Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MariaMelinda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok számára, akik nem hisznek Istenben, ez az írás talán nem a legjobb választás, azok számára viszont, akik hisznek a Szeretetben, talán mond valamit. Ha Te nem hiszel egyikben sem, kérlek, hogy ezt a mostani bejegyzést próbáld meg egészen egyszerűen figyelmen kívül hagyni. Szeretném továbbá előre…..
MariaMelinda 2018.03.26 16:57:31
PURE DESIGN Elkezdődött 2017.09.19 16:01:46
Lakást/házat venni mindig szerencsejáték kicsit. Ha az ember a legjobbat feltételezi mindenkiről, akkor főleg. Így történhetett meg velünk is az, ami egyébként rémálmaimban se jöjjön elő a jövőben...Panelban laktunk, de annak köszönhetően, hogy édesanyám erején felül dolgozott a gyermekeit egyedül…..
Volt egyszer egy MAHART, ahol több, mint 1500 tengerész dolgozott. Közöttük volt Moha és Seafalcon is. De a céget "hozzáértő" politikusok felszámoltatták a szakemberekkel, olyan helyzetbe hozva őket, hogy ez lehessen a logikus megoldás. Milyen is volt ez a cég, amikor…..
MariaMelinda 2013.10.29 19:22:03
@toki55: Üdvözlöm,

egy angol nyelvű web-oldalnál dolgozom, és ma kaptam egy érdekes e-mailt. Egy úr a Szabó Béla kapitányt keresi. Segítene kérem abban, hogy miként érem őt el?

Segítségét előre is köszönöm,

Üdv,

Melinda
melinda@vipmail.hu
Menstruáció? Volt, nincs!   Már annyira környezettudatosak lehetünk, hogy a nehéz napjainkat sem adjuk át a kukáknak - ha akarjuk. Se egy tampon, se egy betét, semmi. Mert itt a megoldás, az intimtölcsér! Pici kis edényke a hüvelybe, amely felfogja a véres valóságot.…..
MariaMelinda 2010.12.09 15:40:39
@yeti-ufo hibrid hozzászólására válaszolnék - a hangnemét nem kommentálom:

Ez a - magyarul Intimtölcsér - nagyon sok nőnek könnyíti meg az életét, többek közt az enyémet is - már hónapok óta, és végtelenül hálás vagyok elsősorban a Hölgynek, aki behozta Magyarországra, másodsorban Su Hardy-nak, aki behozta Európába (Részletek itt:
www.intimtolcser.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=214&Itemid=560)

Ha valaki veszi a fáradságot, és elolvassa a magyar web-oldalt, akkor megtudhatja, hogy ez a kis tölcsér 7 cm hosszú, és két méret van belőle, 100% orvosi szilikonból készült, hogy illeszkedjen a hüvely falához.

A 100 óra nem állja meg a helyét, de a 8 igen, és ezt csak azt tudja értékelni, aki egész nap egyik megbeszélésről a másikra rohan, és ha mosdóba is megy, a betét/tampon cérnájának látványa nem emlékezteti arra folyton, hogy azokat a bizonyos nehéz napjait éli - ez a másik oka, amiért nem adnám semmiért.

A tampon kellemetlenségét említetted, javaslom, olvass utána, hogy miből készül, hogy fehérítik, és hogy mit használnak a fehérítéshez, és akkor megtudod, miért kellemetlen - én kifejezetten károsnak nevezném.

Aki már eljutott oda, hogy a környezetre is gondol, az támogatja a Mooncup-ot, mert tudja, hogy az a sokk betér és tampon nem bomlik le, és komoly károkat okoz.

Hogy az intimtölcsér 10 évig használható az is egy fontos dolog, és van egy videó, amelyben megnézheted, hogy mennyit spórolsz ezzel.

Valaki említette a cserét - ezt a terméket intelligens emberek promotálják, akik minden eshetőségre gondoltak. Van kis vödör hozzá, fertőtlenítő kendő, tabletta, kéz tisztító/fertőtlenítő, és cseréje bárhol megoldható higiénikusan, és diszkréten.

Ódákat tudnék még zengeni, de nem tudom, mi itt a karakter limit.