Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnnyDillinger

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan jelezték az utóbbi időben, hogy elkezdődött a nagy EVM raktárürítés, hiszen 300 forintért kiszórják az igazi klasszikusokat. Én is láttam már boltban War Traint, Airborne Hero-t és társait, azonban van remény, hiszen a Wanted Guns is kapható még!!! Meglepően ritka…..
JohnnyDillinger 2010.08.05 12:33:34
@Drev95: ... :\
Nem teljesen igaz, pont most találtam meg valami igazán meglepőt. Emlékszem, hogy anno két évvel ezelőtt egy Tescoban láttam az Another World 15 éves évfordulójára kiadott átdolgozott játékát, úgy kb. 1700-1800 Ft-ért, és pont tegnap vettem meg a CD Galaxisban (múzeum körút) valami 500 Ft-ért. A játék szerény véleményem szerint egyszerűen a legjobb játék amit valaha készítettek, bár nem a kedvencem. Olyan, mint egy Wall-E a játékok közt, és egy igazi sci-fi klasszikus. Vannak ott még jók, csak körül kell nézni.
Van egy játék,amelyre azt mondaná 100 emberből 98, hogy ilyen nincs. De bizony van, még ha elég ismeretlen is és ami ennél fontosabb, marha ritka a teljes verzió. De egy felajánlásnak köszönhetően megvan nekem, azonban megsérült a lemez és nem tudom elindítani. Azaz valameddig…..
Szeretnék már továbblépni a Snajperen, de lehetetlen, mert még mindig jönnek friss cuccok. 'Edeml' küldte a következő videót. Az egy dolog, hogy most még nem is kocsmás pálya következik, de valahogy az egész a játékot is meglepte, mert sehol Stella, Butterbean és... De nézzétek…..
JohnnyDillinger 2009.10.19 13:37:54
Senkit nem emlékeztet ez valamire? Mondjuk erre: www.imdb.com/title/tt0298482/ ?
Nagyszerű film, ha van rá lehetőségetek nézzétek meg.
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
JohnnyDillinger 2009.07.23 11:25:11
@422david: hopp, az ciki XD
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
JohnnyDillinger 2009.06.22 23:20:58
@Katamori: én egy kicsit örültem személy szerint a káromkodásnak, néha viccesebb helyzetet generál, ha úgy használják. És annak ellenére hogy nem rossz a videó szerintem, lehet hogy egy kis szerkesztés mégse ártana neki, tényleg sok a mellébeszélés stb. Mindenesetre, szórakoztató videó volt, respect.
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
Mit mondtam a War Train videóban? Ha valaki végig tudja vinni az első pályát, annak állva fogok tapsolni. *Feláll, tapsol, orrával pötyög* gggrratzullálokk Ez először sikerült "rozsomak096" nevű kommentelőnek, tegnap meg a már lassan törzsvideós -=RockerLaLee=-…..