Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThenSziaÓping (törölt)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
"Nagy arányú győzelmünk során a választók felhatalmaztak minket arra, hogy hatalmas, háromlábú robotokat építsünk, és azokról protonágyúkkal lőjük a Dob utcát vagy a tatai cigánytelepet." - értékelte az eredményeket  Vona Gábor. "Eddig csak a…..
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.14 15:26:15
@zenborro: szabad vicceskedni a jobbikon. Hiszen ők is azt teszik az szdsszel.65000 ember biztos nagyon szomorú miatta. Majdnem 200001 kis hijján... Legközelebb jobb lesz hiszen most is jól mulattok 420.000 hülyén :)
Nu gyerekek, tegnap megtörtént a Goldenblog kiemelése. A 20 legtöbb jelölést kapott blog bekerült a főtáblára, a "Mainstream" kategóriába. Tavaly csak 10-en indultak itt, ugyanezen feltételek között, de hála a létszám emelésnek és Nektek, kik oly sokan jelöltetek…..
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.11 19:40:32
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
A kérdés igazából így hangzik: miért nem takarodik haza minden csöpögő orrú pultos és pénztáros vagy miért nincs szkafanderben? A kedvenceim azok a közértes pénztárosok, akik a bejárat közelében folyamatos huzatban szenvednek, jobbára megfázva. Végülis úgyis megsütik azt a…..
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.11 14:10:25
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.10 15:21:24
@staropramen:
Az a szörnyű hogy a kedvenc sörmármkámmal vagy fafejű.
A bentzinkutas is ember, ugyanakkor szolgáltató, ha nem tud szolgáltatni, akár csak a normális hozzáállással akkor ne csinálja.
Pl tök jól keresnek a duguláselhárítók, de nincsenek sokan mert elég szar a munka.aki bírja csinálja aki meg nem az ne.
Olyan csak ebben az országban van hogy a pénz meg a munka kellene a szar meg
büdös.azzal foglalkozzon más.
Aki elmegy pincérnek vagy kutasnak számoljon vele hogy idejön a paraszt és letegezi, vagy lekezeli, nmosolyogjon és akkor kap pénzt, ez a munka.
Az nem megy hogy duzzogok mert idejön a paraszt aztán meg duzzogok mert nem ad borravalót.
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.11 11:38:12
@MogmondomZazOszintet:
Ja az, vihar.

Gondolm akkora ember vagy, hogy téged a mindennapi dolgok nem érintenek meg:)
Még jó hogy mégis itt vagy, és kommentelsz:)

Szerintem te vagy a kutas:)vagy a tulaj:)
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09 16:44:23
@Isaura:
érdekes, hogy soha sehol nem volt még ebből problémám mármint a jajj inkább kártyával fizetnék dologból.

És valószínű simán leállok a kutassal, tudod ki gyalogoljon 10 kmert mert ők nem tudnak megoldnani egy problémát.

És ok, a kutas ne sztornózzon, akkro legyen ügyeleti telefon vagy bármi ami ilyen esetben a rendelkezésre áll, minthogy a vevőjét 10 km-es sétára küldje.

Nem mondom hogy a kutas az ősgonosz, csak azt hogy a vevő azert mert utközben meggondolta magát a fizetést illetően nem lehet hibás.

A kutas ne tegyen szivességet hanem oldja meg mert azért ven ott.
Hasonló szituációt leginkább az egymást nulla sebességkülönbséggel előzni próbáló kamionok szoktak produkálni, Namnit most egymás után két szerencsétlen autóst fogott ki, akik a világ minden kincséért sem mentek volna ki a külső sávba. Aztán persze ő is ideges lett, az…..
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09 14:55:09
@Legelő Őse: @Nathan D'Xantine:
Dehát pont erről van szó.
Itt van az SZDSZ aki LIBERÁLIS párt kézzel lábbal tiltakozik, a zsidópárt jelzőtől, és megis ki akarja böntethetővé tenni a Holokauszttagadást? karoltve az MSZPvel ők a Másik kettő párt meg hallgat.
Magaslabda.

A jobbik meg besöpri a szavazatokat, mert egydül ő mer beszélni ezekről a dolgokról.
A probléma , hogy a parlementi pártok ezekről a kérdésekről nem képesek érdemben beszélni, úgy viselkednek mint a kommunisták a zsigeri reakció a betiltás, elhallgatás.

Amíg nincs alternatíva a válaszokra addig a jobbik fog hízni, vasárnap után meg még jobban, hiszen ő a 3. erő ha tetszik ha nem.
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09 15:09:27
@Muad\\\'Dib:

Szerintem ez a nyilt elítélés ami most zajlik, pont felhívja a figyelmet arra amire a jobbik a poluitikáját építette.
Zsidóuralom:
www.youtube.com/watch?v=FwmUUhsfKuc&feature=related&pos=2
Globalizáció ahol nincs helye a nemzeteknek
Kollektív tolvajlás a parlamenti pártoknál, és összekacsintás.

Ez van minél jobban tiltakoznak annál többen szavaznak oda.
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09 15:18:42
@Nathan D'Xantine:

A jobbik csodát tett, és a felháborodás is ennek köszönghető.
Minden médiában Elhallgatták, sehova nem hívták be, lenácizták, nem volt pénze a plakátharcot bőven elvesztette.
És mégis 427.000 szavazat gondolom azért olyan dühös mindenki sok energiát öltek bele hogy elhallgattasák őket , de még így is ennyi:)
"Tanár úr, de azt ígérte nem írunk dolgozatot deriválásból!" "Sajnálom gyerekek, hazudtam." Ez a szép gimnáziumi emlék jutott eszembe, jó humorú matektanárunkról, amikor elolvastam a hirdetést, melyet Tamás ajánlott az Urbanista figyelmébe. Íme:…..
ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09 13:09:18
@Cook kapitány:

Pontosan. tavaly 2 lakást adtunk el és 1et vettünk az energiám 70% arra ment el hogy kiszűrjem a hazug "sajnos már eladtuk" tipusú ingyenélő ingatlanodokat, és azokat a mocskokat akik megbeszéltek egy lakásnézést, és a helyszínen tudták közölni, hogy ők ingatlanosok.

Meggyőződésem hogy az ingatlanosok 90% semmire sem való tanulatlan, igyenélő akinek persze jól jön az a párszázezer Ft. néhány órai munkáért.
Grr rosszabbak mint a taxisok.
A rózsaszín pólós nőnek valószínűleg fogalma sem volt, hogy U. miért is fényképezi le és néz rá szúrós szemekkel. És különben is, a parkolósáv közepére melyik hülye festeget mindenféle sárga csíkot?! A képen látható biorobot sajnálattal vette tudomásul,…..