Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ibolya az Auchan-ban olyan csirkehúst vett le a polcról, ami valószínűleg eredetileg nem oda tartozott, így többet fizetett végül, mint amivel számolt. Amikor ezt jelezte az ügyfélszolgálatnál, csak gúnyos röhögés volt csak a válasz, ami természetesen panaszkönyvi beírást…..
Na most viszont, kínos vagy nem, be kell vallanom, hogy Hancuval tizenöt percig vinnyogtunk Burgonya Béla küldeményén, aztán, mivel a ti förmedvényeiteket olvassuk álló nap, így az agyunk elfolyósodott, képtelenek voltunk eldönteni, hogy ez-e a legjobb kérdés, amit valaha olvastunk.…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.10.07 04:19:53
... a fotosopp, és a myspacepicsa nézés, hiszen elég könnyen megvezeti az embert egy direkt jól lekapott randaság fotója. Kedvencem a lent látható fogas baba, szerintem neki nem nagyon szabad vicceset mesélni, mert elég komoly sokkot okozhat a látvány...
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.10.03 23:25:28
@Mezei ZsúrLó: "Én is kb. így nézek ki. Akkor mit csináljak? Akasszam fel magam? ÉLjek egyedül?
Fasza egy világ ez,....csak a külső számít....."

Mondjuk tegyél a rondaságod ellen, bazd meg, ne azon picsogj, hogy milyen szar a világ!
Ne zabálj kétpofára, hanem fogyjál le! Ha szétállnak a fogaid, elmész és felrakatsz fogszabályzót, vágod? Ha zsíros, ocsmány a hajad, megmosod, befested, stb.

Persze egyszerűbb és kényelmesebb otthon zabálni a csipszet szalonnával, és sipákolni, hogy a világ milyen szar...

Ja, és agyra is gyúrhatsz közben egy kicsit, mondjuk nem írsz a mondataid végére 5 darab pontot, mert a ronda+hülye kombó nagyon szar összeállítás.
KÉPzeld el! Foundling 2009.10.02 15:55:00
Ezt a kis tündérbogarat hétfőn este "szereztem". Az eset úgy esett, hogy sétáltattam odalent a Cincit, de egy percre fölszaladtam pisilni. Mire lementem Cincike felszívódott. Kerestem egy darabig gyalog, de nem lett meg az istennek sem. Erre bringára ültem, úgy gyorsabban…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.10.03 05:11:21
Na, Cinci (ott az a hülye lentebb a dobozban), az idióta macskám tegnap este 10 óra körül megint Repülős Giziset játszott. A konyhaablakban hajkurássza esténként az éjjelilepkéket hajmeresztő mutatványokat produkálva. Hallottam én valami csikarászós hangot, de azt hittem, hogy…..
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.10.03 00:18:36
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.10.03 00:23:18
Zoltánnak külföldön lopták el 41 forinttal feltöltött Domino-kártyáját, amire az volt a T válasza, hogy jöjjön be kártyát cserélni. Letiltáshoz mióta kell bemenni? Igazi multinacionális megoldás, még ha nem lenne ott a T minden országban, akkor is tudnának egy másikat…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.10.02 14:30:11
Pedomaci biztos sunázná a Trémobájlt!

░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░▓▓█░░░░██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓░░░
░░░░░░░▓█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓████▓▓░░
░░░░░░░▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░▓░
░░░░░░░▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█▓░░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░█████░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░████░░░░░▓▓▓▓▓▓▓░░
░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓░▓▓░▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓█▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░
░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓█▓▓▓▓▓░░░░░░░░░
Átadták a Nyugati pályaudvar szomszédságában felépült Eiffel Tér Irodaházat és Kulturális Közparkot. - írja a Napi Gazdaság. "Az épületet, és a hozzá tartozó parkot a Finta és Társai Építész Stúdió tervezte Fekete Antal Ybl díjas építész vezetésével. A vízeséssel…..
Subba NE bámuld a csöcsöm!! 2009.09.29 10:49:00
Hát igen, tényleg ennyire egyszerűek vagyunk, egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket ha jó dudákat látunk, szolgáljon erre bizonyítékul ez a 104 darabos képcsokréta.             ..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.29 17:06:34
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.29 17:07:08
@k.tari: nyugi... nem lehet mindenki egy ócska buzeráns, mint te...
Tegnap írtam egy postot arról, hogy az IDF-en demózott, darabokra szedett gép valószínűleg Hackintosh volt, mert Macre nem emlékeztetett, viszont OS X futott rajta.Mondjuk nekem gyanús volt a Mac Prókból is ismert kék alaplap, de nem tudtam annyit a frissen bemutatott Light Peakről,…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.28 21:01:29
@sertésmájkrém: "Egyébként egy átlag sznobnak, illetve epöl usernek minek a gigabit x 10 sávszél? "

Az ilyen kérdésekkel azért csak óvatosan, mert hamar úgy jársz, mint mikor billgetziék összegányolták a pécét, hogy "minek egy átlag júzernek 640k-nál több RAM?", aztán azóta is emiatt szopjuk a windózzal a hátrafelé kompatibilitás hosszú cicijét. (Ezért meg még másért is.)

Mindenféle nagyságrendekkel nagyobb adatáramlást igénylő dolgok jönnek most meg a közeljövőben, kell majd oda ez az új tech.
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.28 22:25:48
@Fórumromboló Troll: Ez a legki-bebaszottabb király nick, amit mostanában láttam.

@turulpina: "El ne tunyuljanak a hálókártyák, meg hát ha már egyszer van rá lehetőség. :) "

Jaja... ha hagyod kihűlni őket, még befagynak a picsába...
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.28 22:36:07
@turulpina: ja, és ez meg a második legki-bebaszottabb király nick, amit mostanában láttam.
Az internet legújabb sztárja a rettenetesen szomorú kutya, akit egy San Fransisco-i kávézó előtt kaptak lencsevégre, amint éppen szürke pulóverben szomorúan nézett. Chris Michael készítette a fotót, aki a Sunnak azt nyilatkozta, hogy megpróbálta ugyan felvidítani az állatot, de…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.27 16:52:21
Bár az Apple egy ideje lehetővé tette, hogy korhatáros programok is feltűnjenek az iTunes-ban, többnyire csak amolyan hetvenes évekbeli germán szoftpornós alkalmazásokat lehet megvásárolni. Az igazi hardcore dugás eddig távol maradt az online bolttól, pedig úgyis csak felnőttek…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.21 14:05:35
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
Amikor Anna írt Kész horror címen a kipreparált állatokból készült kiegészítőkről, azt hittem, ez csak egy őrült művész agymenése, amit senki sem fog hordani. Nyilvánvalóan tévedtem, sőt: egy Stacy Haiduk nevű nő az Emmy Awards díjátadón egy élethű macskatáskával jelent…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.01 18:13:41
@espadazo: rúzst meg szempillaspirált nyugodtan be lehet nyomni egy élő macska picsájába egy kis síkosítással. De a hullamacskás verzió sokkal praktikusabb.
Ronin két príma bannert talált nekünk, amelyek bizonytják, hogy van átjárás a backdoor üzenetek és a digitális kultúra között. Nos, éppen a weben böngészgettem, amikor sikerült találkoznom ezzel a két, igencsak szépen megszerkesztett bannerrel. Már a bal felső olvasása…..
Vannak olyan élethelyzetek, amikor a gyorsaság nagyon fontos. Ilyen például az, amikor kanyarban előzöl (nem szabad), amikor anyuka lépteit hallod közeledni a folyosón, miközben épp a lányán végzel oszcillálva divergens mozgássorozatot, vagy amikor gyorsan le kell fényképezni egy…..
Határozottan olcsóbb szállásnak tűnik, mint a japán hat négyzetméteres lakás havi 110 ezerért, de nekem azért kicsit mégis sok ez negyven rugó. Főleg ezért a 10 négyzetméterért, ami nincs valami túl fényesen vagy ötletesen berendezve. Ráadásul ugyanennyiért ugyanennek a…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.17 14:03:34
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.17 12:33:43
@Rosszindulatú Vászka: "Azt tuttátok, hogy a teszkóba nem árulnak pornófilmet?"

Akkor az bizony egy nagy fos!
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.17 12:45:00
@reunalla: "mondjuk nem is loptam semmit :D "

Kvára sikertelen vagy akkor...
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.17 12:52:03
@ficsilla: "nem vettem zaklatásnak, ott ez a rend, hát rendben. Mivel nem csak engem állítottak meg, így nem is tűnt személyeskedésnek a dolog."

Pedig meg kellett volna sértődnöd tőle, aztán telesírni vele a Homárt. Itt ez a módi!
Az Onion eddig sem ment a szomszédba egy kis baromságért, gondoljunk csak a billentyűzet nélküli MacBookról készített riportra, de most, ha lehet, még tovább ment a kamu hírek írásával foglalkozó lap: beszámolt az iPhone 3Gi-ről, ahol az „i” az invisible-t jelenti.Igen,…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.16 19:07:22
@dotkom: Kell az oda, mert ennél sokkal nagyobb baromságokat is simán beszop a sok-sok nagyon hülye ember.
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.16 19:09:25
@dotkom: ...vagy arra csattogtatnák a fitymájukat, hogy "haha, milyen hülye az appleblog, hogy aszitte, pedig nincs is ilyen".

Szal ne becsüld már alá az emberek primitívségét.
Félrefordítások Sith happens.... 2009.08.14 23:19:00
Mivel Jakab olyan lelkesen áradozott róla, hogy ő szereti a kis gyűjtéseimet, ezért kénytelen vagyok egy újabbat közzétenni, mint érdekességet. Rajtam van a nosztalgia hullám, úgyhogy olyan ez a poszt, mint a Payer Öcsi koncert az öregek otthonában, de a variációk egy témára…..
IT Guru Élet a Segway után 2009.08.13 10:03:00
A Segwayre mindenki emlékszik. Anno még új közlekedési szabályokat is alkottak a kedvéért a Szabályok Országában, Magyarországon. Bár a Segway különleges, könnyen kezelhető, környezetbarát, a horribilis ára (6-7e euró) miatt nem terjedt el tömegesen, nem csupán itthon,…..
Tudom, a youtube gyakori látogatói számára nem teljesen ismeretlen fogalom a MacBookok szétverése, ellenkampány részeként is bevethető ilyen trükk a támadóbb kedvű konkurensektől. Lehet, hogy most is erről van szó. Viszont most nem akárki esik neki a gépének, Ice-T mutatja be a…..
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.12 23:53:04
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.12 23:56:16
ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.08.13 05:01:35
@berciXcore: "nem tudom mit kell annyira szörnyülködni, meg hüledezni, meg teátrálisan elájulni."

Így van.
Drama queenek vagytok!!!
Álcák és Autobotok a férfiak ingein? Igeeeeen!20 dollárért bárki hozzájuthat ehhez az alfahím attribútumhoz, amivel lenyűgözheti lányok tucatjait - vagy legalábbis engem.Forrás: LikeCool..