Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agtalpai

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az akciófilmek világához és magukhoz az akciósztárokhoz is nagyon vegyesen viszonyul a nagyérdemű közönség illetve a filmes szakma. Egyik oldalon az ilyen sztárok óriási népszerűségnek örvendenek, viszont a másik oldalon -- főleg a kritikusok -- nem tekintik őket valódi színészeknek. A műfaj…..
agtalpai 2019.06.11 16:37:55
@Medgar: a vágás a történetmesélés legfontosabb eszköze, szakértő úr!
  Ha a II. világháborús bombázásokról esik szó, rögtön beugorhat egy régi fotó Hirosima, Drezda vagy London elpusztított házairól, az üszkösödő romokról vagy a hullahegyekről. Tudjátok-e azonban, hogy ebből a csodálatos világbéke teremtésből Miskolc sem maradt ki? Négyszer is a nyakunkba hullottak a…..
agtalpai 2016.09.20 20:23:24
@Levente B.: a 200 tonnát se érzem átgondoltnak...
Ákos interjúrészlete nagyot szólt, az indulatok elharapództak, a Telekom kiszállt a szponzorációból a koncert napján. Hogyan kellett volna ezt kezelni? Az ominózus interjúrészlet: - A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.  -…..
Az élet császára vagy? Beutaztad a fél világot? Tudod, hogyan kell cipővel kinyitni egy palack bort, kés helyett elég egy fél macska, amikor ketté akarsz vágni egy lepedőt? A családod felnéz rád, mert fejből tudod a bejgli receptjét? Ki kell, hogy ábrándítsunk, rohangál…..
Idén az MLSZ úgy döntött, hogy fordulónként csak két mérkőzést ad a magyar labdarúgó NB1-ből, hiszen ettől majd többet járnak a családok a frissen felépített stadionokba. Ez olyan jól sikerült, hogy az NB1 átlag nézőszáma alig éri el az kétezret. A nemrég indult állami…..
agtalpai 2015.12.07 10:10:06
@ikke i drift: A NER-ben meg nyilván nincs amortizáció meg nincs díja a közvetítővonalnak sem :D
Miután 1954 júliusában a korábbi gyarmattartó Franciaország aláírta Genfben az Indokína-szerződést, amelyben elismerte Vietnam függetlenségét, valamint az indokínai államok szuverenitását, a délkelet-ázsiai ország kettészakadt: északon kommunista, délen pedig Amerika-barát…..
agtalpai 2015.04.14 18:46:05
@K.Jani: ez azért elég kemény! Az após jól van?
agtalpai 2015.04.14 18:48:04
@Hoppá!: Persze, gyomorforgató az amerikai arrogancia, hogy ide- meg odamennek háborúzni, de Észak- és Dél-Korea viszonylatában ötvenéves kifutással meg lehet nézni, hogy milyen az, ha működik...
Egy nagyon egyszerű pizza, gyorsan, olcsón, három fajta feltéttel elkészítve!    Hozzávalók: Tésztához: 80 dkg liszt 12,5 gramm élesztő 350 ml langyos víz 1 ek cukor 1,5 evőkanál só 100 ml olivaolaj (nem étolaj) Feltét 1 : 0,5 kg parizer  200 ml ketcup 1 konzerv…..
agtalpai 2015.01.20 16:37:56
@thomasbeard: elvileg ők rövidesen indítanak egy ingyenes online ételfotózási kurzust, ha érdekel, nézz rá: www.learnfoodphotography.com/food-photography-mistakes/
agtalpai 2015.01.20 16:38:40
agtalpai 2015.01.20 16:54:45
@háténimmár: valószínűleg mortadella volt: en.wikipedia.org/wiki/Mortadella
Miért is ne?..
agtalpai 2014.12.09 12:32:46
@Péter Baumann: hajteszt kéne, de az drága. Ez volt a fő aggályom a kokózó (?) szombathelyi képviselő vizelettesztjével kapcsolatban is.
Roscoe Concling "Fatty" Arbuckle (1887-1933) az 1910-es évek némafilmjeinek egyik legnépszerűbb és legjobban fizetett komikus színésze volt, aki mentorálta Charlie Chaplint és felfedezte Buster Keatont is, 1921-ben gyilkosság gyanújába keveredett Virginia Rappe némafilm színésznő  halála miatt. Az…..
Magyarország, 2014. Nagyjából a következő beszélgetés zajlik le egy új magyar tévésorozatot bemutató sajtótájékoztatón: - Mennyi a költségvetése?- Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a szerződés nemsokára nyilvános lesz. Az Átlátszó már elkérte. A kérdést…..
agtalpai 2014.08.26 12:36:12
@m. g.: valami korszerűt akartak, és a 13 évvel ezelőtti 24-hez nyúltak vissza!
Tavaly a BBC az űr Gréta Garbojának nevezte Valentyina Tyereskovát. Ma űrrepülésének 51 évfordulóján néhány ritkán látható képpel tisztelgünk a világ első űrhajósnője előtt. Tyereskova űrrepülésével halhatatlan lett, égi utazását egy üvegmozaik is…..
Múlt héten a kedvenc modern sorozat főcímeket gyűjtöttem össze és már akkor többen jelezték, hogy szép, szép, de mi van a híres magyar főcímekkel, mint a Moho Sapiens Angyalbőrben slágere vagy éppen a Szomszédok klasszikus befutója. Megvannak, és most itt is sorakoznak azonnal,…..
A Tűzgolyó masszőrnője, Molly Peters volt az első olyan Bond-lány a Bond-filmek történetében, aki a nézők szeme előtt dobta le a textilt. Ráadásul nem egy pezsgős-kaviáros, szállodai szobás jelenetben tette ezt, ahol a 007-esnek információt kellet szereznie az épp aktuális…..
Amikor egy cégnél a rendszeresen használt rövidítéseket ismertették a friss belépőkkel, az egyik kolléga így foglalta össze a hallottakat: „Mondj három betűt, azt’ minden el van intézve!” – sokszor valóban a tudományosság és a hozzáértés látszatát adja az embernek, ha…..
agtalpai 2014.02.26 20:47:56
Belsőség Kungur, már Mazdával 2013.08.28 19:19:23
Indulás után nagyon gyorsan kiderült, hogy itt nincs autópálya, és az út elég rossz. Konkrétan amolyan román-magyar átmenet, kilométere válogatja. Nekem furcsa volt, hogy épp itt, ahol az orosz földgáz 90%-a, ami sok lóvé, és marha sok kőolaj van, ami az útépítés alapanyaga,…..
Valahogy eddig elkerülte a figyelmem egy levél, ami a blog levelesládájába érkezett a lenti videó linkjével, de most meglett, jobb későn, mint soha. A videón egy előadás látható, ami június 13-án hangzott el a Parlamentben, az Információs Társadalom Parlamentje nevű…..
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
Vicces, hogy Majkát, alias Majoros Pétert mindenki a Pizza Kinggel azonosítja - jó, bevallom, nekem is van egy ilyen hűtőmágnesem, de ezt ne mondjátok el senkinek. Kevesen tudják viszont azt, hogy tavaly ősszel nyitott egy burgerezőt is a 13. kerületben (hát hol máshol), ami a…..
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
Lövésem sincs, hogy ez most akkor vicc vagy nem vagy de, mert ez maga a tökély, kötelező végignézni és igen, régi, össze na karmold magad. Pacsi Karajnak! ..
Az elmúlt időszakban mondhatni túlságosan is sok szó esett sérült embertársainkról. Most nem az Alpok brutális leszámolásáról van szó természetesen, hanem a Csendesebben kolléga által is érintett, úgynevezett nyomorékokról mozgássérültekről. Na most nekem személy szerint a…..
világevő Indul a rovarzabálás 2012.01.03 09:45:00
-Pincér, egy légy van a levesemben! Vagy ez egy pirított hangya? -Igen, Uram. Utána hozhatok esetleg egy medium-rare sáska-sztéket lárvapürével? Vagy egy jó rántott tücsök? Már korábban is lehetett furcsa ötletként hallani a témáról, de most, amikor a vezető angol újságok…..