Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Larsson

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen hihetetlen, annak idején az MTV még nem valóságshow-csatornaként működött, hanem komoly ízlés, és véleményformáló médiumként, ami Youtube és társai híján az új videóklipek legfontosabb forrása volt. Épp ezért akár azzal is fel lehetett kelteni a figyelmet, ha…..
Nemrég kezdték el a McDonald's amerikai üzleteiben, pontosabban a McCafékban árusítani az új erdei gyümölcsös és eper-banánosturmixokat (és mindezt egy jópofa kis virtuális rajzolós játékkal is megfejelték), azok népszerűsége máris kiverte a biztosítékot a kifejezetten ezen…..
Larsson 2010.07.28 10:43:00
@bajszom: te faszpina!
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
Larsson 2010.06.12 17:51:12
@"autónepper": A gyalogost elvileg semmilyen módon nem akadályozhatod a szabad mozgásban. Úgyhogy maximum te köszöngethetsz ha ő enged el.
"de azért ÁLTALÁBAN én is meg PRÓBÁLOM őket át engedni:)"
Ne általában próbálkozz, hanem tartsd be a KRESZ-t!
Subba Bérijesztgetés 2009.06.18 16:16:00
Bérijesztgetés! Igen, ilyen is van.Természetesen az Interneten található a Horalki Luxus Kirándulás honlapján. Furcsa? Ugyan. Horalki úr nagyszerű extrákkal bolondítja meg az egyszerű kirándulást. Masszíroz, csomagot cipel, és még megannyi érdekes dolgot találhattok nála. Meg…..