Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tolostolos

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bent két óra után végül a tűzoltók szabadították ki a liftből, miután a szakbrigádnak nem sikerült:Munka vége, chill and relax. Gazdagréti panel, lift, negyedik emelet. Gomb megnyom, indulunk, gyorsulunk, megyünk, lassulunk, megállunk. Liftajtó krr. He? Megnyomom tenyérrel... Az…..
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
Bátor tehenészfiú módjára bevallom, hogy engem nem érdekel, honnan jön a tej, ha finom. Orsit érdekli, ezért a magyart keresi, így jött rá, hogy egyik kedvence, a Sissy disszidált németbe. Agy- és tejelszívás alant.Mindig magyar tejet vásárolok, így próbáltam tenni két héttel…..
Tolostolos 2010.12.10 16:37:39
@phylloceras: Nézőpont kérdése mi? Érdekes felhozatal. Az okosságod h rasszista lennék, nem hinném. Inkább magyar érzelműnek mondanám magamat és nem jobbikosnak vagy rasszistának, de eltértünk a lényegtől. Nézzél körül apuci h mi folyik és miért folyik így az országban! Etetik velünk a sok szemetet. Csak az a baj tudod, sokkal több pénz folyik ki külföldre így mintha piacon vagy kisboltban vásárolod meg a téliszalámit, Unikumot és a káposztádat. Te tipikusan az az ember lennél aki még az üdülési csekkedet is külföldön költenéd el. Még jó h nem lehetséges! vajon miért nem?
Tolostolos 2010.12.11 09:50:14
@phylloceras: Elnézését az apuci kifejezésért egy kicsit elragadtattam magam! Két dolog még és végeztem a témával:

1. Ha rossz minőséget veszel (pl. húst) akkor ne onnan vegyed. Ha nem veszi tőle senki, vagy csökken a forgalma kénytelen-kelletlen lesz jobb minőséget előállítani.
2. Ha vki kimondja azt a szót h cigány, zsidó nem jelenti, hogy rasszista. Én javasolnám neked viszont, hogy olvasgassál könyveket mint pl. a talmud! hogy ne közszövegeket irogassál a rasszizmussal kapcsolatban. Ha Te magyar érzelmű lennél megoldanád h jó magyar étel kerüljön a magyar panziódba! Elég nagy szégyennek érzem, hogy egy magyar vendéglátósnál nem hazai ízekből készülnek az ételek/italok. Old meg!
A nagy külföldrejárásról meg annyit végszóban, hogy ez az egyik ok amiért nem szaporodik a magyar mert rengetegen faszságra verik el a pénzt és a hitelt (pl. plazma, olaszország,...) és gyerekre meg nem jut!! aha persze.. aztán majd 35-40évesen kipottyant egyet veszélyeztetett terhesen és még az érettségiét sem éli meg a gyermeknek. Az ilyen felfogások miatt jutottunk ide.. A parasztok is feljöttek/mentek a városba diplomáért ahelyett h dolgoznának. Lehet egyenlőségről beszélgetni de sosem volt és sosem lesz. Ezt csak azok hiszik akik bevették a demagóg liberális / demokratikus szöveget.
A lényeg ide jutottunk és ki kell belőle mászni de nem azzal fogunk ha külföldet majmoljuk vagy őket támogatjuk. Amúgy meg külföldön közel nem kapni annyi magyar árut mint itthon mindenféle külföldit. Max pálinkát meg nem romlandó árukat. További kellemes hétvégét én zártam a témát. Üdv:)
Tolos a vonaton ült, amikor valaki(k) bedobták a vonat ablakát. Tényleg csoda, hogy senki nem sérült meg. Nem tudom megérteni ez miért poén? Még a 90-es években ebbe egy ember bele is halt, az eset után visszaesett a vonatdobálások száma, de úgy látszik ismét…..
Irdatlan nagy taplóságnak volt szemtanúja Karmabroker nemrégiben. Nekem attól is felforr az agyvizem, ha előttem valaki kidob az autóból gyorskajás szemetet, sörösüveget, ásványvizes palackot - sajnos sok hasonlót láttam már -, de az ilyen fokú tahóság, mint amit mindjárt…..
autózz! Csavarkulcsot a pofádba! 2009.07.26 12:25:00
Igazi agyvérzésközeli történet következik, Frigyesmester feje a duplájára nőtt és színt váltott nemrégiben, amikor az ő autóját és az útépítő munkásokat is veszélyeztetve sietett el mellette mindenre és mindenkire nagy ívben szarva egy vadbarom. És bár Frigyesmester szarik…..
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
Laci tesztelte a sofőrök viselkedését kis fényképezőgépével. Sajnos a végeredményen nem látszik semmi, így be kell érnetek egy illusztrációval, de a reakció mindenképpen megér egy misét. Szürkület, békésen gurultam hazafelé egy gyorshajtásra csábító lakott területen…..
A rózsaszín pólós nőnek valószínűleg fogalma sem volt, hogy U. miért is fényképezi le és néz rá szúrós szemekkel. És különben is, a parkolósáv közepére melyik hülye festeget mindenféle sárga csíkot?! A képen látható biorobot sajnálattal vette tudomásul,…..
Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..
Eladó egy eredeti Adolf Hitler zsebkendő! Úgyis javában pörög az allergia szezon, de mi lehet hogy csak a kétezer eurós fotóra megyünk. ..