Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yxcyxc

29 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple hivatalos sajtóközleményt adott ki az iPhone 4 antenna-problémáira. A levél lényegét az alábbiakban lehet összefoglalni: 1. Az Apple feldolgozta a hozzá beérkező vásárlói információkat, ezek között voltak megszakadó hívásokról szóló, és a történelem legjobb…..
Először is elnézést kell kérnem a hosszabb szünet miatt, de hozzám is begyűrűzött a nyári hajtás. Cserébe viszont nagyon izgalmas dolgokat ígérhetek a jövőben a türelmeseknek!Ahogy nap mint nap olvasom a tudományos sajtót, majd az ezekből írott egyszerűsített hírportálos…..
yxcyxc 2010.05.27 11:27:42
Nem csalás, nem ámítás, megmondták a brit tudósok, pontosabban egy Steve Pope nevű pszichomóus a Lancashire Evening Post nevű brit lapban. Két óra játék olyan hatással van az emberre, mint egy csík kokain, és nem ám csak az addikcióra utal a derék szakember, hanem konkrétan azt…..
Pénteken jelent meg a blogon az a post, amiben felajánlottuk, hogy az elsők közt tesztelhetitek az iPadet. Nem közvetlenül persze, hiszen jelenleg még valószínűleg egyetlen példány sincs az országban, de egy helyszínen tartózkodó profi vállalta, hogy kipróbál mindent a…..
Steve Ballmer tegnap este mutatta be a HP gyártásában készült "slate PC"-t, ezzel kapcsolatban van néhány észrevételem. 1: A vezér az Apple által választott 2007-es megjelölést használta a termék megjelölésére, valószínűleg mások is így tesznek, tehát várható a…..
Két dolgot szeretnék okvetlenül elmondani a Nexus-szal kapcsolatban: 1: Nagyon örülök az érkezésének, remek telefonnak tűnik 2: Ez még nem ok arra, hogy elhallgassuk, ha az iPhone bizonyos tekintetben jobb Már többször leírtam a blogon, hogy a Palm még mindig perifériára szorult…..
yxcyxc 2010.01.06 22:10:50
@breQ: ebben egyetertunk, nekem is sokkal jobban kell a multitask mint pl a flash. gyk multitask kene a legjobban. de van egy olyan erzesem h a 4.0 software / kovetkezo iphone tudni fogja. muszaj h az apple is meglepje ezt. nem szabad elfelejteni, hogy amikor kiadtak az elso iphonet akkor meg nem volt konkurencia (ugye a symbian meg a winmo nem konkurencia), most viszont itt az android es a maemo is, es ez a ketto rendes fejlesztessel csunyan megszorongathatja az iphonet meg iden. meamo inkabb jovore de abban is ott a potencial. de ezt minden bizonnyal jobs bacsi is tudja es szerintem juliustol lesz multitask.
Megérkeztek az első szállítmányok a Core i7-es, 27 colos iMacekből, de a csomag kibontása után többen elégedetlenségüknek adtak hangot. Egyeseknek a kijelző bal alsó sarka volt repedt, másoknak el sem indult a gépállat."Féltem, hogy majd vibrálni fog a kép vagy hasonlók, de…..
Újabb pletykavonat érkezik, a tabletes őrületeket már csokorba gyűjtöm, nehogy a túl nagy izgalomban le találjunk fordulni a székről.A legújabb az, hogy a tablet mégsem érkezik 2010 első negyedévében, inkább az év második felében. Az Apple a Digitimes szerint megváltoztatott…..
Komolyan azt hittem, hogy az Ocarina-nevű körtemuzsika-alkalmazás után már nem tud hova tovább fejlődni a világ, de ennek ma reggel vége szakadt, amikor megláttam a Blowert. A kétszáz forintos program egy porszívó-hangon zúgó ventilátor, ami az iPhone hangszóróját használva…..
Appleblog Freerun a nap nyomában 2009.11.08 08:14:00
Egy cimborám - természetesen rendszeres Appleblog-olvasó - készített egy videót, amit szeretnék megosztani veletek. A felvételek Győrben készültek, Nagy Richárd freerunner, egy Sony fx1000-es HD kamera, egy 4 magos MacPro, egy darab Final Cut és két 24 colos monitor…..
A ZFS fájlrendszer, amire már a Leopard is nyújtott minimális támogatást, és aminek a Maces debütálását a Snow Leopard Server operációs rendszerbe szánták, hirtelen eltűnt a süllyesztőben. A Mac OS Forge (a Mac OS X open source projektjeit támogató csoport) múlt héten…..
yxcyxc 2009.10.27 13:16:30
A pletykaipar valami csodálatos: találnak egy háromgrammos műanyagdarabot, ami mögé egyből odaképzelnek egy másfél kilós számítógépet. Most legalábbis pontosan ez történt: valahonnan előkerült egy valószínűleg Apple-gyártmányú SIM-tálca, ami emlékeztet ugyan az iPhone…..
Appleblog Nem drága a Mac 2009.10.26 12:06:00
Újra és újra előkerül, hogy a Mac drágább, mint a pc (ahogy az is, hogy a Mac nem pc, de az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat mostantól keményen moderálni fogjuk, mert értelmetlen vitákat nem folytatunk), miközben tudjuk, hogy a hasonló alkatrészekből összerakott márkás gépek…..
Appleblog Kibelezték az iMacet 2009.10.25 16:50:00
Szeretjük az iFixitet, mert megmutatja, hogy a szép lehet még szebb: az új iMacbe szerelmes vagyok, a négymagos csúcsmodell ára szerintem szuper lett, és annyi remek funkció, képesség került a gépbe, hogy komolyan elgondolkoztam a megvásárlásán (persze közben a laptopcsere még…..
Az Adobe egy olyan programot mutatott be, aminek a segítségével a fejelsztők könnyedén átportolhatják Flash-es alkalmazásukat iPhone-re. A legújabb, CS5-ös Flash-ben lesz benne ez a funkció, ami elvileg csak egy gombnyomást igényel, és máris App Store-ba pakolható program lesz az…..
yxcyxc 2009.10.06 11:30:55
@Malachi: igy viszont az iphone eladas fog megcsappanni ami szuksegszeruen az appstore forgalmat is csokkenti. Tehat kedves apple lehet valasztani. Appstore csokkenes vagy iphone es appstore csokkenes egyutt. Jovo ilyenkorra mar legalabb 3 masik marketplace lesz ami hozza az appstore szintjet.
yxcyxc 2009.10.07 09:20:47
@treffhetes: perszemar azegesz internet igazodjon az applehoz:) nekem videositeom van es hidd el nagyszopas iphonera optizni... Hogy csak egy peldat emeljek ki, nem erdemes pl http protokollt haznalni, hanem rtsp-re erdemes. Azzal meg megintcsak josok bonyalas szopkodas volt. Ez mind megelozheto lenne ha egyszeruen vinne a flasht ahelyett h az egesznet iphonera optizik. Neertsetek felre, 3gsem van es ilyen elegedettmeg sose voltam telefonnal. De a flash hianyzik. Akinek nem annak meg majd fog. Kongregate pl..
Rövid szünet után újra egy fejlesztői interjúval készültünk. Mint tudjátok, az Appleblogon interjúsorozatot indítottam a magyar játékfejlesztőkkel, cégekkel és magányos programozókkal. Megkérdeztem őket, mit sikerült eddig elérniük, hová akarnak eljutni, és idővel a…..
yxcyxc 2009.09.22 16:22:22
Jó sokat lehetett hallani arról, hogy milyen hányatott az iPhone-fejlesztő élete, mert az Apple szinte semmilyen támogatást nem ad, erősen korlátozza a programozók közti kommunikációt, a feltett kérdésekre nem nagyon válaszol: mintha direkt bántaná a cupertinói cég szegényeket.…..
Na kérem, túl vagyunk néhány szoftverfrissítésen, az iTunesról elmondtam már a magamét, de a héten megjelent ugye a Snow Leopard első update-je is. Én nagyon örültem, neki, mert (bár volt, aki a kommentelők közül nem hitte el), nem tudtam Mailben üzenetet küldeni, hiába volt…..
Tegnap az 'It's only rock and roll' event után azonnal megjelent a legfrissebb iTunes, ami ugyan social network funkciókat nem, viszont home network fukciókat annál inkább tartalmaz. A 260 megás update gyorsan lent volt, az Apple szerverei bírták a strapát, pedig a milliárd dolláros…..
yxcyxc 2009.09.10 12:38:30
@shibuya: nem torli, nekem legalabbis mindent rajtahagyott a 3gs-en. szerintem ugyanez lesz a helyzet poddal is. azt viszont meg nemtudom h elegedett legyek-e a 3.1-el mert ma a Tmobilban varakozas kozben bekattant a wifi aztan ledobta a 3G-t aztan elvesztette a szolgaltatot. mas ugyben voltam ott de mar olyan ideg voltam felora szopas utan hogy majdnem teptem egy szervizes sorszamot is. aztan csajommal kikuldtem a telefont az uzletbol, kint rebootolt, meglett a wifi meg a 3g, visszahozta ahol ujra lehajitott mindent. tanulsag: ne netezz a tmobilba 3.1el. remeljuk csak ott szall ell.
De most komolyan. Meg kell próbálni elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Nem azért, mert egyetértünk vele, hanem mert megérdemli, mint ember. A legkevesebb, hogy befogjuk a pofánkat, és csenden tűrünk, de ha már haladó szintre léptünk, mondhatjuk azt is, hé, nem is rossz, legyen.…..
Az alábbi felvételen az látható, ahogy néhány rosszcsont bezúzza egy marltoni Apple-bolt kirakatát, majd alig fér perc alatt elvisz onnan 23 MacBook Prót, 14 iPhone-t és 9 iPodot. Ahogy így elnézem, a fiúk gyorsabban pakolják össze a gépeket, mint ahogy azok a gyártósorról…..
yxcyxc 2009.09.08 12:38:25
@zila: ha az en biztonsagi orom volna akkor a notik ernek tobbet, elvegre ezert biztonsagi or nem azert h vinnyogva behuzza fuletfarkat mert "lehet h fegyver van naluk".
Mindenki nyugodtan hátradőlhet, az iPod-utánzatokat bemutató sorozat nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen szartam rá. Most azonban ott folytatom, ahol abbahagytam, sőt, Atsivval közösen tovább megyünk, és megcélozzuk az égóceán végtelen ragyogását! Egyik…..
A Sony mérnökei hosszú évek óta csak leszegett fejjel mertek az utcára menni odahaza, mert még a saját termékekhez végletekig ragaszkodó Japánban sem sikerült megverni az Apple-t. Miközben az Xbox labdába sem rúghat a Wii vagy a PS3 mellett, az iPod rendre megverte a Walkmant, ennek…..
Amikor feltelepítettem a Snow Leopardot, az első, amit észrevettem (azon kívül, hogy aljas módon megváltoztatta a háttérképemet), a bal felső sarokban látható új menu bar-elem volt. Ez a korábbi Mac OS X-ekből már ismert segédbillentyűzetet elővarázsoló gyorshívó, amit én…..
yxcyxc 2009.09.03 11:15:31