Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reggaehun

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkaság, hogy a Reggae őshazájában, Jamaicában is megállja a műfajban a helyét egy fehér előadó. Alberto D "Ascola akit másnéven Alborosie-ként ismer a világ, már 8 éve él Jamaicában és majdnem akkora sikernek örvend mind bárhol máshol a nagyvilágban. Nemrégiben…..
A minden hónapban esedékes Fészek Klub beli Nafta'Z koncert most 24.-ére esett.A csapat a reggae és a hiphop zene elemeit ötvözi elég különleges módon.Továbbá állandó jelleggel jelen van a New Wave Sound System akik a riddimeket pakolják a csapat alá és a koncert utáni fergeteges…..
Nemrégiben elindult Magyarország első online 24 órás reggae rádiója a One Love Reggae Rádió. Már is akkora közönnséget vonzott magához, hogy 2009 június 19.-ére kitűztek egy időpontot egy koncerttel egybekötött közönségtalálkozóra.A hangulatról a Pozitív fog gondoskodni,…..
Reggae Hun LB27 REGGAE CAMP 2009 2009.06.12 15:01:33
Már nem kell sokat várni, pontosabban 47 nap van még hátra a Magyar reggae ünnepig.JÚLIUS 29 - AUGUSZTUS 2 SZÁZHALOMBATTA - VSZK!Idén is képviseltetik magukat a hazai élbandák és sound systemek.Továbbá egy nagy név a szakmából, DON CARLOS.5 nap Jamaica amit nem szabad…..
Az oldalon hamarosan cikkek,koncertek,interjúk és lemezmegjelenések lesznek olvashatóak és hallgathatóak.Addig is egy kis töltet:) ..