Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlif

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakori vád a hiperek ellen, hogy szándékosan írnak alacsonyabb árat a címkékre, hogy a vásárló megvegye a terméket. Aztán persze a kasszánál többet fizet, de hát nem mindenki veszi észre, és a “sok kis 100 Ft bizony nagy pénzzé gyűlik össze a végén!”Lássuk ezt a…..
Gyerekkorom egyik kedvenc mesesorozata a Hupikék törpikék volt, anno minden egyes új résznél ott ültem a tévé előtt. A moziváltozat részemről ott vesztette el a varázsát, hogy Raja Gosnellt bízták be rendezéssel. Hogy Gosnell eddig mit hozott össze? A Gazdátlanul Mexikóban…..
Filmdroid Íme Thor 2010.04.30 16:18:45
Megérkezett az első hivatalos fotó a Thorból, ezen a címszereplőt láthatjuk, egyelőre csak így kissé begörnyedve. A Villámistent Chris Hemsworth alakítja, ha a képen nem lenne kivehető a palást, azt mondanám, hogy nem a klasszikus, hanem az Ultimate világbeli kinézetű lesz a…..
James Cameron sokáig a Titanic szerelmese volt, többször  lemerült a mélybe, hogy szemügyre vegye a roncsokat, majd filmet is készített a szerencsétlenül járt utasszállító hajóról. Az óceán mélyét tehát már "kivégezte", jöhet az űr (a klasszikus mondattal…..
Mint ismeretes az első Alien film rendezője, Ridley Scott ismét a kezébe vette a savas vérű űrszörny sorsát és maga fogja dirigálni a franchise következő darabját, amely nem közvetlen folytatás lesz, hanem egy előzményfilm. Scott nemrég az MTV-nek nyilatkozott a produkcióról.…..
mlif 2010.04.23 12:25:04
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
mlif 2010.04.22 11:41:51
@Dr. No:
nem! nem azonos!

mikor fogjátok fel h nem lehet a két dolgot szemben állítani egymással?

ha egy fiatal nőt zaklat egy idősebb pasi az para nyilván, de fordítva. egy csinos fiatal tanárnő kikezd egy 17 éves fiúval, húú, micsoda para. :P
ez az egyik legjobb dolog ami egy tinédzser fiúval történhet.
A Los Angeles Times készített egy interjút James Cameronnal, aki elárulta, hogy jelenleg az Avatar második részének az előkészületei folynak. A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem az Alpha Centaurin és az azt körülvevő holdakon fog játszódni a cselekmény, hanem a…..
Star Wars rajongó vagy és torkig vagy már azzal, hogy George Lucas minél több bőrt húz le a jedikről? Akkor ettől biztosan elsírod magad, ugyanis Lucas új animációs sorozatot tervez, amiben a karakterek ugyanúgy fognak festeni, mint a The Clone Wars szériában. A történet a Jedi…..
mlif 2010.04.19 11:36:46
Nicolas Cage vendége volt a The Tonight Showban, ahol az Amerikába pénteken debütáló Kick-Ass képregényfilmet reklámozta. A színész a produkcióban az álarcos igazságosztót, Big Daddyt formálja meg, A műsor házigazdája, Jay Leno arról is faggatta emberünket, hogy mennyire kedveli…..
mlif 2010.04.16 03:51:05
mlif 2010.04.16 03:52:58
mlif 2010.04.16 03:53:20
Filmdroid Az Erő humoros oldala 2010.04.06 15:12:21
Sokan álmodoznak egy olyan lehetőségről, amely George Lucasnak is megadatott. Lucas anno a Csillagok háborúja segítségével egy életre bebiztosította magát, a franchise-ból befolyó bevételek után soha nem kell attól tartania, hogy egyszer majd koldusbotra jut.Ugyan az élőszereplős…..
mlif 2010.04.06 16:59:55
Terence Hill neve a spagetti-westernekből, illetve a Bud Spencerrel közösen forgatott könnyed pofonosztó vígjátékokból lehet ismerős, a színész ma töltötte be 71- születésnapját. Mario Girotti néven látta meg a napvilágot Velencében 1939 március 29-én, édesapja olasz,…..
A Columbia még tavaly októberben jelentette be a Men in Black harmadik részét, a forgatókönyvre a Trópusi vihar íróját, Etan Cohent állították rá. Akkor egy bennfentes azt mondta, hogy Josh Brolin lesz majd az egyik főszereplő, ezt azóta sem erősítették meg, de nem is…..
Hóbelevanc Music Television R.I.P. 2010.02.12 09:30:00
Valamivel több, mint 28 évvel ezelőtt elindult valami. 1981 augusztus 1-én felhangzott John Lack szájából a mondat: „Ladies and gentleman, rock and roll”, és elindult hódító útjára a Music Television. Elsőként stílszerűen a The Buggles – Video Killed the Radio Star…..
mlif 2010.02.12 15:12:55
@SpiderJerusalem:

és ha valaki nem a múltban él, hanem szeretne modern zenéket hallgatni?
azért nagy dolgok történtek annak idején az MTV-ben, emlékszem Aphex Twin "on"-t játszották heavy rotációban 92-ben!!!! meg FSOL-t, Orbitalt stb... Rengeteg nagyon aktuális zenét mutattak be akkoriban, a youtube tényleg jó lenne, ha nem lenne olyan ótvar a minőség, meg nem kellene állandóan aktualizálni az elmentett linkeket (a jogi problémák miatti folyamatos törlések ugyi).
hát ez van, pedig nagyon szeretem a jó klipeket, de már évek óta nézhetetlenek a zenetv-k, főleg h csak amcsi sz@r kommersz pörög egyfolytában, unalomig ismételt bijonszé meg társaik. eleve 6 grammy pffff.
az emberek ízlése azaz a valóság és a média által közvetített zenei világ között már egyáltalán nincs kapcsolat.
mtv, grammy stb díjátadók kb azon a szinten vannak, mintha a 80-as években a Sabrina meg a CC Catch kapta volna a szobrokat. pedig nem a zene lett szarabb, ugyanúgy vannak mai Eric Claptonok, Gabrielek Pink Floydok stb csak már nem a tévében találjuk meg őket.
mlif 2010.02.12 15:28:53
@rakpartiróka:
elmúltam harminc, de még mindig aktívan követem a friss muzsikákat elég sok vonalon. a zenetévék nem játszanak olyat. tíz éve ha megy klip egyáltalán, akkor az britni sakira blek ájd písz timbaland, mtv elektrón tiestó, mtv2-n pedig a futószalagon termelt indie-nek titulált tribute zenekarok. nem hinném h ők lennének a mai korszellem, hiába is erőltetik bele az agyunkba.
Lángoló Gitárok Nehéz szülés 2010.02.08 10:08:00
Massive Attack - Heligoland (Virgin) Jó nehéz szülés volt ez a sorlemez, akinek egyáltalán volt még kedve követni a 100th Window után a dolgok alakulását, azt már 2005-ben bekajáltatták egy 2006-ra tervezett Weather Underground című lemezzel, ebből aztán előbb halogatás…..
Kikerült a netre néhány Titánok harca banner és egy poszter. A film 3D-ben fog érkezni, e miatt mutatják be egy héttel később a produkciót. Az alkotásban Perszeusz alászáll az alvilágba, hogy legyőzze Hádészt és kiszabadítsa szerelmét, ám útja nem éppen sétagalopp, meg kell…..
mlif 2010.02.06 17:24:26
A Kotobukiya játékgyár szállítja a DC és Marvel képregénykiadó, no meg a Star Wars jól ismert karaktereinek a kicsinyített mását. A cég készítette korábban a Vasember, a Hulk és a Megtorló játékfigurákat, amelyek pontosan ugyanúgy néztek ki, mint filmbéli másuk. A…..
Filmdroid Fehér tenyér 2010.01.27 07:30:00
Nem hiszem, hogy bármi hitelesebb lehetne egy valóban megélt történetnél. Hajdu Szabolcs filmje egy tornászról szól, s jócskán merít valós eseményekből. Ugyan nem  lehet mindenki sportoló, a történet mégis úgy szól, hogy a magunkénak tudhatjuk. Hőse a gyerek, aki nem…..
Filmdroid Momoa az új Conan 2010.01.22 09:50:00
Három nevet emlegettek mostanában a Conan főszerepével kapcsolatban, Kellan Lutz, Jason Momoa és Jared Padalecki volt a fő esélyes arra, hogy eljátssza mindenki kedvenc barbárját. A fejesek meghozták döntésüket, ezek szerint Momoa kezdhet hozzá, hogy felszedjen magára pár kiló…..
Filmdroid Heti néznivaló 2010.01.21 16:38:00
Végre mozikba kerül a szlovák Báthory film, kapunk ezen kívül egy thrillert és egy vígjátékot John Travoltával és Robin Williams-szel a főszerepben. Beülhetünk még egy török drámára is, illetve Richard Kelly legutóbbi művét is bemutatják.  Pokoli édenkert (A…..
Már az utómunkálatoknál tartanak a Predators filmnél, még szűk hét hónapot várni kell a produkcióra (Amerikában július 7-én mutatják be). A sci-fi akciót Antal Nimród rendezte, a történet a Ragadozók bolygóján játszódik, néhány keménylegényt elrabolnak a Földről a…..
Az Avatar után felmerült a kérdés, hogy mi lesz James Cameron következő filmje? Volt pár találgatás, ám a rendező elárulta, hogy legközelebb a régóta tervezgetett Battle Angelt fogja vászonra vinni. Erre nem is kell annyit várni, mivel kiderült, hogy előkészületi fázisban áll…..
mlif 2010.01.16 14:40:17
Nagy találgatások mennek mindenhol, hogy vajon ki fogja rendezni a Pókember reboot-ot. Felmerült jó néhány név, állítólag a stúdió listáján szerepel David Fincher, Wes Anderson és James Cameron neve is.A Deadline Hollywood ma azt írta, hogy Marc Webb máris találkozott a Sony…..
Filmdroid Skynet Symphonic 2010.01.13 18:24:00
A remix-művész tovább folytatja, legutóbb az Upularral jelentkezett, most pedig a Skynet Symphonic művet láthatjátok tőle, amelyet a Terminatorból kiragadott jelenetekből és hangokból vágott össze. Az alkotó azt mondta, hogy ezzel az alkotással tiszteleg a világ legjobb akciófilmje…..
Filmdroid Stb... 2010.01.13 18:38:00
- Peter Sarsgaard alakítja a főgonoszt a Zöld Lámpás filmben. - A pletykák szerint Robert Pattinson és Michael Cera esélyes a Pókember reboot főszerepére. - Brendan Fraser elárulta, hogy azt se tudta kit játszik a G.I. Joe-ban. - Antoine Fuqua megfilemsíti a Consent to Kill regényt,…..