Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barnapapa

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint megszokhattátok, a tavalyi évben aktívan szerveztünk és írtunk a Time Attack versenyeiről. Ez idén  is így lesz, mivel március 23-án már újra támadunk a Slovakiaringen. Íme egy kis visszatekintés az utolsó fordulóról: Tavaly az utolsó fordulónkat a Pannóniaringen…..
Igen, ilyen a jó marketing: Giacomo Agostini, a legendás motorversenyző bemutatja Loverét, a települést, ahol született. A lombardiai Iseo-tó partján található város sokak szerint Olaszország egyik legszebbje – már a negyedik századtól lakott, így nyugodtan mondhatjuk,…..
Belsőség Heti merítés 2013.03.10 12:28:40
Kiváló útitárs Jelenvoltam mikor az autó megérkezett a kereskedő telephelyére, nagyobb hibát nem találtam rajta, de néhány bosszantó apróságot igen. Az autó egyik (pont a motorindító) akkumulátora teljesen le volt merülve. Kérésemre sem cserélték ki, csak…..
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
Belsőség Utólag se hiszem el 2012.11.25 07:09:21
Túlragozni felesleges: vezettem Toyota 2000 GT-t. Mindjárt megyek, csak görcsöt kapott a karom Aki tudja, mi ez az autó, az azt is tudja, mekkora dolog, ami velem történt. Ő görgessen a poszt végére, van neki ott egy videó. Aki nem, annak álljon itt némi információ, hogy…..
Nem válik az ember mindennap COTY-taggá, most ketten vagyunk ilyenek Magyarországról. Az biztos, hogy furcsa perspektívák bontakoznak ki a láthatáron. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Simán bevállalnám 2012.04.17 06:10:00
Kicsit puritán, csomagtér alig, de akkor is ez a legkívánatosabb Suzuki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az operatőr csaj kacagása őszinte, tudhatott valamit, amikor elindította a felvételt. Akárhogy is nézzük, a manőver nem sikerülhetett. Egy kábé kétszáz kilós Yamahát feltolni egy összkerekes pick-up platójára eleve merész vállalkozás, főleg egyedül. De a tett halála a…..
Dráma Danny egy gyengébb pillanatában Semmi sem csak fehér vagy fekete, ahogy a hitelválság sem. Több ezer összeomlott ember, trükközők és hitelező bankok. Tájékozatlanság vagy tudatos félrevezetés? Igénykielégítés vagy torkokon lenyomott hitel? Ez itt a kérdés. Na és az,…..
A Rallye Mad csapata hátulhajtós best of 2010-es videója friss meleg. Az ember csapágyasra hegyezi a ceruzáját, ha nézi. Ráadásul nem rondították el zenével, így a régi és új vasak hörögnek, szuszognak. A pilótákat nem lehetne azzal megsérteni, hogy "ívkirályok".…..
A szentgotthárdi Opel gyárban ünnepelte huszadik születésnapját az első magyar Opel Astra, ahová saját erőből, kormánya mögött két évtizede a cégnél dolgozó Opel munkatársakkal ment Budapestről. A gyárban a régi igazgató, két százéves Opel és egy vadonatúj Ampera várta.…..
Kőváry Barna és Toth Zsolt sikeresen megjárta a 15. Monte Carlo Historique Rallyet. Ha már ott voltak, betettek egy kamerát a Trabiba. Már azt korábban megírtuk, hogy nem a ma megszokott rali szabályai szerint zajlott az esemény, de azért érdemes megnézni a videókat.   …..
Wolfgang Ziegler neve jó eséllyel nem mond sokat nekünk, ellenben ha megnézik az alábbi kis videót, akkor sok sört nyerhetnek, hiszen ki fogadna egy kéthengeres, hatszáz köbcentis Trabantra egy E30 M3 ellenében a széles, hosszú Hockenheimringen? Senki.   Kivéve, aki tudja, hogy…..
Mire jó a Jawa? Sok mindenre már nem, de nem baj, így is szeretjük. A nem szoci gépeken nevelkedett motorosok sokkal szabadabban állnak hozzá a cseh kétüteműhöz, görcsök nélkül szedik szét és gondolják újra, más értelmet adva a közismert alkatrészeknek. Korábban már…..
barnapapa 2011.07.21 01:54:37
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..
  Állok a rajtrácson, prüntyög alattam a háromötvenes négyhengeres, árad szét az adrenalin a testemben, alig várom a rajtot. Elszántságom határtalan: a második sor nem rossz hely, bár nem értem, miért nem az elsőből indulok – egyértelmű, hogy a célegyenes…..
„Nyári munka ’91 külföld”. Ha jól emlékszem, ez volt a címe annak a kiadványnak, ami a nagy lehetőségeket rejtette. Két évvel a rendszerváltás után, betöltött 18 évvel, frissen letett érettségi vizsgával, kész felvételivel a műszaki egyetemre, és még az…..
Robogó Kész a Vespa! 2011.04.17 08:15:00
Tibi bejáratós Vespája szét lett kapva, hogy az újszerű állapot visszaállítódjék, másrészt megszűnjön az áldatlan helyzet, hogy egy olasz jármű nem piros, hanem zöld - amely szerintem nagyon jó szín egy békának és a Vespa sem mutat vele rosszul, de van amikor az ember…..
Tabu volt a motorozás a családomban. Valamelyik távoli ősöm még a háború előtt zakózott egy nagyot bőrsisakban, és ottmaradt, ami egy évszázadra megbélyegezte a famíliában a kétkerekű közlekedést. Ezért gyerekkoromtól fogva mindig eltakarták a szememet, ha megláttam…..
Belsőség Élefartáh! 2011.02.17 18:12:00
Egyik kedvenc fórumunkon tűntek fel az alábbi képek és szereztek pár vidám percet idebent a gépházban. Természetesen azonnal elkezdtünk agyalni azon, vajon létezik-e olyan személyautó-típus, amelyiknek egyáltalán nem árt, sőt, használna, ha a hátulja lenne elöl. Először…..
Magamnak sem szeretnék hazudni: egy ezerkettes soros négyes nem arra való, hogy munkába járjak vele. Igaz, majd' mindenkinél gyorsabb lehetek, ha akarok, de nem ez a célom – száguldozzon a reggeli bambaságban, akinek hét anyja van.  A soros négyesnél amúgy is kevés…..