Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iOiO (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértük, dél és egy között kisorsoltuk a nyereményjátékunk nyertesét, aki az Appleblog és a T-Mobile jóvoltából egy vadiúj, kötelezettségek nélküli MacBookkal és egy 3G-s modemmel lett gazdagabb. A sorsolást egymástól körülbelül 121 kilométeres távolságból…..
Pár héttel ezelőtt kommenteltem be Ádám egyik posztjába, hogy a friss jégen megcsúsztam, és a MacBook Prómat védelmezve elejtettem az iPhone-om. Akkor még nem tudtam, hogy a táskában tartott gépet is sikerült a csúszós földhöz vágnom, amitől alapvető változásokat álltak be…..
Izgalmas idők ezek, igazán izgalmas idők. Megmondom őszintén, szórakoztatnak az új iPodok, de sokkal inkább lázba jövök a frissített Macintoshoktól: hogy mennyibe kerülnek majd, milyen technológiai újdonságok bukkannak fel bennük, mennyiben felelnek majd meg az elvárásaimnak?Az…..
Gyerekszoba Fő a biztonság! 2009.06.26 18:01:00
Remélhetőleg mindenkinek egyértelmű: ahogy a kocsiban ülésbe ülteted a gyereket, úgy a bringázásokkor akkor is sisak legyen rajta, ha csak az ülésben utazik. Egy esetleges esésnél jobb, ha ott van a buksiján a tökvédő. A Nutcase sisakjai pedig amellett, hogy védenek, még…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Jude 2009.06.15 07:27:00
Heti Apple-csajunk megint pasi, méghozzá Jude Law. Alantas célok vezérelnek, abban bízom, hogy rajta keresztül az Appleblogra tudom szoktatni azokat a lányokat, akiknek fogalmuk sincs arról, mi az az anizotropikus filtering. Jude ugyanis kétség kívül bejön a másik nemnek, mi sem…..
iOiO (törölt) 2009.06.15 11:18:46
Meglepetésként ért, hogy az Apple tegnap új laptopokat mutatott be a WWDC-n, viszont  logikusabb lett így a termékpaletta. Tavaly ugyanis nem tudtam eldönteni, pontosan hol ér véget a MacBook, és hol kezdődik a MacBook Pro. Korábban külsőre is meg lehetett különböztetni a két…..