Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozaikgrafika

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A váza formájából adódóan gyakorlatilag egyenként kellett a szemeket felragasztani... Kissé sziszifuszi munka volt, de megérte!..
mozaikgrafika Aranyos csillogás 2010.10.05 01:45:00
Egy újabb kis váza :)..
mozaikgrafika Összhang az asztalon 2010.09.10 00:58:00
A legutóbbi piros csíkos vázához passzolva készítettem ezeket a poháralátéteket...
Törtmozaik váza merész csíkokba burkolva... Ebben biztos nem marad észrevétlen a virág! :)..
Egy kedves barátnőmnek készült nászajándékba ez a zöld törtmozaik váza. Amikor elkezdtem, nem volt határozott elképzelésem a mintáról. Hagytam, hogy a pillanat irányítsa a kezemet... íme, ilyen kis huncutságok lettek belőle :)..
A korábbi mozaikos óra és tükör mintájára készültek a kép jobb oldalán látható edényalátétek, valamint a váza is - ez méretéből adódóan törtmozaikból...
Annyira jól sikerült az óra, hogy később a fürdőszobai tükör is e szerint a design szerint valósult meg. Az eredeti elképzelés szerint változó méretű mozaikszemekből lett volna a keret, de több újratervezés után végül ide jutottunk! :)..
mozaikgrafika Üvegmozaik óra 2009.07.08 19:01:00
Ez az óra a minimál design jegyében készült, igazodva a lakás többi részéhez (bár a képen ez nem látszik :P )...
Már majdnem kész a mozaikország! Meglepő módon ő a leendő mozaikorszag.hu grafikája. Tört üvegmozaikból készül, hetek óta hever a tervezőasztalon, lassan de biztosan nőnek a házikók.A képet Somogyi Réka egyik selyemképe ihlette. Nagyon szeretem Hundertwasser világát, ez a…..
Mozaiklámpa: egy egyszerű ötlet. Fényben dísztárgy, sötétben egyedi hangulatvilágítás. Az alapja egyszerű minimál lámpa, egyedi üvegmozaik keverékkel burkolva...
mozaikgrafika Cápa a medencében 2009.06.10 01:47:00
Ebben a medencében egy cápa úszik!Bárhonnan nézve ilyen hatásos, a víz fénytörése megoldja. Pedig üvegmozaikból készült, és teljesen ártalmatlan. Itt van még róla néhány kép...
Egy üvegmozaikkal burkolt falfelület számítógépes tervezésének lépéseit örökítettük meg rövid animációban.A folyamat a kézzel megrajzolt képtől halad a mozaikból virtuálisan kirakott felület irányába.A számítógépes tervezés után még nagyon sok finomításra lesz…..
Hosszas gyűjtögetés és mozaikozás után végre elkészült weboldalunk! Felkerült sok fotó eddigi munkáinkról, rövid ismertetőkkel.Írtunk a mozaikgrafika készítéséről, az üvegmozaik burkolás technikájáról, a felhasználható segédanyagokról és segédeszközökről is.Az…..