékoztatja az állami hivatalokat arról, hogy a továbbiakban nem igényli, hogy képviseljék, illetve kormányozzák? A köz…..
tuggya 2009.08.19 20:21:25
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
tuggya 2009.08.18 12:57:58
@Bukowszky: De ott áll a kislány a pénztársoron, és előjegyzésbe veszi, hogy milyet szeretnél, és októberig meg is kapod.
És azok a Tefál csetreszek valóban nagyon jók. Pláne féláron. Szvsz a Tesco mindenkori legjobb akciója.
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Korrektorblog Leleplezés 2009.08.12 13:30:00
Szólj, ördög, mi dolgod velem Lám csak, hát voltak nekünk élményeink. Mondjuk, a hetvennégyes év. A hetvennégyes, átkozott, legeslegrosszabb év. Ez az, Vetró Irén? Nekünk nincs, csak ilyen, csak ilyen példasértett életünk, de felszáradt, mint egy vodkafolt...
Az amerikai Harper's Bazaar a kilencvenes évek szupermodelljeiről készített fotósorozatán a hölgyek smink és photoshop utómunkálatok nélkül láthatóak. Akik bevállalták a "natúr valóságot": Shalom Harlow, Claudia Schiffer, Tatjana Patitz, Kristen McMenamy, Cindy Crawford,…..
Subject: tobbesszamos egyezteteses ekkishelp Drága Béla, megy a hitvita a „barátnőknek is tolerálniUK kellett” vs. „barátnőknek is tolerálniA kellett” témakörben. Nekem az utóbbi megoldás volna kézre állóbb, annak ellenére is, hogy a barátnők többes szám,…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
Folytatódik a Real Madrid nyári nagybevásárlása. A hajlott kora ellenére tetterős Florentino Perez elnök, aki immáron nyolcadik alkalommal került vissza a futballvilág talán legnagyobb presztízsű és múltú, de az elmúlt években a nagy elődökhöz méltatlan teljesítményt…..