Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thisisnotsound

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
thisisnotsound 2017.01.07 10:22:25
@Roadster68: Na nekem meg egy szintén "selejt" HP EliteBook workstationöm van, i7 3820QM, 32 GB ram, 2 db ssd + 750-es vinyó, 2 gigás Quadro K2000M. Picit jobb mint a legdurvább MacBook Pro, 250ből kompletten megvolt. Ja, és van HŰTÉSE, fullon 12 órát pörgetve sem melegebb sehol mint jelen pillanatban. Dokkolóval (használtan 10-20 ezer Ft) 4 monitort is elvisz. És kapni hozzá luxuscikkeket, pl akkumulátort. Amit kicserélsz az út szélén is.
thisisnotsound 2017.01.07 10:25:58
@conchita wurst: 3 évesen szarnak be, de akkor nagyon. És a javítás alaplapcserét jelent. Ami több mint a gép. Javaslom Louis Rossmann Youtube csatornáját. Ő is elkér 300 dollárt egy 2 dolláros pöcök kicseréléséért, ugye a kalapácsütés száz forint, az hogy tudom hova kell ütni 9900.
thisisnotsound 2017.01.07 10:26:49
@Roadster68: így van.
Legalábbis ezt írják az angol lapok a Top Gearből kirúgott Clarkson és az őt önként követő két társa, Richard Hammond és James May új autós műsorának…..
thisisnotsound 2015.08.07 18:34:31
@nick papagiorgo:
Nyugi, 1 perc alatt lesz torrent. Ezzel eddig sem volt a stream szolgáltatóknak semmi baja. Az átlag fejlett országbeli polgárnak egyrészt túl bonyolult, másrészt eszébe sem jut kalózkodni annyira semmi pénzért kap tartalmat, ebből a szolgáltató vígan megél.
A világ többi részén csak ennek töredékéért lehetne csak látható számú fizetős júzert szerezni, inkább
leszarják. Itt még a barátok közt a divat. A sok torrentes meg behozza a hasznot a közösségi oldalakon az ingyen reklámmal.
Az iGO most tízéves, amit egy nagy bejelentéssel körített sajtótájékoztatón ünnepeltek meg. Volt torta, lufi, miegyéb, és a cég jelen lévő vezetői azon a kanapén ülve meséltek a dicső múltról, amit egy hollandbútor-kereskedésben vettek, amikor kiderült, hogy le kéne…..
thisisnotsound 2015.04.16 23:32:14
@Geza Figlar:

Örülök neki. Én is tapasztaltam már milyen a jó autós közlekedés. Sajnos ritkán.
Ezek szerint arrafelé működik a rendszer, semmi szükség az aljas trükközésre. Gondolom ilyen okok miatt húztál el innen, meg tudom érteni.
Csak címszavak: forgalomirányítás, szolganép tájékoztatása, hatósági ellenőrzés és eljárás módszerei.

Örülök neki, hogy ott ezt nem érted, kívánom hogy ilyen jó maradjon minden továbbra is.
Én nem lepődöm meg azon, hogy ahol jó a közlekedés nem mozdul a közösség az erre szakosodott mozgalmakra.

Kérlek szépen ne szarozd azt, ami a jólét miatt nálatok feleslegesnek tűnik.
thisisnotsound 2015.04.16 23:57:28
@Geza Figlar:
na végre egyetértünk.
A közösség szarik magasról arra ami jól működik.

Ha nincs rá szükség akkor nem szar, hanem felesleges.
thisisnotsound 2015.04.17 00:40:27
@Geza Figlar:
értem.
nekem is note2 van.
online térkép, ezt el kell fogadni, ha állandóan úton vagy ez nem probléma.

a házszám néha nem stimmel, de nekem gyakrabban előfordul, hogy meglepően eldugott helyen is pontos.

Személy szerint a saját lakóhelyem környékét centi pontosan berajzoltam. Nem nehéz, gmail fiókkal belépsz, gmaps műhold képre tudsz rajzolni. Ezért pontos, naprakész, mert az unatkozó hülyegyerek önszorgalomból megrajzolja mi a helyzet.
Tanyán lakom, rajtam kívül kb soha senkit nem fog érdekelni hogy működik, de megtehetem, hoyg jó legyen.
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nem kizárt, hogy az év legjobb sajtóközleménye jött szembe a police.hu-n. Az alapsztori ez a víruskép maga, egy faluról, ahol a presbiter harangkongatással védi a nyájat minden világi vésztől, mint a traffipax és a hivatali ellenőrzés.  Hogy igazi vagy kamu, mindegy is, az üzenet…..
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Imádom az indiai konyhát, de néha azért néha jól esnek a nyugati ízek. Feleségem már hazament, Ben ritkán főz és akkor is csak brit kaját. Tudjátok, mint amikor a…..
Turbófeltöltőt vásárolna, motort csapágyaztatna, vagy inkább elmenne tíz napra a Balatonhoz a családjával? Érdemes az autó karbantartására odafigyelni, sok pénz múlhat rajta. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
thisisnotsound 2014.05.09 13:47:01
@LM ér: nem minden alkalommal de használt vásárlásnál/100 000 km-nél /5 évente nem halsz bele.
thisisnotsound 2014.05.09 13:49:38
@vasgyuszi: ja és amit írtál az 2x250 ml, ez 500 liter gázolajhoz elég.
thisisnotsound 2014.05.14 09:47:28
@novothauto:
Tibor, Ön egy széles látókörű, intelligens és műszakilag képzett ember, ne tegyen ilyen kategorikus kijelentéseket.

Évi 40-60 ezer km-t megyek jellemzően autópályán, általában >100 km-t egy menetben, tempomattal. (Bevásárlás, ovimenet egy másik, benzin-gázossal.) Nekem sem való dízel személy?
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
Ki szúrta karon Zách Danit? És mennyit csalnak össze biztosítási csalásokkal? Valamint: hogyan adj el autót, mert nem tudsz. Az Égéstér 106. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne. ..
thisisnotsound 2014.02.15 13:30:40
Belsőség Fékez az UAZ 2014.02.12 18:06:44
Hatvanról, állóra fékez a 3909-es. Mondjuk sokszor vezettem az ilyen mentőt a seregben, de azon kívül, hogy egyszer - egy hasmarsos újoncot szállítva - lebontottuk vele a Nagyrőcei kereszteződésben egy jobbkezet meg nem adó Octavia egyharmadát, nem emlékeztem rá, hogy ennyire…..
thisisnotsound 2014.02.12 18:33:48
Belsőség Hippiből lett kőműves 2014.01.30 18:12:56
Esténként szorgosan mosogattam a Szimplában, napközben az egyetemen voltam, a kieső időben pedig a használt autókat böngésztem. Megvolt még a csúnya, de hálás rongytetős Corsám, de én buszt akartam. Volkswagen Transportert, T2-est. Faros Transporterek. Jól látszanak a különbségek Az első…..
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
thisisnotsound 2013.12.20 18:33:05
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
thisisnotsound 2013.12.14 14:24:04
@Mercel:
"féket, gumikat, kormányt rendben tartja és az autót a képességeihez mérten használja"

te mit olvastál???

első úton végsebesség próba, remeg az egész kasztni, de örül neki?
utána első dolog az optikai tunying gányolás?

kövér gázzal SZERET kanyarodni, miközben a kocsi dobálja magát?

komoly szerkezeti korrozió, sajnos a stabilizátorra NINCS PÉNZ?

fékhatás megszűnése után gyengécske kézifékkel közlekedés?

A cikk írója egy felelőtlen ember.

Nem sajnálnám ha egy önjelölt házmester feljelentené. Pont ilyen esetben kellene akkora közig bírság, hogy évekig sírva adja fel a fizetése 30%-át.
thisisnotsound 2013.12.14 17:59:28
@Quattroman:
ki az aki az új szerzeményt nem "kérdezi ki" első adandó alkalommal?

Én. Pontosabban számomra az első adandó alkalom a motor-fék-futómű-gumiszervíz "kimaxolása" után érkezik el.
Biztos soviniszta vagyok. Életsoviniszta.

hol van leírva a gumik élettartamát meghatározó rendelkezés?

Majd Szent Péter előtt magyarázhatod. Lehet menni szar gumival, de csak ha nagy a muszály, kihalt vidéki mellékúton, szépen papásan. Ezeket a körülményeket a szerző tételesen cáfolja.

a korróziós kárt is úgy tűnik orvosoltatta

olvasd tovább, barátom, mi is derült ki a lakatosnál:

"kiderült, mi az a kattogó hang, amit hetek óta hallottam: szétrepedt a stabilizátorrúd. Ezt már nem volt keret megcsináltatni, maradt, ahogy volt."

Nagyon biztató.

Nekem is volt félmillió km-es, volt taxi, 20 éves japán vasam 3 kilóért. Nekem is(?) muszály volt autózni, ezzel kerestem a pénzt. Viszont. Ugyan a gatyám is ráment, de rövid úton (3-4 hét) rendbe rakattam a gatya futóművet, folyatós motort, szar kerekeket.

Most is van 20 éves japán vasam, de azon nem sok hibát találnál, veszélyeset konkrétan egyet sem.

Nyilván van az a helyzet, hogy kell autó de nencs rá pénz. Ez nem az az eset. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy járjon már a TC rendezvényekre. Ha szar a kocsi, akkor pedig nem csapatsz. Pláne nem vagy rá büszke. Még pláne nem írsz belőle cikket. És főleg-pláne az ország vezető autós hírportálján nem ez lesz a napi fő cikk.

Mondjuk érdekesebb, mint hogy mennyi a parkolóhely Nyíregyen...
A TV a hálószobában, ma már mindennapos. Jó néha kikapcsolni, nézni valamit csak úgy. De ez a komfort bizony sok hátránnyal is jár. El tudnád képzelni, hogy ne legyen tv a hálóban? Kiemelném néhány előnyét, hátha valaki úgy dönt, száműzi a TV-t. Én, ha egyedül vagyok, be…..
Jazmine Jones, a 23 éves joghallgató Facebook profilját feltörték még tavaly októberben. A kiberbűnözők 300 képet loptak el a profilhoz tartozó személyes adatokkal együtt, amelyeket arra használtak, hogy egy új Facebook profilt hozzanak létre, azt terjesztve, hogy Jazmine egy escort…..
thisisnotsound 2013.10.03 17:50:18
@SamSem: +1
no FB no problem.
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
thisisnotsound 2013.09.16 09:56:13
@ledo76:
most néztem
1 db Brembo első féktárcsa 6755 / db, és ebben még nincs benne a 35-40% kedvezmény
thisisnotsound 2013.09.16 13:49:09
@ledo76:
a félmillió kilométert futott 60 lovas 1.4 benzin Astrába nyilván AP versenyalkatrészek kellenek meg fullszint versenyolaj. Ha nem jó fej a szerelő és le akar húzni az alkatrésszel akkor nem megyek oda. Az enyém speciel direkt kéri, hogy szerezzem be magamnak, így olcsóbban megcsinálja mert nem megy el az ideje a beszerzéssel. A 35-40% kedvezmény meg bárkinek megvan, csak jó helyre kell menni.
thisisnotsound 2013.09.16 19:04:57
@ledo76:
www(pont)autoteka2000(pont)hu
35% mindenre mindenkinek. Postáznak is.
Mégegyszer mondom, félmillió kilométeres kívül-belül leélt 60 lóerős munkásbakancs. Ebbe már nincs ilyen jó-olyan jó minőség. Valamilyen új és bontott van. Aki ilyenbe 3,5-szeres áron vesz saját zsebből egy vasdarabot, mert a fékút 80-ról 40 centivel rövidebb lesz azt irigylem az anyagi gondtalanságért és szánom a józan ész teljes hiányáért. A 7-8 dl/1000 km olajfogyasztásra meg bőven jó az 1000 Ft-os GM olaj. Persze jelen esetben állam bácsi veszi meg a legolcsóbb szart dupla prémium árban, csak mert ez az egyetlen szervíz hajlandó utólagos (2-3 hónapos) utalásra javítani az autót. (Akinek nem tetszik hogy ilyen szarral jár valaki, vehet jobbat, oktató közintézmény vagyunk, a közjót szolgálná...)
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..
A hallgatók állítólag igénylik, hogy legyen az Égéstérnek előzetese, tartalmi ajánlóval. Mi nem egészen értjük, mire jó, hiszen az Égéstérben három-négy random hülye a szerkesztőségből beszélget mindenféléről. Azt úgyis tudni, hogy lesznek autós témák, miként az is…..
thisisnotsound 2013.07.17 15:42:48
Talán már te is leejtetted okosmobilodat egyszer, és naná, hogy éppen úgy, hogy betörjön a kijelzője. Hacsak nem fizetsz súlyos ezreket havonta biztosításért, eléggé el lehet ám szontyolodni ilyenkor. A Nike felismerte, hogy bizony ilyen esetekben nem ránt elő mindenki egy zsír…..