Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosómedve!

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Cukiság: Ninja cicusok 2013.11.03 13:15:00
Jóój, hogy levadásszák már az embert, mi? Az első kettő awwwww. ..
Mosómedve! 2013.11.04 17:09:03
@vitéz Beverneky: jelen pillanatban Borsodból :)
Gondoltam nem illene egy jól összeszokott társaságba csak úgy berontani, adjuk meg a módját :)
Mosómedve! 2013.11.05 11:57:49
@vitéz Beverneky: Köszönöm :)
A Dal zsűrijét ugyan meggyőzte, de a nézők mégis ByeAlexet juttatták ki az Eurovíziós Dalfesztiválra, és ez nem esett jól Vastag Tamásnak, aki elhatározta, idén is indul versenyen - írja a Bors. "Mindent megteszek, hogy én képviselhessem a hazámat májusban Koppenhágában, ez az…..
Szerencsétlen Bálna Budapest (leánykori nevén CET) bevásárlóközpont még mindig nem nyitott meg, csak a baj van vele. Most legutóbb állítólag a Perseidákat hekkelték meg egy spontán diszkólámpázással: Biztos sokan próbáltatok a fényszennyezett budapesti égen…..
Ha mégsem lesz nemzeti dohánybolt a Szigeten, akkor Mohamed megy a hegyhez.   „Ott, a pult mellett, a jégkrémes fagyasztóládától balra alakítanánk ki a nagyszínpadot, a sátrakat pedig a bejáratnál lehetne felverni” – vezettek minket körbe a szervezők egy Üllői úti…..
Mosómedve! 2013.07.27 15:02:48
@Neel Armstrong: na, ha már ez is megvolt, most már csak egy jól eső zsidózás hiányzik..... valaki? esetleg elmútnyócév?
A médiavilág több szereplője is kommentálta a hírt, mely szerint Deutsch Tamás EP-képviselőt nevezik ki az NMHH élére. „Fasza dolog ez, öreg, hát bazmeg kész vagyok” - kommentálta az [origo] értesüléseit a képviselő Twitteren. Deutsch hozzátette: „kurvára örül”…..
Mosómedve! 2013.05.16 13:02:04
@f o n t a: ja, vagy úgy :D most már minden világos :)
bár ha jobban megnézem, mintha egy kicsit hízott volna pofira is.... :)
Subba Bréking: ByeAlex Malmőben 2013.05.10 19:20:59
Borzalom friss bréking nyúz Malőből ByeAlexről, aki enervált mamókaként viselkedik, amit nem értek, mert ezek a háundemmes hipszterek a skandináv városokban élnek csak igazán, nem? Hm. Na de olvassátok: "Sziasztok!  Egy Svédországban élő étterem-tulajdonos MAGYAR…..
  iCa új sorozatában nyári olvasmányokat kínál mindazoknak,  akik nyaralnának egy jót, de éppen nincs pénzük, szabadságuk vagy nyár. Olvasni akkor is jó, ha válság van és esik az eső, az írás telepátia, az olvasó időutazó.Rina Huber: Kilenc Nyár - a…..
„Egész Dél-Amerika latin, nekünk sem szabad elmaradnunk mögöttük” - indokolta az oktatási államtitkár, hogy miért latint és nem angolt kell tanulni a nyolcosztályos gimnáziumokban. „Főként a hátrányos helyzetű gyerekek példaképe lehet Antonio Banderas és Jennifer Lopez.…..
Akkora siker volt a köztévé tavalyi dalversenye, amin gondos munkával megkeresték, melyik zenekar tudja legjobban leégetni saját magát és az országot a bakui hepajon (amit nem mellesleg értelmes ország NEM vesz komolyan) hogy idén is nekilátnak. Sőt, olyan nagyszabású versenyt…..
Mosómedve! 2013.01.07 14:27:03
@borzash: ??? Bár gondolom igazából cseppet se érdekel a dolog, de azért megválaszolom neked a kérdést, a helyes válasz Malmö
A HírCsárda szerkesztősége nem sír a világvége miatt, inkább bekapcsolta a demagográfot. Íme 10 jel, ami arra utal, hogy a Majkák akárhogy is gondolták a naptárukat, a világ tényleg megérett a pusztulásra. 10. Semjén Zsolt még mindig doktor. 9. Lehet kapni ehető WC…..
Egykori gyártelepi tömblakás, valahol a város szélén. Foszladozó kötélre kötött kutya ugatása köszönt. A főpolgármesterhez jöttünk. Az udvaron szeméthalom és tűzrakások nyomai. Koszos ruhájú, de mosolygós kisfiú játszik a kutyával. Bottal böködi, az pedig nyüszítve…..
Ha nem veszünk fel IMF-hitelt, a következő ciklusban Mickey egér lehet a miniszterelnök. Miután a Disney 4,05 milliárd dollárért megvette a Lucas-birodalmat, jelezte szándékát, hogy Magyarországgal is megkezdené a tárgyalásokat. Orbán Viktor elmondta: ugyanúgy nem kér a Disney…..
"Nincs közöttük kövér, az a halálom" - jegyezte meg Orbán Viktor egy díszszemlén, erre beindult a törvényalkotás. Kövér László azóta elérhetetlen. Az újabb alkotmánymódosítási hullámban az alaptörvénybe iktathatják a kövérség betiltását. Azt egyelőre nem lehet…..
Mosómedve! 2012.10.10 12:19:45
@Adofizeto: tévedésben vagy, fogyasztok (konkrétan: eszek) eleget, de mivel Isten nem ver bottal, ezért engem a nem létező zsírpárnáimmal büntet :) amiből ráadásul most még az a hátrányom is származni fog, hogy azt fogják hinni, hogy Viktorunk miatt zörögnek a csontjaim. Magyarázkodhatok majd emiatt is....
Mosómedve! 2012.10.10 12:33:29
@Adofizeto: hm, milyen igazad van :) ha jobban belegondolok, annyira nem is lógok ki a sorból. Bónuszként bedobom majd a borsodi lakhelyemet is :)
A milliomos playboy megunta, hogy állandóan összekeverik a friss olimpiai bajnok tornásszal, így inkább lecseréli vezetéknevét. Korábban a tornász Berki törte a fejét névváltoztatáson, majd menedzsere arra kérte a szurkolókat, találjanak ki valamilyen becenevet Krisztiánnak,…..
Michael Phelps 8 férfi úszószám mellett 6 nőiben és az 1000 méteres férfi kajak kettesben is indul - egyedül. Minden idők olimpiai rekordját készül felállítani a 28 esztendős amerikai úszó, aki kedden jelentette be: 8 olimpiai úszószáma mellett további számokban is…..
Néhány erőszakos esettől eltekintve békésen telnek a lengyel-román közös szervezésű labdarúgó Európa-bajnokság napjai. Érdekes, színes hírek. Vasárnap hivatalos panaszt tett a portugál labdarúgó szövetség, ugyanis sok portugál drukkereknek annyit kellett sorban állna a…..
Több hipermarket árul literenként 150 Ft alatti áron olcsó szlovák importtejet, amelyről kiderült: 74%-ban anyatejet tartalmaz. A Magyar Szoptatós Anyák Szövetsége (MASZOPSZ) tiltakozásából nőtte ki magát országos botránnyá azoknak a szlovák importtejeknek az esete, amelyeket…..
Moszkvában, Brezsnyev combcsontjai között bukkantak az egykori pártfőtitkár hiányzó darabjára, amely félreérthető pozícióban hevert. Az úgynevezett Brezsnyev 69-es formátum bevett szokás volt a hetvenes-nyolcvanas években. A pártvezetők műszálas öltönyben egymásra…..
Mosómedve! 2012.06.08 12:34:31
@2002: biztos azt, hogy most van a sárkány éve...
Mosómedve! 2012.06.08 13:02:53
@2002: úgy látom, ebből a Lencsés Istvánból igazi megmondó kapitány lett :D A hitelessége már már vetekszik a gugliéval :)
Victor’s Secret néven exkluzív fehérneműt dob piacra a kormány. „Ezzel is növeljük a kincstár bevételeit. Népszerű termék lesz, én is nagyon szeretem minden darabját a sorozatnak” – mondta egy rózsaszínű push-up melltartóban nyilatkozó Giró-Szász…..
Mosómedve! 2012.06.06 18:03:11
@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: pedig szerintem az én bájos pofim jobban mutatna azon a testen :D

@Adofizeto: de mégis mit kezdjek azzal a vödörrel? Nem dugni akarom, hogy a fejébe húzzam, aztán jól van :D
Két vesszőhiba és egy ly miatt nem röhöghet újra rajtunk Európa. Áder János beismerte: nem eljárási hiba miatt dobta  vissza a médiatörvényt. Valójában három nagyon súlyos helyesírási hibát talált a szövegben, és nem is volt nehéz megtalálni, mert a munkapéldányt…..
Mosómedve! 2012.06.01 13:38:27
@czejp: ezt a "croissan=rongyoskifli" kifejezést elsmittelhetem tőled? :) Feldobta az eddigi napomat.
Mosómedve! 2012.06.01 18:24:37
@czejp: máris felkapom a kis köténykémet aztán étetem a jó népet :)
A HírCsárda összeszedte az interneten kerengő pletykákat a sorozat állítólagos nézőjéről. Férfi? Nő? Egy baseballsapkás emu? Összegző cikkünk egyik apropója, hogy legutóbb a budapesti Kálvin téren látták, amint 12 gombóc fagyit tuszkol egy hátizsák oldalzsebébe. A szám…..
Mosómedve! 2012.05.31 14:05:47
Szervezési problémák és a csapatok közlekedési gondjai miatt egy Varsó és Kijev között közlekedő páncélvonaton rendezik meg az idei foci eb döntőjét. Az elődöntőkre egy ukrán 2*1 leállósávos dűlőúton kerül sor Lvov felé félúton, míg néhány csoportmeccset a csapatok…..
Az országgyűlés előtt az új Btk-tervezet. A három csapás után itt az ipiapacs és az ász az adu-szabály is. Az új büntető törvénykönyv tervezete minden eddiginél szigorúbban lép fel azokkal, akik szándékosan vagy gondatlanságból nem viszik partra a Balatonba sodort…..