Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bettyno

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte hihetetlen, de túlléptük a bűvös ötezer lájkolót a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, amit ezúton is köszönünk Nektek. Ebből az alkalomból - a Sigma jóvoltából - egy Make Me Up 12 darabos ecsetkészletet sorsolunk ki, amely a legnépszerűbb ecseteiket tartalmazza, és…..
Mindenki látott már kutyát álmában szaladni és ugatni, ezt a videót se hagyják ki!Sixx találata, köszi!..
"Csatoltan küldöm a 11 hónapos puli kutyusom két képét. Talán nem csak szerintem zabálnivaló. Amíg virágzott a fűzfánk a kertben naponta többször is az "ilyen lett" látvány fogadott a gondos bunda rendbetétel ellenére" - írta nekünk Tímea. ..
...és kis csomag vagyok, amit nagyon vártak.De első ránézésre inkább megrémültem, ugyanis a Coastal Scents-től rendelt csomagom itt várt az ajtóm előtt, a folyósóra lerakva, amikor éjfél után hazabattyogtam a szakadó esőben. A második etap sem volt jobb, ugyanis a csomag harmada…..
A Groupama Garancia február elején kétszer vonta le József számlájáról az életbiztosítás havidíját, majd ahelyett hogy visszautalták volna, próbálták előre fizetésnek elsütni. És itt még nem volt vége a sztorinak, ugyanis március elején ismét megtörtént a levonás, így…..
Bettyno 2010.03.30 23:05:00
@Kifordított kacagány: válaszolt az otp
el sem hiszem, villámgyors volt....és leírtak egy csomó mindent ami abszolúte nem szerepel a honlapon
Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.

Az OTPdirekt Telefonos ügyintézői szolgáltatás 4-es menüpontján keresztül elérhető szolgáltatás igénybevételének lépései a következők:

1. Hívja fel a 3-666-666-os budapesti (Magyarországon, vidékről helyi tarifával hívható a 06-40 / 366-666-os, illetve saját mobilhálózatán belül a 366-6666-os) telefonszámot.
2. A csillag gombbal szakítsa meg az üdvözlő szöveget.
3. Válassza a 4-es menüpontot.
4. A rendszer kéri Öntől a 10 jegyű kártyaszámot, mely a kártya előlapján található. (A 16 jegyű kártyaszámok esetében az Ön bankkártyájának utolsó 10 számjegyére van szükség, tehát az első 6 számjegy elhagyható.)
5. A rendszer kéri Öntől a 3 jegyű telekódot. A telekód alapesetben (ha még nem került megváltoztatásra) a 117 -tel kezdődő bankszámlaszám utolsó 3 számjegye.
6. A sikeres azonosítást követően a felsorolt lehetőségek közül az 1 -est (Lakossági bankszámla szolgáltatások)
7. A rendszer érzékeli, hogy a megadott bankkártyához már kapcsolódik érvényes szerződés, így kér a 7 jegyű kódból véletlenszerű sorrendben 3 számjegyet az azonosítás érdekében.
8. A számok helyes megadását követően ügyintézőnk felveszi a telefont, és az élőszóban közölt megbízást végrehajtja.

Szerződéskötés hiányában az Információs Call Center vonalon is kérheti munkatársaink segítségét a nap 24 órájában, melynek telefonszáma vidékről helyi tarifával 06-40-366-388, Budapestről, illetve bármely mobilhálózatról (20,30,70) 3-666-388. Itt az 5-ös menüpont kiválasztásával kérhet leggyorsabban ügyintézőt.

Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:
xy

OTP Bank Nyrt.
Elektronikus Banki Igazgatóság
2. pont: na ezt nevezem köszhasznú infónak!!!!
7. pont: MILYEN HÉT JEGYŰ KÓD KÖNYÖRGÖM????????!!!!!!!!!

"Itt az 5-ös menüpont kiválasztásával kérhet leggyorsabban ügyintézőt."
Hallelujah!!!!!!
Bettyno 2010.03.31 12:47:41
@Kifordított kacagány: :-D
Szerencsére tudok rajta nevetni, megjött a fizum az Unicredites számlámra!! Éljen, tudok utalni. Az Otp-s számláról meg leveszem az ÖSSZES pénzt:-P KP-ban!!!
A Homár sem érti, miért kell a törvényben előírt 15 munkanapot várni egy hivatalos email válaszára. Nincs egy darab alkalmazott, aki ügyfélkapcsolattal foglalkozik? Erzsi szerint már az is öröm, ha egyáltalán reagálnak: Meg tudja valaki mondani, hogy az elektronikus levelekre…..
András bő egy hete írta meg közel 3 hónapos küzdelmét egy Asus EEE900 netbookért. Az Asus szervizének vezetője igazságtalannak tartotta a valótlán állításokat, ezért pontosító levelet küldött. Kiderül, hogy szerinte a harmadik javítás után az ügyfél bénázott, ezért…..
Bettyno 2010.02.09 22:43:31
@flegman: Vegyél toshibát. Én mielőtt vettem volna végig kérdeztem a barátokat, ismerősöket, a céges informatikusokat (több mint 1500 gép van nálunk napi használatban, szóval van mivel foglalkozniuk). Mindenki a toshibát vagy az asust ajánlotta, végül a zügyfélszolgálat miatt lett nálam toshiba. Az ismerősök is csak jót tudtak mondani az asus panaszkezelési technikáiról :-P
Én a garancia levelet a vásárláskor láttam, az ügyfélszolgálattal nem beszéltem soha, nem tudom hol van a szervíz, főleg nem hurcolászatam a lapit szervízbe, nem is töltöttem két illetve 3 hónapot cseregép nélkül.
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
Bettyno 2010.02.09 22:27:53
@darkmirjam: "Ha nem parkolnak elegen a fasza szerződések értelmében az önkormányzat fizet a Centrumnak."

A f-szánál fogva kellene felakasztani mindet, aki aláírta ezeket a szerződéseket.
A parkolási díjanak egy részben forgalom szabályozó szerepe van, de akkor miért nem az szedi be aki az utat építi, meg aki a forgalmat akarja szabályozni?
Ha az Alkotmány bíróság akar vmit vizsgálni, vizsgálja ezeket a szerződéseket, mert ez hihetetlen!
Zoltánnak sikerült kifognia egy olyan buszvezetőt, aki csak az utasok külön kérésére volt hajlandó bekapcsolni a fűtést és abban sem volt sok köszönet. Ráadásul mindeközben a szokásos unaloműző tevékenységeket folytatta: telefonált és szotyihéjat köpködött. A Volán…..
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
Bettyno 2010.02.03 07:47:21
@CID: Azt mondod, hogy sok itt a hülye, az okoskodó, meg a hülyén okoskodó...hát bogaram LOL!!!
"hisz ha eltekintünk az 1 ft-os visszajárótól, vissza kellene neki adni, ami nem lehetséges. "

Eltekintünk?
Kommunikációs igazgatónak készülsz a SPÁRnál?

A kommunikációs igazgató, meg remélem olvassa a kommenteket és valami csoda folytán megtanul szöveget értelmezni, mert nem arra válaszolt ami a kérdés volt. Hülye p*csa.
Néhány napja a szezon gólját nézhette meg a publikum, most itt van az idény potyája is. Az esti Pittsburgh–Washingtonon a fővárosiak kapusa, Jose Theodore villant. Nagyon úgy néz ki, szegény azt sem tudta, milyen rendezvényen van. Hajtás után videó, egy percnél kezdődik a…..
Subba Retró Divat: HAWKS dzseki! 2010.01.21 10:00:00
Hogy tudnánk elfelejteni a kora kilencvenes évek egyik legszörnyebb és fájdalmasan sokáig regnáló ruhadarabját, a levehető ujjas HAWKS dzsekit? A minap láttam egyet, és rögtön elkezdtek rajzani a fejemben a kérdések: a hölgy időutazó, az elmúlt tizenöt évben nem vette fel…..
Bettyno 2010.01.22 01:36:58
@empeti: szerintem a Chicago Blackhawks NHL csapat volt az alap, legalábbis az amerikai őslakos (indián:-P) fej az ő emblémájuk. mutatom:
www2.arnes.si/~mlesni23/slike/chicago_blackhawks.gif
Mostanában egész jó csapat, a 90es években vállalhatatlanul szarok voltak, ezért volt Indiana a simléderes dzsekire rápasszintva. szerintem.
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Bettyno 2010.01.20 01:41:52
@lúzer_: Igazad van. Simán előfordulhat, hogy nem tűnt fel neki. Ugye az sem tűnt fel neki, hogy olvashatatlanul ír szegény.
Eszembejutottak a mammerek, akik egy forintért is leüvöltötték a frizurámat (átlagnő), mert ő fejben adta össze és biztos az a jó, nem az amit számológéppel előtte adtam össze. :-)
De jó, hogy nem vagyok postás!
"küldök par kepet - a barataim motivaltak - benjaminrol. annyit szeretnek azert elmondani, hogy en nem vagyok macskabarat, de most együtt elek ket ilyen allattal. miauval, es benjaminnal. szoval gözöm nincs a cukisag faktorrol, csak azt fotozom le ami szamomra fura" - írta nekünk…..
Bettyno 2010.01.12 23:25:02
@neomatsek:
Azért örülök neki, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki felháborodott az írásodon. Szerencsére tegnap vmiért nem tudtam bejelentkezni, de ma is azt mondom, hogy nagyon-nagyon elk--tad!!
Hagytad azt a szerencsétlen állatot meghalni, és volt szived otthagyni, akkor is, amikor sírt, hogy vidd haza. Nem voltál jó gazdája, annak a szerencsétlen állatnak. Nem hiszem el, hogy máshol nem lehetett volna elhelyezni. Felháborítónak tartom, hogy annyira nem voltál képes, hogy vmi ingyenes oldalra feltedd, hogy egy jó gazdit keres. Nem is értem hogyan gondoltad ezt az egészet, hogy ide írtál.....sajnálni kellene téged??!

A cica cuki, nekem a kutyám szokott a hátán kinyújtott "karokkal" aludni:-D
Bettyno 2010.01.13 08:29:11
@neomatsek: már ne is haragudj meg, de mivel ez egy nyilvános fórum, teljesen mindegy miért írtad be, amit beírtál, számíthattál volna, hogy nem mindenki fogja kitörő lelkesedéssel fogadni a szavaidat.
Megértem az allergiát, én is allergiás vagyok egy csomó mindenre, a macskaszőrre is, ezért nem is tartok macskát.
Megértem, hogy elsőre nem akartad idegen helyre adni.
De azt már egyáltalán, de egyáltalán nem értem meg, hogy amikor láttad szegényt majdnem éhenhalva, meg sírt neked, akkor miért nem vitted el máshová, akár egy "idegenhez" is?! Most végeredményben nem lett volna tökmindegy? Azt nézted, hogy TE nem bízol az idegenekben, de NEKI jobb lett volna bárki másnál.
Elk--tad. Továbbra sem változott a véleményem.
Bettyno 2010.01.13 21:45:56
@neomatsek: még jó, hogy nem akartam veled barátkozni :-P
Mondd már el, hogy milyen okosságokat prédikáltam neked? Hogy ne hagyd ott a macsát, ha láthatóan rosszul van? Meg megkérdeztem, hogy nem lett volna e tökmindegy, hogy hol hagyod a végeredményt látva? Ebben mi a prédikáció?
Képzeld el mi is költöztünk és sokkal egyszerűbb lett volna a kutyát otthagyni, mint ahogy a bunkó ex-szomszédunk tette, mi mégis sikeresen megoldottuk. Lehet azért, mert mi jobban akartuk.
Másrészt meg tanulj meg szöveget értelmezni. Írtam, hogy megértem miért nem akartad elsőre idegennek adni, én is inkább ismerőst keresnék. Azt is írtam, hogy azt nem értem, hogy ha a macsek láthatóan rosszul van, akkor lehet értelmesebb lenne akár egy idegennek is odaadni, mint az "ismerősnél" hagyni meghalni. Ebből látszik -aki értelmes megérti- hogy inkább legyen egy "idegennél", mint egy "ismerősnél" rosszul tartva. Ezek meg a te kategóriáid, a macseknak a te ismerősöd is tökugyanolyan vadidegen volt.
A végére meg: még mindig nem értem miért írtad ezt be ide, mert a történeted se nem vicces, főleg nem tanulságos.
A bántó részt bevállalom, de mondom nem akartam veled barátkozni.
"Ezt a kepet szeretnem Onoknek elkuldeni, mert szerintem isteni jol sikerult, es tunderi. A kepen 2 honapos kislanyunk Juliana es 8 eves torpe-schnauzer-unk, Cini van. A kep minden beallitas nelkul keszult, es picibabank –ahogy latszik is- nagyon racsodalkozott az Ot imado allatkara"…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
Filmdroid Halloween 2009.10.31 19:00:00
Halloween, bevallom eddig nem különösebben mozgatott meg, hiszen nem egy megszokott ünnep nálunk, de az utóbbi időben mégis egyre nagyobb teret hódít, ami természetesen nem baj,  legyünk minél nyitottabbak a világra, mert az jó dolog.  A szellemek ünnepéről rövid kis…..
Bettyno 2009.10.31 23:16:34
1, Legfélelmetesebb horrorfilm:
Kiskoromban: Rémálom az Elm utcában, "mostanában" A kör (ami verzió). Kettő közül az utóbbi.

2, Legkreatívabb gyilkos: Freddy Krueger
3, Legrémisztőbb karakter: Samara Morgan
4, Legutálatosabb karakter: Jigsaw
5, Legtutibb gyilkos fegyver: Holtak hajnala A busz :
www.youtube.com/watch?v=pG8bh84j3-M
6, Legfosatósabb jelenet: Samara kimászik a tv-ből
7, Horror szereplő, akivel összehaverkodnál: Ellen Ripley
8, Horror figurák, akiket szeretnél egy filmben látni: A Pitch Black teremtényei az Aliens ellen
9, Leggagyibb horrorfilm: A legutóbbi Péntek 13
10, Horrorfilm, amit kár volt megalkotni: Fűrész...beteges és gusztustalan és túl nagy a hiszti körülötte
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
Bettyno 2009.10.29 22:21:51
@erminavet: köszi a választ
köszi, hogy káromkodtál
más kérdés, hogy főleg az igazolvány nem ismeretével volt bajom....tartok tőle, hogyha megvettem volna a jegyet abban az egy percben, akkor is meg akart volna büntetni, mert az egész szituációban az igazolvány kérdés volt a sarkalatos pont....szerintem
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..