Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N Bálint

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT AlternaSlim Bogi 0.nap 2012.03.29 00:43:00
                                                                       Bogi There is no victory without sacrifice, azaz nincs győzelem áldozat nélkül! Az eddig hátam mögött hagyott 25 év során, volt részem jópár olyan helyzetben, amikor áldozatokat…..
Amikor ilyen gusztustalan őszi nyálkás idő van, mint most, hogy a kutyát sem szívesen visszük ki futni, mindig eszembe jutnak azok az Ironman-aspiráns kommentelőim, akik egy-egy edzőtermes poszthoz nem mulasztják el megjegyezni, mennyire gáz, mennyire mű, mennyire utálatos, bezzeg a…..
 Hajtási: Gépjárművezetői engedély. A szlengben: jogsi. (Magyar eredetű szó, északnyugati nyelvjárás.)   Ez a szó valami zseniális a maga egyszerűségében. Bár talán többször találkozunk vele az origami könyvekben, Szlovákia magyar lakta területein, a jogsi…..
N Bálint 2011.01.23 23:31:43
@Nomikito: te egy jó nagy paraszt lehetsz...

ugye 4.poszt soha nem lesz?
N Bálint 2011.01.23 23:35:59
@Nomikito: :D
Néhány napja azt mutattam meg nektek, hogyan lehet igazi zöld szemlélettel egy másik tevékenység energiáját újrahasznosítva, a saját oldalatok HTML kódját felhasználva zenét "szerkeszteni", most pedig arról lesz szó, hogyan alakíthatjátok át a munka vagy szórakozás…..
N Bálint 2010.02.28 12:35:37
N Bálint 2010.02.28 12:36:21
De csak három hétre, mert Németh Kristófnak fáj a bokája. A szerepét erre az időre Karalyos Gábor színművész veszi át.Helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében. Az RTL Klub közleménye ezt írja: "Nem végleges cseréről van szó, hanem a színházaknál is…..
Félrefordítások Gálafordítás 2009.12.16 08:08:33
István nem is írt kommentárt a beküldött képhez, csak annyit, hogy a Budapesti Operettszínház egyik előadására vett jegyet a neten. Az eredeti méret itt tekinthető meg, mert túl nagy lett volna ide beszúrni.Kiemeltem a lényeget a fenti képből, itt jobban olvasható...
A nemrég lezuhant Air France Airbus körüli hírverésben egyszer már felemlegették a Lost című sorozatot, akkor, amikor a gép még úgy volt, hogy nyomtalanul eltűnt, és a közelében pont volt egy sziget, aminek a tengerpartja kísértetisen hasonlított Hawaii azon partszakaszára, ahol…..