Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matschkássy Lukrécia

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
Matschkássy Lukrécia 2009.07.01 23:53:06
@szemtanú - alibit nem igazol!: Utalom azokat az embereket akik mennek a tomeggel, es nem tudnak olvasni + kovetkezmenyeket levonni. Te ebbe a kozegbe tartozol? :) vagy birka vagy, mint sokak a szomszedsagban? Birkanak jobb lenni, mert legalabb a szomszed is birka, tehat az biztonsagos. Eszed KB mint a birkanak miutan kihereltek.
Matschkássy Lukrécia 2009.07.02 00:00:45
@i hate the police: ezzel csak azt akartam mondani, hogy, hogy van az a nep nem tudja, hogy a feje felett repulhet el egy harci gep, de MI tudjuk, hogy elrepulhet, es behivjuk az osszes benfentest megtargyalni, hogy most akkor mi van. Kozben az embereknek fingjuk sincs mi a fa... lesz.
Matschkássy Lukrécia 2009.07.02 00:05:50
@szemtanú - alibit nem igazol!: Ezt ugy hivjak, hogy szemelyes serelem ert magyar rendorseg altal. Okostojas, miert nem mesz el pszihologiat tanulni. Radferne.
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
Matschkássy Lukrécia 2009.07.01 00:34:41
@cavinton: egyetertek amiota lattam mit muveltek 2006-ban. Fonokom asztalomra vagta a reggeli Toronto Star-t, es gunyosan mosolygott, es kerdezte: " Magyarorszagon akkor most milyen allamforma van?"
Matschkássy Lukrécia 2009.07.01 00:36:51
Matschkássy Lukrécia 2009.07.01 23:38:47
@É2I: bocs too busy voltam. Vartam Agnes asszonyra. Nem jott, es most sirok.
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.30 17:02:19
@májgeriberi: 44 evesen, es elonyugdijba 75% os nyugdijjal! De ne aggodj, nem kerult neked sokba... sosem kapott 100% os nyugdijat.
Matschkássy Lukrécia 2009.06.30 17:07:37
@májgeriberi: amugy meg 25 evig ott dolgozni kulso es belso barmokkal nem olyan mint konyvtarosnak lenni. Ezt csak az apam miatt.
Matschkássy Lukrécia 2009.06.30 17:08:49
@i hate the police: Es a legtobbje meg sem eri a 60-ast!
Különlegesen durva képvicc kategóriában indult a magában is elég gyanús webshopot üzemeltető Officemarkt (a kifutó Windows XP-t pl 96 ezerért árulják). Tünde egy számlára igen erősen hasonlító tárgyat kapott tőlük, amiről csak az apróbetű után derül ki, hogy valójában…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.29 22:50:37
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.29 14:44:53
Matschkássy Lukrécia 2009.06.29 19:03:20
@hÓhÓ: Tipikus peldaja annak, hogy a rend ore nem ismeri sem a rendet, sem pedig a szabalyokat keveredve a balkanikus mentalitassal. Valszinu rendornenit ugy rugdostak at 2-essel at a foiskolan. Ez sajnos egyenfuggo. Gondolom, ha azt mondanam, hogy vannak normalis, intelligens rendorok is, akkor lefikaznanak itt egy paran.
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.29 15:40:02
@mistinguett: Ertelek, ugyanakkor nagyon-nagyon sok esetben az illeto "letagadni" valo magyar embernek szuksege lehet a segitsegedre, tamogatasodra. Miert? Mert ki segitesen nekik ha Te nem, az idegenben apatlanul-anyatlanul? Ki, ha nem a "magasabbrendu" magyar, ahogy Dorombolo lelki vilaga altal fejezzem ki magam. Gondolod a helyiek? Nem, azok megjobban belerugnak! Senki nem szuletett reszegesnek, tanulatlannak, tapirnak, bunkonak vagy akar bunozonek.
Matschkássy Lukrécia 2009.06.29 16:16:35
@mistinguett: "Dorombolo: Amúgy nem becsülnék le senkit a nemzetisége miatt. álltam én már arrébb magyarul beszélőktől nyugaton, mert nem szerettem volna "egy kalap alá" kerülni velük."

Kedves Dorombolo ossze-vissza beszel. Nem "becsulne le" senkit a nemzetisege miatt, csak eppen sajat magat becsuli le. Ha van identitasom, lexarom, hogy kik allnak mellettem ( nemet alkesz, magyar tolvaj, belga tudos ). Tudom hogy ki vagyok, vallalom azt meg akkor is, ha eppen a sztereotipia "veszelye" all fennt.

Amugy meg ket ellentetes allitas 1 mondatban , es a magyarok ellenjavara finalekent. Nem szivesen lennek hypoglikemias allapotban Dorombolo kozeleben. Valszinu azt hinne alkesz vagyok....

Matschkássy Lukrécia 2009.06.29 16:46:57
@mistinguett:

Nem vitatkozni akarok itt, csak felhaborit, hogy minden mas nep osszetart, kiveve a Magyar.

RE: 2. viszont nem is diszkriminál pozitívan, erre hozza fel példának, hogy akár a magyarokat is otthagyja, ha azok tuskók

Szerintem, az egy kalap ala kerules az nem ugyanazt jelenti, hogy otthagyni valakit mert nemtetszo a viselkedese.
Dorombolot jobban foglalkoztatta az, hogy MASOK mit gondolnak rola, es odebbalt nehogy veletlenul ledetektaljak mar, hogy talan O is magyar. Olvasd csak el:

"álltam én már arrébb magyarul beszélőktől nyugaton, mert nem szerettem volna "egy kalap alá" kerülni velük."
Fantasztikus fordulatokat tartogat még a győri Kábelgate. Aki nem olvasta volna: Ádámot a helyi kábelszolgáltató műsorlopással gyanúsította, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyezett, mint amire előfizetett. Ádám azt mondja, ő…..
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..
Most fordult ki a falat a számból, pedig az egyik kedvenc termékemről van szó: a finom narancsos étcsokival bevont puffasztott rizsszeletről (a DM bioterméke). Amit ugyebár fog az ember, és általában a csokival bevont oldalával felfelé a szájához emel - majd beleharap. Ma azonban…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.26 21:15:33
id. Homár jelenti az utakról, hogy állítólag a mobiltelefonos autópályaizé vásárlása műszaki okok miatt nem lehetséges. Hivatalosan is elkezdődött a vakáció, vagy a napfoltok zavarják. Úgyhogy aki most indul, kénytelen lesz benzinkúton sorban állni...
Matschkássy Lukrécia 2009.06.26 21:12:33
Macsek biztosan nem fog többet Update-kaját rendelni, hiszen bár nyilván nem direkt került az üvegszilánk a csilisbabjába, talán csak akkor járt volna rosszabbul, ha egy kisalien ugrik elő belőle: Három kicsi gyermekünket nevelő feleségem mindennapjait megkönnyítendő hétközben…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.25 15:20:30
Matschkássy Lukrécia 2009.06.25 18:58:59
@reunalla: :D
Matschkássy Lukrécia 2009.06.25 20:23:30
Kicsit mintha túlreagálta volna a Volán a lenti esetet. Az utas nem talált egy igazolást, amit később határidőn belül bemutatott, sőt a pofátlan plusz díjakat is befizette, majd megnyugodott, de hiába: 15 hónappal az eset után a lakásán jelentek meg a kedvesen kigyúrt behajtó…..
Pikáns! Ádám azzal kereste meg a Homárt, hogy kábelszolgáltatója műsorlopással vádolja, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyez, mint amire előfizetett. Ádám állítja, ő nem buherált, hanem hónapokkal korábban díjcsomagot…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.25 15:33:11
@moli: Na moli, most akkora baromsagot irtal, hogy ritkasag az ekkora butasag. Kulonbseget tudsz tenni normalis demokracia, es agymosott demokracia kozott? Olyan fasza vezeto lenne beloled...
Matschkássy Lukrécia 2009.06.25 17:01:50
@vape: A vidanetes fonok nem fogja elarulni a reszleteket, es valoszinuleg nem erre a celra megirt levelben. Te tenyleg ilyen naiv vagy? Ezt ugy hivjak: diplomacia.
A maistream reklámot mindenki ismeri, pedig a B, C és D kategóriában néha sokkal mellbevágóbb és szórakoztatóbb cuccokkal lehet találkozni Y. például egy online antikváriumtól kapta az alanti körlevelet. Legfeljebb pár tucat címzettje lehet, pedig egy ilyen ambíciózus szöveg…..
Archie 2 hónapig élvezhette zökkenőmentesen a Citibank szolgáltatásait, majd jött a meglepetés: minden előzetes tájékoztatás nélkül lezárták a számláját és bevonták a kártyáját. Mindezt azért, mert a bank hibásan nyitotta meg a számlát és így próbált szépíteni.…..
"Miért pont egy jellegzetesen Rákóczi téri kurva? Mert a holland kuplerájok már egyébként is tele vannak velük? Nem tudok más magyarázatot" - tett fel egyből egy rakás kínzó kérdést Bede Márton tumbleres blogjában. (Önreklám: ez meg itt a Homár a Tumblren.) Márton a…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.24 17:44:46
@elwood: Meg szerencse, hogy van bajom vele. Nem szeretnek olyan ember lenni, akinek ez nem utkozik szembe. Nem csak hangoskodasrol van szo, de szerintem ha jartal kinnt akkor sajat szemeddel megtapasztalhattad.....
Matschkássy Lukrécia 2009.06.24 18:03:31
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Nem ezt kellene nemzetkozileg jegyezni cerintem, de ebbe ne follyunk bele....
Matschkássy Lukrécia 2009.06.24 18:07:29
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Nem megyek ki, mivel inkabb masra koltom a penzem, voltam annak idejen '96 korul.

"Ja és a sztriptíz akár a rúdon: próbáld ki a szexuálpszihológus tanácsa szerint:)" mennyit fizetsz? Ingye' semmi sincs :))
Lajos magyar paprikára vágyott, hát magyar paprikát vett, legalábbis elsőre úgy tűnt neki a piros-fehér-zöld csíkozás és a felirat miatt, jogosan. Ám csak otthon vette észre, hogy aljasul megtévesztette a csomagolás. Vásároltam ma sebtiben lecsópaprikát az Auchan-ban.…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.24 17:50:16
@hagyma: mar akartam kerdezni, hogy hol lax hagymakoma?
Azt ugye nem tudjuk, hogy Ádám lopja-e a kábeltévét, vagy nem, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy egy szolgáltató nem kommunikálhat olyen portásstílusban az ügyfeleivel, ahogy a győri ViDaNet Zrt. teszi. Azaz megteheti, mint látjuk, de legalább több ezren vagy tízezren…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.23 21:24:46
@nagytaho86: Te ennek a stilustalan "cegnek" vagy a beepitett marketingugynoke, ugy latom 007-es, foleg tahozasbol.....Roviden tudod nem mindegy, hogy a felhasznalo van a szolgaltatoert, vagy a szolgaltato a felhasznaloert.

U.I.: Pisztolyod is van? ;)
Matschkássy Lukrécia 2009.06.23 22:00:57
@gabe80211g: Nem fogja senki oket kib*** oket. Sajnos MO-n meg mindig arrol szol a kereskedelem/szolgaltatas, hogy "kuss paraszt, zabalj peneszes kolbaszt", es ha pofazol, akkor majd Havas Henrik elvtars-bajtars jol kivesez nyilvanossag elott. Pfujjj el sem hiszem leirtam annak a mocsoknak a nevet.
Matschkássy Lukrécia 2009.06.23 22:19:00
@nagytaho86: Nagytaho, tevedsz! A mai magyarorszagi kommunista vilagban nagyon-nagyon sok visszaeles, es vadaskodas letezik sajnos. Az meg, hogy hany szerencsetlen madarnak kuldenek ilyen offenziv levelet, Adamot nem hiszem, hogy erdekli. Bontsd ma' le szerkezetere a levelet! Elegge egyoldalu.
A hír ennyi, aki most keres járatot, szerezzen nyomtatott verziót, mert az oldal ugyan bejön, de ha rákeresünk bármilyen járatra, annyit ír ki, hogy An invalid character was found in text content. Line: 627 ø á$é   ø $<.update: Már megy a menetrend...
Matschkássy Lukrécia 2009.06.23 16:33:51
@hagyma: Sista volt a soforno?
Matschkássy Lukrécia 2009.06.23 21:29:50
Matschkássy Lukrécia 2009.06.23 21:30:50
@hagyma: en is
"A backdoor nem csak a városi flaszteren terem meg, hanem vidéken is valóságos gyöngyszemekre lelhetünk. Erre példa a kép, mely egy már feketére érett meggyekkel teli fán látható Velence városában. Nem vicc" - írja bolhabetu.Ha a tulajdonos nem szed, Velencén senki se…..
Kevés volt a fizetőközönség vagy egyszerűen saját zsebbe dolgoztak a beengedők a Dürer Kertben, amikor Imrééktől másodszor is beszedték volna a beugrót, miután kiugrottak, bár sértetlen karszalag volt rajtuk: Érdekes és számomra felfoghatatlan helyzet állt elő Jún. 20-n…..
Egy kívülálló számára nehezen megfejthető backdoor-t küldött nekünk Viktor a XII. kerületből. Valami durva történhetett a házban, ahol mindenki átkozott. Éppen a pécsi házmester tábláinak elolvasása után mentem ki egy Szilágyi Erzsébet fasorban lévő házba, ahol a…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.23 15:28:54
@misztral: :D. Inkabb macskakaparasnak. :D
Az utas nem szólt időben hogy vak, a légitársaság csak kísérővel, két jegy áráért vitte volna el. A cég az eset nyomán változtatott a szabályzaton és kivette a sérültekre vonatkozó diszkriminatív rendelkezést. Részletek az Indexen...
Matschkássy Lukrécia 2009.06.19 15:56:59
@elwood: :D
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.19 17:51:06
@ready_real: Nem az a gaz, hogy etelhordoba tettek a husgolyokat, hanem az, hogy ra van szorulva. Amugy meg kifizette, nem?
Matschkássy Lukrécia 2009.06.19 18:48:18
@Sörecet: Igaz! Mostmar hivatalosan is elolvashatod a polom szoveget. :)
Matschkássy Lukrécia 2009.06.19 18:57:56
@inmem: " - Logikus a kupaklevétel. Ha nem vennék le egy csomóan csak azért járnának oda, hogy készletezzenek."

Te az IKEA beepitett marketingugynoke vagy, vagy reszesedest kapsz minden kismama Ikeanal koltott real kiadasa utan? :)
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Matschkássy Lukrécia 2009.06.18 16:19:19
@1899.hu: Megneztem a videot. Teny, hogy nem kapkodtak levenni a bilincset, ami erdektelensegbol fakad, de ugyanakkor Adrienn is offenziv volt. En is voltam terhes, es tudom hogy milyen erzelmi hullamokon megy keresztul az ember....Az az igazsag, hogy meg kellett tanulnom nekem is, hogy eroszakkal semmit nem lehet elerni. "Ha megdobnak kovel, dobd vissza kenyerrel" - es milyen igaz! Egyszeru pszihologia, a "kodobalo" megtorik, mert nem tudja mi a fene van amikor kenyerrel dobjak vissza nem pedig kovel. Probald ki, be fog valni!
Matschkássy Lukrécia 2009.06.18 18:27:13
@bkpipa: Kevedheto amugy barki taplosaga, csak nem igy sajna, mert ellenszegulnek, es a nap vegen a kismama szivja meg. Hiaba magyarazod a koreai vamosnak, hogy kutyat enni etikatlan. Ugysem fogja megerteni, sot begorombodik. Jobban jarsz, ha bloffolsz neki egy uj receptet, es a vegen meg szuvenirt is kapsz tole.
Matschkássy Lukrécia 2009.06.19 14:10:33
@pestiesen: Csak ugy volt obudaiasan... ilyen okoskodo barmoknak kellene takarodni mint te "pestiesen"! Belekotni tudsz mas emberekbe, es lefogadom, hogy rohadt MSZP szavazo voltal. Az, meg hogy hol kell vesszot tenni, a mai napig vita kerdese a nyelveszek kozott kedves pestiesen. Es hangsuly fuggo. Nekem sincs ekezetem. Arra nem gondoltal meg, hogy olyan geprol ir, ahol nem adatott az ekezetes betuk hasznalata? Tudod, kedves "pestiesen" az bosszant fel, hogy ellensege vagy a sajat fajtadnak. "pestiesen" juj de gaz nev, lol, aki igazi budapesti, az sosem hasznalja azt, hogy pesti. :DDD