Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Médiasas (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem! Orbán Viktor 2010.12.17 09:00:00
Az ember, aki végre hosszú idő óta biztos kézzel fogja az ország már-már gazdátlanná vált gyeplőjét. De nem csak a magyar emberek tisztelik, karizmáját a keleti és nyugati vezetők egyaránt elismerik.Tökéletes angol tudását Oxfordban szerezte, mégis kisvárosi gyerekként…..
Mikor bementem ma reggel a közelebbről meg nem nevezett téglagyárba, ahol a napi nyolc órámat szoktam elüldögélni, már benn volt a postaládámban a céges hírlevél a kolontári ökológiai katasztrófáról. Na mondom fasza, megmondják a sok rabszolgának, hogyan lehet segíteni…..
A Fidesz váltig tagadta, hogy létezne ilyen. Nos Szombathelyen előkerült belőle néhány oldal. További oldalak a listából itt találhatóak. Tudjuk, hogy Orbán Viktor számára "... a politika mindig azt jelentette, hogy a mindennapi élet gondjaival küszködő honfitársainkat…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
Médiasas (törölt) 2010.09.27 21:09:26
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
Nahát ilyet, valaki teleragasztgatta várost olyan plakátokkal, melyeken Tarlós István és a Fidesz embléma összeollózva szerepel. Szégyen gyalázat. Aki nem tudná, ezek nevetséges hamisítványok. Nem is kell mondanom kinek áll érdekében, és kinek van pénze ilyen kiadványok…..
Kettős Mérce Ezek hülyék! 2010.09.20 08:07:00
 Valami történész társaság kezdeményezi, hogy Szabó Ervin nevét vegyék el a FSZEK megnevezéséből és a helyére valaki mást rakjanak.  Az indok az, hogy Szabó Ervin kommunista volt. Agyrém. Nem csak azért agyrém, mert egy történész társaság nem tudja mi a…..
Az alapvetően egy jó ötlet, hogy szeptember elejétől az iskolák környékén a zebráknál legyen valaki, aki időnként megállítja az autóforgalmat, hogy a gyalogosok, elsősorban gyerekek átkelhessenek biztonságban. Jockey nem is emiatt zabos, hanem mert erre a feladatra odaküldenek…..
A National Geographic írt egy érdekes jelenségről, melyre egy tanulmány hívta fel a figyelmet. 2002 és 2004 közötti űrhajós sérüléseket vizsgáltak, melyek közel fele a kézzel volt kapcsolatos. A magyarázat az, hogy az űrséták során, amikor kívülről dolgoznak az…..
Gyalogosvédelemből jól vizsgázott az az autó, amivel Mártont elgázolták a minap, legalábbis remélem, hogy azóta sem került kórházba vagy fekete zsákba valami lappangó belső vérzés okán. Ti mit csináltatok volna az ő helyében? Lett volna értelme rendőrt vagy mentőt hívni?…..
Tegnap bemutatkozott az MTV új közéleti műsora, a Jelfogó. Első gondolatunk talán az, hogy senki sem tudja olyan jól orálisan kényeztetni az Orbán kormány hím tagjait, mint Halász Zsuzsa. Ez az állítás viszont nem állja meg a helyét. Több okból sem:Az első ok, hogy Zsuzsa…..
Állítólag nem, az Apple legalábbis hivatalosan az egész japán dobócsillagos sztorit kitalációnak kiáltotta ki, amitől viszont nem kevésbé mulatságosak az azóta született alkotások. Egy kis egyveleg arról, milyen lehet Steve Jobs titkos élete:  ..
Médiasas (törölt) 2010.09.17 09:15:23
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..
 Rustyt először Tumblren láttuk, amikor a Dalmáciában nyaraló pnxntdd tumbász-kolléga feltette képpel a sztorit, hogy befogadtak egy kiscicát, miután egész éjszaka az ablakuk alatt nyervákolt.   Az első kép (fotó: pnxntdd) Először azt hitték sirály, olyan hangja volt.…..
Médiasas (törölt) 2010.09.11 09:23:06
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
Megvan az a városi legenda, hogy egy debreceni orvoskarra járó arab srác panaszkodott az apjának, amiért Porschét küldött neki, mikor itt mindenki busszal jár? Apuci pedig erre küldött neki egy buszt. Nem is biztos, hogy ez városi legenda, a szaúdi Dhiaa Al-Essa apjáról például…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Médiasas (törölt) 2010.09.04 10:16:15
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..