Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piho

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a nagy fa 2013-ra, lehet készíteni a fejszéket a BRM1000-re! Előzetes útvonalterv: Szentendre > Budapest > Budakeszi > Páty > Zsámbék > Mány > Bicske > Felcsút > Alcsútdoboz > Vértesacsa > Lovasberény > Székesfehérvár >…..
Emlékeztek még Piho legutóbbi fekvőjére? Most, 2 évvel később sikerült eljutnia odáig, hogy kettőről másfélre csökkentette az egy főre eső kerékszámot, ugyanis épített egy tandem trájkot, ilyen szépet: Azt írja, hogy Az…..
Piho tollából és keze által: "Nagyon boldog vagyok mert hasíthattam a gépsárkánnyal ami nagyon kezes és jóindulatú! A képes beszámoló: 1. A kezdet. ... a donor váz egy no name női 26"-os  mounten bike váz, ugyanis ebben láttam fantáziát a megfelelő ülés…..
Jól elfér egy szerszámostáska és a kulacs is. A kulacs ráadásul sokkal jobban kézreesik, mint amikor a kormányon volt. ..
Na nem azért készült a masina, hogy a vitrinben álljon. Használom becsülettel, megyek vele jócskán városban, de jut a vidéki tekerésekből is. Zagyva partján Szolnokon Szanazugnál Gyula mellett…..
A mostani stucni és kormány a célnak ugyan megfelel, jobb azért lehetne. A kormány hülye alakja miatt viszonylag közel kerül a stucni a hashoz.  Íme a Terracycle kormányválasztéka, és a kormányok geometriája és méretei. A stucnim egy dőlésszögbe fixálható…..
Az ülés és a görgők bilincses felfogatása ideiglenes. Így könnyű őket átpakolni, lehet játszadozni, hogy hova kerüljenek. Majd ha meglesz a végleges helyük, lehet konzolt hegesztgetni. A stucni megoldás végleges, olyan értelemben legalábbis, hogy ezen már nem fogok javítani.…..
Végre valahára ilyet is sikerült esztergáltatnom. 60-as danamid rúd az alapanyag. Kap belőle az Alpha, jut belőle a Magnumra, illetve még annak is, akinek épp ilyenre fáj a foga és időben szól. 608ZZ csapágy való bele, ugyanaz, mint a görkorikerekekbe. Vannak ám másnak is…..
Van új a nap alatt! Vagyis inkább a fa alatt, ugyanis oda húzódtam be az eső elől a fotózkodás erejéig. A rövid, saras próbaút után mégis nagy az örömöm: végre gurul a harmadik fekvőm, az Alpha.…..