Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hengerfejtömítés

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több évnyi hű szolgálat után itt az ideje lecserélni a porszívót? Most választási tanácsokkal segítünk, hogy a számodra legjobb porszívót vidd haza!..
  Orbán Viktor jelenlegi kormányfő eléggé kiakadt a civil szervezetekre. Legjobb - értsd legostobább, teflonarcú - katonáját küldte a csatába ellenük. De miközben Németh Szilárd a színen küzd ellenük, addig a kormányfő a témában írt szakdolgozatát jól leszedték az internetről. Igen kínos lehet…..
PoliPraktika Elrendeltetett? 2016.02.20 12:48:06
Apostoli Magyar Királyság és Szent Korona Bank. A magyar politikai élet zagyvaságának lakmuszpapírja az a Facebook-csoport, amely közel 3 ezer taggal rendelkezik, egy magát kormányzónak kikiáltó pártelnök irányítja, a tagok pedig elhiszik, hogy adósságaikat "virtuális" pénznemben, egy állami…..
hengerfejtömítés 2016.02.20 20:57:16
Ezt olvastad?
tempohirek.com/news.php?readmore=833

Érdemes végigolvasni, régen nevettem és szörnyülködtem ennyit egyszerre :)
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
hengerfejtömítés 2013.05.02 10:23:37
@Lajosforras: Még véletlenül sem védeném az Orbán családot, de a turizmusonline cikkének szerzője szintén Orbán Ráhel. Pedig már én is kezdtem örülni az újabb plagizálásnak :)
Nívó A világ leghülyébb adója 2012.05.17 19:51:00
Igen, az ingatlan értéknövekedési hozzájárulásról van szó, mely csodálatos példája azoknak a kisadóknak, melyeknek beszedése várhatóan többe fog kerülni, mint maga a befolyt összeg, és amely ellen Orbán harcot hirdetett jó régen (két éve, de ez politikában már jó…..
Ha nem lenne egészen elképesztő a történet, akár egy blogreklám is lehetne: kezdj egy blogolni, a határ a csillagos ég! A kedves user szerdán létrehozott egy új nicknevet, elindított egy blogot, 10:36-kor kitett egy posztot ami 14:20-kor megjelent MTI-hírként.  Blogger legyen a…..
Kezdetben szó volt hamburgeradóról, amiből végül NET lett. De Lázár János megígérte, hogy a gyorséttermeket külön törvénnyel regulázza meg. Erről azóta se hallottunk. Ez viszont körbejárta a netet:   Sajnos az Új Széchenyi Terv honlapja nem bővelkedik infókban, így…..
Vastagbőr SP példát mutat 2012.01.09 12:02:00
Azt mondják, hogy a kormány nem támogatja a kis és középvállalkozásokat?Azt mondják, hogy a kormány nem támogatja a fiatalok első lakáshoz jutását?Szerencsére itt van nekünk ez az SP gyerek, aki már nem is gyerek, mert már 23 éves, aki ügyesen két legyet ütött egy…..
Elindult a Google Music, a Google egy ideje ingyenes béta állapotban elérhető felhő szolgáltatása, amit mostantól egy zenebolt is kiegészít. A szolgáltatás egyelőre csak az amerikai felhasználók számára él(mi még csak benézni sem tudunk), de legalább a korábbi jóslatok…..
„Az ilyen gondolkozású nép, mint afféle egyeduralkodó, kizárólagos hatalomra törekszik, mert nem áll a törvény alatt, despotává lesz, s így a hízelgők tesznek szert tekintélyre; olyan is ez a demokrácia, mint a monarchikus formák közt a türannisz. Ezért az erkölcse is…..
Az androidos okostelefonok számomra egyik legszimpatikusabb képessége, hogy minden fakszni nélkül képesek USB-n át csatlakozni a számítógépeimhez, nincsen szükség semmiféle varázslásra ahhoz, hogy fölpakoljam a kütyümre a filmet amit aznap a villamoson nézni szeretnék,…..
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
Gyöngyöspata után Hajdúhadházra gördült a cirkusz, 2 hétig most meglesz mindenkinek a téma. Két hét után pedig minden visszatér a régi kerékvágásba, a maga az alapprobléma nem lesz megoldva, és lehet, hogy nem is lehet megoldani. 1. A településen a betörések, lopások,…..
hengerfejtömítés 2011.04.13 13:15:58
Talán vannak közöttetek, akik emlékeznek még a Wonderbra 2000 körül futott hirdetésére, amelyről egy csinos nő nézett ránk kihívóan egy szál melltartóban, miközben azt mondta: Nézz a szemembe. Mondom a szemembe. A reklám akkor nagy sikert aratott, sokan, sok helyen hivatkoznak…..
hengerfejtömítés 2010.09.16 00:26:06
@daraltbel: Oké, de mit csinálsz ha meghízik?
Sárdobáló Bérrettegők 2010.05.17 09:52:00
Nem rég tilosban parkoltam, amit a rendőrség nyomozati cselekménnyel kiderített (megkérdezte tőlem levélben, én voltam-e). Ezután jól megbüntetett, én pedig befizettem a büntetést.A félreértések elkerülése végett szögezzünk le három dolgot.A büntetés alapjául szolgáló…..
Néhány napja azt mutattam meg nektek, hogyan lehet igazi zöld szemlélettel egy másik tevékenység energiáját újrahasznosítva, a saját oldalatok HTML kódját felhasználva zenét "szerkeszteni", most pedig arról lesz szó, hogyan alakíthatjátok át a munka vagy szórakozás…..
hengerfejtömítés 2010.02.28 13:27:38
@Maestro: Persze, a mac-es programokat kibonthatod ultraiso-val, de attól még soha nem fog elindulni windowson.
Blaha Luja tér, 16:15, útban hazafelé. Fent a téren a következő látvány fogadott (csak a mobil volt nálam, azért ilyenek a fényképek): Lent az aluljáró pedig ez:   Az emberek sorban álltak, hogy leadják a kopogtatócédulájukat ... lent az aluljáróban. Odafent egy…..
Köszönöm az eddigi segítségedet az ajánlószelvény gyűjtésben. Országosan összegyűjtöttük a szükséges szám kb 20%-át. A munka java része még hátra van, és a helyzet egyre inkább biztatóbb. Három egyszerű lépést kell megtenni a sikerhez. Mindez fél órában. Garantált a…..
hengerfejtömítés 2010.02.17 08:04:30
@Gaiaman: Csakhogy az EP választáson 20 000 cetli kellett bárhonnan az országból, most meg 132 000, ráadásul minden választókerületből legalább 750.
Az LMP esélye gyakorlatilag nulla a 20 területi lista felállítására, még a postban vázolt MLM-hez hasonló módszerekkel sem.
Talán majd 4 év múlva, ha még lesztek akkor.
A Népszabadság riporterének feltűnt, hogy az ügyészség mintha kampányidőszakig kisebb ütemben, és most mintha erősen tárgyalná azokat a korrupciógyanús ügyeket, amelzek a kormány(párt)nak kellemetlenek:"Zuschlag János ügyében nagy csinnadrattára lehet még számítani a…..
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
Játszósan indult el a kampány. Na, kb. ennyit tudnak  ... szánalom. Fidelitas "Szőrözz!" (copyrighted!) VS. kiveltalalkozikorbanviktor.com (ezt a domaint egy Vancouver-i postafiókról jegyezték be) (Ráadásul a Fidelitas "remekműve" nem is működik Firefox…..