Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabexka123

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én Tibor helyében az egész parádé végén tuti nem dudáltam és villogtam volna rá egy ilyen baromra, mert ki tudja, mire képes, ha a kamionos ennyire vissza tudta szivatni. Elmebeteg az ilyen folyamatosan fénykürtölő-dudáló, kamionra személyautóval ráhúzó ember. De itt ezen már…..
gabexka123 2011.01.03 23:56:56
@csintapala: Igazad van, de inkább lehúzódom, minthogy miattam történjen bármi egy esetleges szituban. Plusz, volt már olyan, hogy valakit autóval előbb vittek be, minthogy a mentő megérkezett. Egyébként meg, felesleges játszadozni ezzel (mint ahogy sokan teszik sajnos, magukat veszélynek kitéve), ha hülye, hát menjen, nem leszek én a másik hülye a játékában. Tipikus magyar szokás hogy ahol tudunk ott teszünk keresztbe a másiknak. 180-nal megy 130 helyett? Menjen. Nem az én ügyem.
A taxisoktól egyre többet hallom a panaszt, mondom nekik, hogy megállni tilosos utcákban még az utast sem rakhatják ki büntetlenül, mert a bekamerázott utcákban automatikusan verik rájuk a harmincezer forintot. Vélemények az azonos című írásunkról...
A cím nem vicc, valós történetről van szó. De azért mielőtt az autóvásárlás előtt állók önfeledt örömujjongásban törnének ki, annyit nem árt tudni, hogy Toxic Belgiumban él és ez a bizonyos letöltendő büntetés is egy ottani ügyeskedőt érintett kellemetlenül, a hazai…..
gabexka123 2010.12.10 16:21:00
@gabexka123: Az igaz hogy amíg a 200 összejön valamit már kell csinálni vele.. Akkor vegyünk kisebb számot, de ugyanezekkel a lépésekkel.
Kényelmes a fotel, kéznél a chips? Transzkontinentális utunknak most következnek azok a pillanatai, amelyeket a legszívesebben visszanéznék lassítva, villogó R betűvel a felső sarokban. Felfedezünk egy teljesen szürreális amerikai autóbontót, megkóstoltatjuk Gray-jel a Bonneville-i sót, majd…..
Egy Polskival szép az élet. Még akkor is, ha nincs két kerek lámpa az elején, vagy négy henger az orrában. Sőt, még akkor is, ha egyetlen henger sincs az orrában. Sokadalom Bevallom, a Polski Fiat 126 mindig is autóbuziságom periférikus látómezejének legszélére szorult. Persze…..
Egy autó porlad az utcán. Egy rom, menne már a kukába, minek foglalja itt a helyet. De múltja van neki, csak még nem tudjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.06 17:41:55
Ez a játék egyszerűen röhejes, unfair, bugos mint állat és egy nagy káosz. Mindig úgy voltam vele, hogy megpróbálom végigvinni, eljutok annál tovább, ahol elmentettem/elakadtam és ez általában sikerült is, de most hivatalosan is lezártam a folyamatot, mert teljességgel…..
  Az autóbontó nem a világ biznisze, de sok autós számára az egyetlen lehetőség volt a youngtimerezésre. Vélemények az azonos című írásunkról...
Augusztus utolsó heteiben összepakoltunk. Bedobozoltuk ezernyi vackunkat és átjöttünk a Flórián téri irodába. Már az első nap megakadt a szemem a szomszéd utcában lámpavashoz láncolt MZ ES 125-ön. Akkor a nyári nap szívta, hetekkel később már az őszi eső verte. Hónapok óta…..
gabexka123 2010.02.14 23:30:54
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..
gabexka123 2009.09.27 22:00:21
@evoVIII:

Ha jól emlékszem te vagy megint az az okoskodó hülyegyerek aki megmondja mindenkinek a tutit? Amúgy áttoltad már a valagad az Evo X-be? (Bocs ha nem te vagy az akire gondolok de emlékeztetsz rá)
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
gabexka123 2009.07.18 11:41:39
@egyszerű robot: Jah:) Az én 86-os Mitsu Colt-om garantáltan fele annyi benyával elmegy mint egy Evo.
gabexka123 2009.07.18 12:14:59
@Akárki Akármit Mond: Sajnos nem túl jó ötlet, visszatekerem a km órát és slussz!
gabexka123 2009.07.18 12:26:29
@evoVIII: Azt a napot már én is nagyon várom, mikor a fizetésemből fogok tudni venni egy EVO-t. De jó lesz (majd) egyszer!