Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jegkiraly

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsanett a barátai révén, 2012 tavaszán csöppent bele a downhill világába. A 23 éves lány néhány hónappal később már a Mátra lejtőin versenyzett, ahol a dobogó második fokára állhatott fel. Persze hosszú még az ösvény, amelyen Zsaninak végig kell mennie, hogy a kellő rutint…..
Jegkiraly 2013.03.16 21:01:40
Nyilván csak a lényeg maradt le. Érkezett egy outsider kérdés hozzám, hogy vajon mennyit kóstálna egy olyan űrgárdista sereg, amiből nem rohangál tucatnyi az asztalokon, ennek megfelelően egyedi kinézetű (és nem a festésében) és látványos, de mégsem kell a konvertálásával…..
 Ne akarjátok tudni mi ez és miért így néz kiEgy barátom mesélte az élményt: budapesti házibuli, 4 karton Billecart-Salmon Brut Rosé francia pezsgő, és egy furcsa alakú, furcsa állagú izé, amit a francia házigazda tolt eléjük. „Kóstoljátok meg, és találjátok ki mi…..
Mark Malkoff komikus mindent megpróbált, hogy kihozza őket a sodrukból. Ehhez felhasznált egy pizzás fiút, a feleségét, Darth Vadert és egy kecskét is. Hiába, egy Apple Store-ban MINDENT LEHET. Danzinak köszönjük a tippet...
Még réges-régen cikkeztem a WizkidsGames megboldogult játékáról, a MechWarrior:Dark Ages-ről, és már akkor elhatároztuk, hogy fogunk néhány nosztalgia csatát játszani. Nos, a Warhammer 40k dominancia győzött, de a Kill Team-es ütközetek után azért leporoltuk a régi…..
Jegkiraly 2010.08.16 22:52:47
@Ladislaus: annyira nem vészes a szórása, ált. sikerült mindíg jót dobnom és puhítottak vagy jó irányba csúsztak :))
A Kelswa-nak 24es védelme van(5ös ballisztikus átütés),de sajna semmi spec-je nincs defre a Falconos variánsnak,de ha jól emlékszem, akkor a hegylakós 24es edzett páncéllal jött ki.

SZVSZ a tüzérség hasznos,nem kis seregben, hanem nagyban, anno a haverokkal v klubban 1200-1500 pontos seregekkel ütköztünk meg vagy pedig 2vs2-ben,ott jól jött a Long Tom :)
Nemrégiben betévedtem egy hobby boltba, és ott rögtön megragadta a fantáziámat néhány műanyagból öntött kis kristály, amelyekből remek elda tematikájú objektíva-jelzőket fabrikáltam, így most a kész műveket szeretném bemutatni a nagyérdeműnek. Alapjáraton 5 objektívára…..
Hiába, szerelemben, háborúban és a marketingben minden megengedett. Az eddig szinte teljesen ismeretlen  Mantic Games nevű kis garázscég mostanában egyre ötletesebb fogásokkal igyekszik felhívni magára a figyelmet. Dióhéjban: ők is Nottingham-ben vannak, ők is figurákat…..
Az előző BattRep-ben már a szemfülesek kiszúrhatták a -majdnem- kész Berzerker osztag debütálását, azonban még a háttérben volt egy-két papercraft fijjug is, azonban most már végre sikerült a kitűzött célt (Kharn +10 berzerker) elérni. Egy berzerkernyi bitz-et félre tettem,…..
Adott három év, 420.000 db gyufaszál és egy nagyon ráérő fazon. Az eredmény: Minas Tirith városa gyufaszálakból felépítve. A képre kattintva megtekinthető az eredeti weboldal, ahol több infó és még több kép található a hétszintes, saccperkábé másfél méter magas,…..
Jegkiraly 2010.02.27 15:16:31
Fogadjátok sok szeretettel a Káosz legújabb bajnokát: KHAINE-t, a KHORNMUNIZMUS KÁPLÁNJÁT A Khornmunizmus születése: A Horus Eretnekség előtt a Világfalók rendháza Angron vezetésével számtalana bolygót hódított meg a Császár nevében, de már akkor kitűntek féktelen…..
Immáron ideológiám idegen ideákról írogatni ide, íme az idei ige: Infinity. Az Infinity egy science fiction skirmish gém a javából, az átlagosnak tekinthető 300 pontos játék simán hozható fél tucat elit vagy tucat átlagos vagy másféltucat bunyi figurából, illetve ezek…..
 Feleim, ez hosszú lesz és sokak számára triviális. Alapvetés, hogy az E-Bayen minden van és minden olcsóbb, ha van eszed hozzá. Észt nem adhatok, de litvánt igen; a most következő leírásban lesznek banki és pénzügyi alapismeretek, ekézés és egy csomó közhely és Hahotás…..
Szomorú történetet mesélek el. Hungria 9 ostromlott világán Gashkow közlegény előrelendült a lövészárokból kivezető létra felé, hogy végső elkeseredésében minél messzebb jusson a felé özönlő zöld hordától. Ujja azonban megrándult a ravaszon mászás közben, és egy…..
Jegkiraly 2009.08.15 16:12:59
Jegkiraly 2009.08.15 16:18:19
A szerzői triumvirátus egyik tagja, Ladislaus beavat minket a papír-figurák készítésének rejtelmeibe (SAM).Nos akkor a növekvő érdeklődésre való tekintettel bemutatnám, az első elda járművet, a War Walkert, amit színtisztán házi eszközökkel, papírból is könnyedén meg lehet…..
Jegkiraly 2009.07.21 17:42:04
@Ladislaus: huhú, támogatom az ötletet. Még valahol megvannak a Jáde Sólyom Mech-jeim és a Classic Battletech-ből is ki tudok állítani egy Sólyom Bináriát :)
Örök vesszőparipámon, a scribd.com "dokumentum-olvasó" oldalon igazi kincsre bukkantam. A Coolminiornot szerkesztősége még 2007-ben szedte össze a saját fórumain fellelhető, nagyszerű modellezős cikkei közül a legjobbakat. Minden hobbit művelőnek kötelező olvasnivaló,…..
Az előző részben említett két főszereplő, Belial, a sereg vezíre, illetve a Könyvtáros a sereg többi részével párhuzamosan készül. Az ő születésüket meséli el ez a kis poszt. Olvasson Ön is - könyvtáros lépésről lépésre Két oka van, hogy miért álltam neki…..
Jegkiraly 2009.07.10 08:35:16
@DolfikaVik: biztos, hogy eltudnál képzelni egy Necron DeffKopta-t? :) érdekes vegyítés lenne szerintem :)
Már egy ideje figyelem az oldal statisztikáit, és egyre több visszatérő vendégünk van külföldről is.Ezúton is szeretném köszönteni az alábbi országból rendszeresen idelátogató olvasókat:- Nagy-Britannia (Havant, London, Wakefield, Stafford, Nottingham) <== nagy testvér…..
Biztosan mindenki szembetalálta már magát azzal a problémával, hogy a közvetlen környezete (család, barátnő/feleség) nem úgy viszonyul a wargame-hez mint ő. Tapasztalataim szerint nem szokta őket érdekelni a dolog, maximum csak az hogy: túl sok időt töltesz vele túl sok…..