Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vazo12

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nullás liszt esete a Furdancs Blog csapatával az, amiről most szó lesz, miután karnist feltenni – kellő előkészület hiányában – inkább erőfeszítés, mint öröm. Miért?  - Mit? -  Hol? -  Mire? -  Mivel? -  Kivel? -  Hogyan?Amint ezeken a…..
Kiss Ramóna hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg a döntést, hogy távozik az RTL Klub Barátok közt című sorozatából. Ezt a szerda esti Fókuszban jelentette be:     16 éve ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor, 17 évesen egyedül költözött…..
Azt hiszem, végleg szertefoszlott a gondos osztrák tulaj imidzs, mióta megvan a háromajtós, ausztriai származású Balenónk. Már régóta tartogatom a képet például az autó légszűrőjéről, hogy egyszer berakjam egy posztba. Ezt rögtön cseréltem, amikor megláttam, gondolom nem…..
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
vazo12 2015.07.01 10:45:50
@icipicicsipa: Erre csókára rájár a rúd.
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
vazo12 2015.07.01 10:02:17
@black arabs: Ez k.jó :)

"Hogy lehet ilyet mondani egy olyan sorozat szereplőjéről, ahol senkinek nincsen egy legalább félig-meddig természetesnek ható mondata vagy mozdulata, ahol mindenki olyan, mintha valami petri csészében tenyésztett szövetekből meg Tesco csirkemellből összetákolt báb lenne?"
Az előző évekhez hasonlóan 2014-ban is Csányi Sándor, Simicska Lajos és Nyerges Zsolt, valamint Leisztinger Tamás érdekeltségei taroltak az agrártámogatások kiosztásánál. Csányi és Simicska érdekeltségei különböző jogcímeken közel 6-6 milliárd forintnyi agrártámogatásban…..
Mindenki azt hiszi, hogy otthon lehetetlen kenyeret sütni, vagy ha lehet is, ahhoz mindenképp kell egy kenyérsütő gép, ami  majd megcsinálja a boszorkányságot a liszttel, a vízzel és az élesztővel ,amitől ezekből kenyér lesz. Már legalább 2 éve sütök itthon kenyeret, gép…..
vazo12 2015.03.27 13:53:06
@tucsok13: Az öregtésztát aztán feloldod vízbe és ahhoz kevered a lisztet vagy mit csinálsz az öregtésztával?
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
vazo12 2014.11.11 08:57:27
Az élet egyik legfontosabb alkotóelemének tartom a szerelmet, a párkapcsolatot és a közös életet. Ez valami olyan, amire a léleknek van szüksége, pontosan annyira, mint a testnek az élelemre. Az viszont, ami az internet világával az elmúlt években lefolyt egy világméretű…..
vazo12 2014.02.25 22:08:29
@Szarvas Norbert: Nekem a legnagyobb bajom volt ma hogy ki kellett tennem a kukát... De szar érzés volt amikor jöttem haza melóból és még eszembe jutott hogy ott van az a fránya kuka tele szeméttel...
De erőt vettem magamon és leküzdöttem eme nagy akadályt..
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
vazo12 2012.03.26 12:21:50
@VT22: Ettől szerintem is jobbat kéne írni Lukácsnak. Ami az eredeti mondanivalója azzal viszont teljes mértékben 1-et tudok érteni.
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
vazo12 2011.12.02 09:25:49
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
Az embert lépten-nyomon vegzálják, de a bajt nem előzik meg. Ha a jogsértést nem látják, a politikusok meg nem adnak utasítást, polgári rendfenntartó szerepüket képtelenek ellátni. (Fotó: Huszti István/Index) A gyöngyöspatai események kapcsán szinte mindenki a parlamenti…..
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Itt az első rész. A galéria, az nem egy szoba. Nem is félszoba. Pláne, ha egy alig 2m széles fekvőgaléria.A sarokban egy…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..