Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A film forog tovább 2010.03.07 19:12:00
Azután, hogy találkoztam Domsjőben a csapattal, minden eseményt posztoltak a fiúk, az érzéseinket azonban érthető módon nem lehetett. Elmondani is nehéz, kicsit olyan volt az egész, mintha egy film forogna, amiben lehetetlen módon mi is szereplők vagyunk. Nem volt azonban csapó és a jeleneteket,…..
Rettenetes eset, mely eltelt hetekben nem egyszer esett meg! Ezt lesve szervem - mely keblemben ver - megreped. Szerkezet, mely egekben repkedve Jemenbe ment, leesett. Rengeteg embert tenger temetett el, de egyetlen gyermek megmenekedett. S jelenleg meglett szegletes fekete szelence, melybe…..
Erre bezzeg szereztek stexet! Egy szervezet, melyben egy meg egy ebszervesek leledznek, melyet eb segge felett lenget. Emberek elmennek, s hevesen elleneznek, meg berzenkednek, egyebeket nem szeretnek, ezeknek egyremegy, de legyen lelkes sereg. Mehetsz ezekkel! ..
Elterjedt: egy helyen rengeteg tejben erjedt eledel lesz, melyet megvehetsz kedvezetten. Ezzel persze be leszel etetve, de ne vedd lelkedre! Kereskedelemben ez megeshet, nem egyszer.E kerek csemege neve cseles. Nem csendes szerzetesek eledele s nem szent helyen lett megerjesztve. Gyenge szerzet. Nem…..