Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PengeLóki

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
Mindig kék az ég, mindig zöld a fű, pénteken pedig mindig van iWiW-válogatás. Csúnya, buta emberekből. - Igen, így néznek ki a számítógépezők - Leszbidragon, vágyom rátok - ICQ azonosító, és jópofa képek - Puesta del sol - Dance and smile, avagy a szende lány -…..
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a lifttel küzdő rendőri vezetők után néhány szimpla parki hülye már nem sok meglepetést tud okozni, de azért tessék, itt a heti termés.- Azt se tudjuk hova kapjunk, "bicigli", A torta, és a gyerekek - Különös…..
PengeLóki 2007.06.11 12:26:06
PengeLóki 2007.06.11 16:28:06
PengeLóki 2007.06.11 16:29:16
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
Egy olyan hét végén, amikor egyébként is túltengtek a furcsa emberek a Subbán, nem is olyan érdekes az iWiW-ről bogarászni. De egy kicsit azért igen.- A képen egy tevepatát rejtettünk el, megtalálod?- Itt vagytok gyerekek?- Bérelj micro headsetet, és rakd le a vizsgád!-…..
Honnan jövünk? Hová megyünk? Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Ha buta vagy, inkább csak a heti iwiw-linkeket kattintgasd!- Főállású picsa- Arctetoválásaim- Kötelező unalmas idézetek- Fluffer wanted- Szomi srác- Parádé 2006- Az SS csillag újra az égen..
PengeLóki 2007.05.20 10:34:08
Múlt héten ugyan azzal fenyegetőztünk, hogy unjuk az iwiwezést, de tekintettel a négynapos ünnepre és a szép időre most még megkegyelmezünk tinéktek. - Az extrákban elég sok minden benne van a gumi nélküli franciától, egészen a popsiig minden - Nálam minden kapható! -…..
PengeLóki 2007.04.29 12:30:30
Szerény személyem(Penge):

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8234192

Többiek is nyomják fel ide magukat, ne csak másokon röhögjenek, közben meg Ők a legnagyobb luzerek!
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
PengeLóki 2007.04.22 13:46:49