Regisztráció Blogot indítok
Adatok
16,7%

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Róbertet 2006 nyarán vették őrizetbe, a büntetőper 2007 márciusában kezdődött. Magyar Róbert a rendőrség szerint a "fekete sereg" néven ismert maffiacsoport vezetője volt. Az ügyész szerint a vezető, M. Róbert a vele kapcsolatban álló vidéki bűnözői…..
16,7% 2010.01.23 00:16:07
@A Sherman megsérült, végzünk vele:

Mielőtt Hessler ezredes kommentjét bárki is fenyegetésnek venné, az csak jóslat. Szerintem...
A film egyik jelenetében elmondom (2007-ben), hogy nem örültem igazán annak, hogy Orbán Viktor a Demokratát ajánlotta a jobboldali közönség figyelmébe. A Demokratában ugyanis jelentek meg általam (és mások által) antiszemitának minősített cikkek. A film bemutatója után…..
8ker Szaros karácsony 2009.12.26 16:19:00
 Csillapodnak az ünnepek lassan-lassan, de van, ami ilyenkor sem pihen: a kutyaszar termelése. Pár napig vastag hó alatt bújtak meg, orvvul támadva a cipőket, csizmákat, aztán a meleg hatására előkerültek, szétfolyva, megolvadva. (Közben rájöttem, azért nem néznek fel az…..
Sárdobáló Kinek a keresztje? 2009.12.23 07:00:00
Tudom, némileg megkopott az aktualitása, de Karácsony előtt még én is szeretném tisztázni viszonyomat a Jobbik kettős keresztjeihez. Kérdezz – felelek. Miért nem baj? Nézzük távolról, mintha semmiről semmit nem tudnánk. Egy világnézetileg elkötelezett politikai szervezet…..
16,7% 2009.12.23 11:31:22
@BearJew: Hát kersztényebb is, mint a KDNP-Fidesz bármikor is lesz. Olvasd csak el a Jobbik alapító nyilatkozatát.

Ahelyett, hogy katolikus anyaszentgyházam örülne, hogy egy párt keresztény jelképeket állít, szemforgató módon elítéli azt, miközben a szélsőséges Lubavics szekta menóra-vasvilla állítását nem. Tel-Avivban állhatna kettős kereszt bárhol egy főtéren?
Ma este világmegváltás helyett inkább egy igen rövid videócskámat tolom fel ide. Már korábban észrevettem, hogy a Corvinus Egyetem új épülete esténként fényjátékkal szórakoztatja azt, aki észreveszi. Sajnálatos módon minden egyes alkalommal, amikor volt kamera nálam,…..
Kedves Olvasó! Terveim szerint ezen az oldalon rendszeresen egy-egy aktuális és/vagy fontos politikai kérdést járok körül, ha minden jól alakul, s rögtön nem beszélnek le róla kedves barátaim és még kedvesebb ellenségeim, talán hetente többször is. Amennyire korlátozott…..
Mégsem Friderikusz Sándor a Mokka befutója. Legalábbis egyelőre. Bárdosék távozása után ugyanis gyorsan be kellett tömködni a Tényekben tátongó lyukat, erre átvezényelték az esti híradóba Azurákot, viszont így a Mokkában maradt üres hely. Múlt hét pénteken még úgy…..
Ez azért eléggé kínos: a Jobbik honlapján egy üres kocka tátong, "This video is no longer available due to a copyright claim by Warner Music Group." felirattal. Egyszerűen annyi történt, hogy a Warner szerzői jogi panaszt emelt a Jobbik új kampányfilmje miatt, és leszedette…..
16,7% 2009.10.29 12:51:12
@Kangörény_: Ez hülyeség. A jobbikosok azt tartják csak zsidónak, aki zsidó származású.
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van. "Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett…..
Ahmet Davutoglu, török külügyminiszter pénteken elmondta, hogy nem fogják levenni műsorról azt a sokat vitatott török televízió-sorozatot, mely gyermekgyilkosokként ábrázolja az izraeli katonákat.   Az Ayrilik címet viselő tévédráma olyan képkockákat mutat, melyeken az…..
Silverman az egyik legbotrányosabb komikus az USA-ban, mert se Istent, se embert nem kímél, amikor viccesműsorokat készít, kapott már tőle Jézustól Jehováig mindenki, viccel a keresztényekkel, zsidókkal, négerekkel, hajléktalanokkal és melegekkel is, senki nem marad ki a…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..
comment:com Fábry celebeket aláz 2009.09.18 11:00:00
Fábry Sándor celebeket aláz, mi? Egy óra tömény szívatás, kacagás, porba tiport Rubint Réka, vetélkedőbe oltott Fábry Show, amiben a szabadjára engedett mókamester szétszívatja a tahó magyar celebvilágot, ugye? Nagy francot, Fábry nem szívatott senkit, maximum a nézőket.…..
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..
Két éve már megírtuk, hogy mintha változna a trend, és a tévékben (de kábelen mindenképpen) már nem a különlegesen lapos piszkafákra emlékeztető tinicsajok, hanem az érett, negyvenes nők viszik a prímet, és úgy látszik, a trend továbbra sem változik, sőt: az idei legjobb…..