Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botyo

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Botyo 2014.04.09 11:27:47
@valódivélemények: nem hirdetem a magyarok kizárólagos bűnösségét, de az tervezett emlékmű sugallata, hogy a magyarokra csak a gaz németek kényszerítették rá az egészet. ha ez így lett volna...

de nem így volt!

a vizuális környezetszennyezésről már ne is beszéljünk. DE!!! egyszerűen förtelmes a tervezett emlékmű, hányadék giccs az egész. az, hogy ezt valakik méltónak tartják megvalósítani, az a magyar vizuális kultúra oktatás teljes csődjét jól reprezentálja!!!
Amikor ma reggel belenéztem a Wang folyó legfrissebb posztjaiba, azt hittem a szocialista Szűzanyát semmi nem múlhatja felül, de tévedtem! Hiszen itt van ez a kép, amit a hazainduló szerző lőtt a berlini autóbusz-pályaudvaron. Pozsony visszatért! - ahogy megjegyzi. (És akkor a…..
Botyo 2014.02.24 13:28:31
@xtolzig: Pressburg
Fotó: Danyi Balázs Rosszmájúskodhatnék, hogy nahát micsoda véletlen, hogy alig pár nappal azután, hogy az Építészfórum is írt az amúgy már egy éve megnyílt Embassy Espresso kávézóról, mit ad Isten, a Dezeen is lehozott egy cikket csomó képpel. De nem teszem. Egyrészt…..
Botyo 2014.02.12 17:15:40
@anaman: nem tudom, hogy nálad mi a jó kávé, de biztos, hogy nem ugyanazt a mércét használjuk

igen, cukor nélkül,röviden iszom, és eddig valahogy mindegyik kávém nagyon jó volt ott

a hely kialakítása egyértelműen nagyon jó
Egy igazán húsos konc. Nézzék meg jól, mi ez? Marmonkanna? Úgy néz ki, sőt, mi több: abból is készült. Nézzék, van működő betöltője, folyadékot is képes befogadni, tisztességes fémből készült, súlya is van, ahogy kell. Egy húszliteres marmonkanna-alapú gurulós…..
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
„Soha nem láttunk még ennyi pénzt" – nyilatkozta a Borsnak az Attraction a Liszt Ferenc repülőtéren, nem sokkal megérkezésük után. Hozzátették azonban, hogy a teljes nyereményt, amit a Britain's Got Talentben nyertek, ami mintegy 80 millió forint, a csapat fejlesztésére fogják…..
Botyo 2013.06.12 11:20:45
@aleb19: Business is business. Egy percig sem tudom őket elítélni azért, mert a közönség kívánalmaihoz igazították a műsorukat. BTW az angol srácnak is meglesz a maga közönsége, most "csupán" 250 000 £ nem hozzá, hanem az Attraction-höz került.
Nincs autód, amivel az Oldtimer Premieren felvonulnál? Túl drága (és túl havas) volt az OT Show? Zavar a tömeg, esetleg a nagyzolás? Maradt hely neked is a nosztalgiázók univerzumában – jöttem rá tegnap, amikor ellátogattam a Veterán Zsiguli Egyesület által szervezett…..
Forrás: homologue.hu Alakulnak a Rákóczi tengely csomópontjai. A Ferenciek teréről már tudjuk, hogy fog kinézni hamarosan, az Astoria kaputérsége félig készen van és a BKK már a Baross térről is kidobott egy látványtervet nem is olyan rég:    Katt a…..
Botyo 2013.02.12 10:24:42
@Hurri Kán: egy érv: így máris meglenne a hely a villamosnak, kettő, hogy a busz nem a bringás orra alá pöfög közvetlenül
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
Belevágtak, csinálják, mi pedig drukkolunk nekik. Végre valakik, akik nem csak panaszkodnak, hanem összedugják a fejüket és akarnak, tesznek.Mai tesztünk blogposztja...
Ez annál is inkább vicces, mert lélekben a legkellemetlenebb autós vagyok, és úgy is gondolok magamra: türelmetlenkedek, ha valaki bénán vezet, amikor pofátlan, ha közlekedésszervezési baklövéseket látok, és főleg pedig, ha tízzel csalinkázik előttem egy bicikli.Na attól…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
Szeretném egy meleg baráti kézfogással üdvözölni azt az embert, aki átprogramozta a budai rakparton, a Lánchíd és az Erzsébet híd közt a lámpát, hogy az félpercenként zöldet adjon a gyalogosoknak.Tegnap mindkét irányban kábé másfél-kétkilométeres volt a dugó, ami nemcsak…..
Botyo 2011.04.12 14:09:52
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Botyo 2011.04.04 20:00:53
bigyoshop.hu/?q=products/show/sorphone
hogy tényleg minden sörnyitó lehessen
Dührohamot kapott, öltözőjében kitörte az ablakot, majd felsőruházat nélkül rohant ki a stúdió épületéből Chris Brown az ABC televíziós csatornán adott interjúja után, ahol egykori barátnője, Rihanna ellen elkövetett bántalmazásáról kérdezték. A 21 éves amerikai rapper…..
Szeretem a Centrál éttermet, mert sok pénz öltek bele, itt találkoztam először azzal a budapesti polgári miliővel, amiről korábban csak könyvekben olvastam, amit mostanában már csak fotókon ér felidézni. Az ételek kevésbé nyűgöztek le, közepes, vagy annál valamivel jobb…..
Sajtóközlemény Itt a tavasz 2011.03.09 11:02:17
Szép már az aláírók neve is: egy mozgalom, egy szövetség és egy ember, igaz, utóbbi egy egyesület nevében. Hogy aztán a mozgalom, a szövetség, az egyesület és az ember között teljes-e az átfedés, az olvasó fantáziájára bízzuk. Tisztelt Levegő Munkacsoport! Nyílt levél. A…..
Botyo 2011.03.10 23:28:07
@Fáradtangyalka: ha indexes mailről lenne elküldve, akkor is egy demagóg picsogás lenne, a rövidtávú gondolkodás legszebb gondolatait összefoglalva. A Totalcaron többször találkozhattál mát olyan cikkel, ahol az autózás a környezetre káros hatásaival foglalkoztak. Ez az iromány valahogy csak a rövidtávú gazdasági előnyöket sorolja fel egy, az eddigi akcióikkal, megnyilvánulásaikkal önmagukat már lejárató szervezet tollából.
Ugye felismeritek?..
Botyo 2011.02.02 11:56:54
Oké, mindenki itt van? Tudom, hogy mostanára már csak páran maradtak, tavaly is így volt, a végére a keménymag, és egy jót nevettünk az egészen. Mert valójában erről van szó, még ha eddig biztosan akadtak olyanok, akik egy én nem csinálok hülyét magamból felkiáltással…..
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
Botyo 2010.12.12 00:36:33
@jujdejo: mi kapjuk a hátba veregetést
Botyo 2010.12.12 00:50:51
A 10 éves fennállás alatt rengeteg utólag módosított, nem összeillő alkatrészekből összetákolt, nem feltétlenül megbízható működésű autóval találkozott a szerkesztőség. Emlékezzenek csak a ferrari-motoros Lanciára, amit Pistáék bányásztak ki a tyúkok közül, vagy az…..
Botyo 2010.12.11 17:53:04
Ha szeretnéd a szobád falán csodálni a Scania jövő évi naptárát és hordani ezt a remek Instant get pólót, nem kell mást tenned, csak visszaemlékezni szerkesztőségünk év eleji kihelyezett értekezletére és gyorsan megmondani, hogy:  Kik alkotják a totalcar munkatársai…..
Botyo 2010.12.11 17:42:25
Ez a jól ismert Hyundai csomag, de hogy ne legyen olyan unalmas, ebből most kihagytuk a hátizsákot és a világító kártyát. Ebben a posztban egy jó meleg polár pulcsi, 2 db póló és egy egér keresi a gazdáját. (XXL méret) Kérdés: Milyen feliratú szponzorsapkában nyilatkozik a…..
Botyo 2010.12.11 16:50:46
Ne gondolja, hogy csak bonyolult kérdésekkel lehet értékes konchoz jutni. Ez a kérdés azoknak kedvez, akik ebédre is Googlet esznek, és az ülökben a notebookkal mennek a rötyire. Ha szeretne a Scania energiaitaltól mámorosan fetrengeni a láthatósági mellénnyel betömött…..
Botyo 2010.12.11 16:20:53
Botyo 2010.12.11 16:21:58
A következő kérdés a csikósistáknak szól, és szinte biztos, hogy rengetegen tudják, úgyhogy égjen az a klaviatúra, izzon a küld gomb, mert itt a gyorsaság fog számítani. Tehát mi volt a rendszáma Csikós állólámpásának, amelyet negyvenezerért lakatoltak és esküvői autó is…..
Botyo 2010.12.11 15:41:48