Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saabi

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön eldőlt, a britek kilépnek az Európai Unióból, így valóra vált az EU rémálma, hiszen a brit szavazók szoros eredménnyel, de leszavazták az uniós tagságot. A referendum máris súlyos következményekkel járt, David Cameron brit miniszterelnök péntek reggel bejelentette lemondását,…..
saabi 2016.06.25 12:53:43
saabi 2016.06.27 21:43:33
@Hóhér az utolsó barátod: Mellé lőttél kisbarátom, nem egy uniós pénzeket lenyúló kis, szar káefténél dolgozom.
  Mivel a gyerekek feje felett megy a harc és osztozkodunk rajtuk, szeretném felhívni a figyelmeteket néhány dologra: 42 éves vagyok. Anya, szintén elvált. 4 éve váltam el. Lányunk a nyáron lesz 9 éves.A gyerek felügyeleti joga az enyém, de kizárólag racionális okokból, mivel a…..
A nindzsa harcosok tökélyre fejlesztették a lopakodást és az álcázást, így tökéletes fegyverré csiszolták testüket. Az ellenségeik soha nem tudhatják, honnan csap le rájuk a halál. Emiatt nem is tudni, hogy ki lepődött meg jobban: ő, vagy a terepmotoros, aki áthajtott rajta.…..
saabi 2015.05.17 16:22:27
@Rónarider: túl sok a hozzászólásodban a feltételezés és az előítélet. Ami viszont kétségtelen, hogy a feketébe öltözött ember pont leszarta, hogy mi történt azzal, akit felborított.
Ember nincs, aki magától kitalálja, hogyan sikerült ilyen nevet adni ennek a ki tudja, hányadszor megújított típusnak. De megoldották, sikerült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
saabi 2015.03.11 08:41:08
@klarky: nézd meg, ki írta a cikket, ez sokmindenre rávilágít. :-(
Rima Karaki az a libanoni tévés, akivel nem érdemes ki a faszagyerek versenyt játszani élő adásban. A riporternő éppen egy muszlim vallástudóssal folytatott eszmecserét arról, hogy vajon miért állnak be keresztények az Iszlám Állam soraiba, és amikor a férfi tulajdonképpen…..
saabi 2015.03.09 11:17:02
@fran7: nem az ellenkező véleménye miatt lett elhallgattatva a bunkója, hanem a viselkedése miatt. Egy ellenkező véleményt elő lehet adni kultúráltan, vagy úgy ahogy ez a szakállas majom tette...
Az milyen már, amikor az itt dolgozó, TB járulékot fizető külföldit az angolul egyébként tökéletesen beszélő, fiatal orvos kioktatja arról, hogy Magyarországon magyarul kéne beszélni?!   Tolmácsot szeretnél kérni?   Az milyen már, amikor az itt dolgozó, TB járulékot…..
saabi 2014.11.29 07:47:06
@mig54: Hülyeség. Köszönj franciául, kérdezd meg - magyarul - hogy beszél-e magyarul. Utána hálás lesz az angolodért!
Íme, nézzék meg milyen átlátszó módszerekhez folyamodnak, akik le akarják járatni a Toyoták megbízhatóságát. Lépésről lépésre követhetik, ahogy a sunyi befeketítési kampány begyakorolt lépéseit végrehajtják. Ám sajnos nem jön össze, mert nem gondoltak minden…..
Brutálisan nagyok lettek az autóink, és nem a BMW X6-osokra és egyéb, a kulturált együttélésre alkalmatlan szörnyekre gondolok, csupán a köznapi dobozkákra. Hol rontottuk el? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Reggel hívtuk az alvállalkozónkat, hogy kell még egy markoló. Be is futott az áhított szerkezet. Amikor megláttam, a kezembe temettem az arcomat és magamhoz intettem a…..
saabi 2014.06.23 00:25:18
@Tökösmákos: Dzsingisz Kán, Inka birodalom, Kínai császárság, Egyiptomi birodalom, Perzsák... ja, ezek mind fehérek...
saabi 2014.06.23 09:38:10
@Tökösmákos: én tudok olvasni, te viszont nem tudsz vitatkozni. Téma lezárva.
saabi 2014.06.23 15:42:37
@Kitalátor (másként) gondolkodó: igen, pont erre próbáltam meg rávilágítani...
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
saabi 2014.04.21 16:27:22
@peti251: Mert ha előbb dugod a kettőhúszba, van esélye hogy összeér az aksira való vége és zárlatot okoz. Viszont ha a csipeszek már stabilan harapják az aksit, nem érhetnek véletlen össze mikor áram kerül beléjük. Amúgy mindegy.
saabi 2014.04.21 16:42:08
@lutria: Ezt ugyan nehezen tudom elképzelni, de az elmúlt tizenöt-húsz évben egyszer sem kellett autóaksit töltenem, szóval tőlem bármi lehet. (a Li-Po töltőmnek semmi baja nincs attól, hogy előbb kapcsolom be és csak utána csatlakoztatom az aksit, mondjuk nem is krokodilcsipesszel...)
SF.blog Zene füleinknek 2014.04.18 12:02:50
Biztosan mindenki észrevette már, hogy mennyit dob egy film, vagy sorozatrész az aláfestő zene és a főcímdal. Ha az ember ellenáll az alapvető reflexnek, ami a nyitó képsorok áttekerésére biztatja, akkor valószínűleg sok jó számra és előadóra bukkanhat ezeket hallgatva. Alább…..
2013 nyarán az HBO és a Comment:com Napi kötelező Trónok harca-posztfelelőse (értsd: én) is rutinosan tért vissza Horvátországba, hiszen a 2. évad óta Dubrovnik és a környéke helyettesíti Westeros Hét Királyságának fővárosát, Királyvárat. A producerektől a…..
saabi 2014.03.25 07:29:50
@Mészáros Laci: Miért kell hülyeségeket írni? Egyrészt spoiler, másrészt nyilvánvaló hogy nem igaz. Ha az lenne, nem lenne értelme egy hatodik kötetnek. Lehet, hogy nem ártana az öt kötetet újra, figyelmesen elolvasni?
Digitalizált világban élünk, egyre több mindent lehet elérni otthonról, kényelmesen, neten keresztül. Ezek egyike a TakarNet rendszer, ami leegyszerűsitve egy online Földhivatal. Lehet lekérni tulajdoni lapot, térképmásolatot, vagy csak telekadatokat.  Sima ügyfélkapus…..
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
saabi 2013.01.14 15:00:15
@De gustibusaut bene, aut nihil: próbáld ki mindkettőt. Ha ismernéd a gumikat, tudnád, ez nem marketing kérdése.
Az Android Police lőtte az infót. Nekem mondjuk teljesen beleillik a Square, PayPass, PassBook vonalba. Vagyis mindenki próbálkozik egyszerűbbé tenni az online-on túl az offline fizetést is. És mindenki - érthető okokból - a telefonhoz próbálja kapcsolni a jövő fizetőeszközét.…..
Fővárosi Blog Rejtvény 2012.06.14 07:00:00
A kérdés ismét csak az: mit ábrázol a kép, merre járunk (a múltban)? További rejtvényekhez katt ide!  ..
saabi 2012.06.14 08:28:30
@Rocko-: Nem valószínű, a Kopaszin még csak hasonló hely sincs.
 ..
saabi 2012.05.30 07:07:26
Ez a "Magic Roundabout" Swindonban, Angliában: en.wikipedia.org/wiki/Magic_Roundabout_(Swindon)
De az angolok fura népek, több ilyen komplex körforgalommal is bírnak, pl. Hemel Hempsteadben, Colchesterben, Denhamben. (forrás: Wikipedia)
Vitathatatlan, hogy az Androidos telefonok mezőnyében a HTC a "burkolatkirály", ha létezik ilyen cím. A tajvani cég a kezdetektől fogva igényes anyaghasználatú, kellemes megjelenésű, alaposan megtervezett házakba bújtatja készülékeit. A One széria sem kivétel ez alól, sőt, az…..
Webisztán A Carnation új szájtja 2011.11.17 23:29:00
Talán az egyik legjobban sikerült - nem csak a dizájn, de a technikai megvalósítás szempontjából is - a Carnation új, 15 ezer sorból összevarrt html5 szájtja, a carnationgroup.com. Nagyon jó, hogy a technológiai igényesség mellett finoman illesztették a facebookos, twitteres…..
Eddig nehéz dolga volt annak aki a budapesti tömegközlekedéshez menetrend alkalmazást akart  készíteni. A BKV honlapján ugyan megtalálható a menetrend, de a legkülönfélébb formátum miatt csaknem lehetetlen volt ezt feldolgozni és rendszeresen frissíteni. A vidéki…..
Új alkalmazás jelent meg az App Store-ban, amit szerintem mindenképp érdemes lesz letöltenetek. Egyrészt meg ingyenes és alig foglal helyet, szóval miért ne.De vannak azért olyan érvek is, amik meggyőzik a digitális szemétdombok legfőbb ellenségeit arról, hogy az ELMŰ appot…..
saabi 2011.08.17 18:17:49
Az iFixit oldalon közölték az „útmutatót” a címben megnevezett készülék szétbontásához (azért ne próbálja meg senki otthon ez alapján szétkapni a Galaxy-ját). Nyilván nem egy lépésről lépésre leírást kapunk, hanem amolyan vicces, kommentekkel ellátott képes…..
saabi 2011.07.13 06:45:34
@chipanddale74: Az ifixiten nem ez az első drága készülék amit szétszednek. Ráadásul mennyivel több értelme van ennek, mint a turmixgépben porrá zúzásnak.
A Telenor egy másik saját fejlesztésű alkalmazására hívnám fel a figyelmeteket, már a múlt héten megjelent a marketen, tesztelni is akartam, de valamiért nálam sajnos állandóan meghal.Update: az appot fejlesztő céggel egyeztetve kiderült, hogy nálam a custom ROM hibája miatt nem…..
saabi 2011.06.23 06:22:01
@helikopter: Gyári ROM-os HTC Desire-men sem működik a pont megadása a térképen.