Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uva

0 bejegyzést írt és 598 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valóban a kémián múlik minden? Lehetséges, hogy csupán a természet űz velünk önző tréfát fajunk fennmaradása érdekében? Betegség-e a szerelem, vagy lehet-e valóban belebetegedni? „Fontos, hogy működjön a kémia közöttünk” – pácienseimtől és barátaimtól is rendszeresen hallom ezt a kifejezést, amikor…..
A Juno névre keresztelt vihar az előrejelzések szerint hatalmas hómennyiséget ígért New York lakosságának. Bill de Blasio, New York polgármestere vasárnap még egy extrém erős viharról beszélt, ami akár 90 centiméter havat is hozhat a városnak. A megelőző intézkedések…..
Uva 2015.01.27 20:36:24
@vittore: volt az vagy 10cm is :)
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Alig pár napja egy 35 éven át épült babaházról adtunk hírt, úgy látszik, ilyen idők vannak, mert most egy 15 év alatt, 20 ezer fontból (7.5 millió forintból) megépített pilótafülkéről lesz szó. De mi a pénz a beteljesült álomhoz képest? A heti tanulság pedig, hogy a…..
Uva 2014.04.23 23:23:59
Az egész George R.R. Martinnal és azzal a reggellel kezdődött, amikor korunk Tolkienja (aki egyértelműen túlszárnyalja a nagy elődöt) megigazította szakállát, felcsapta fejére félreismerhetetlen sapiját, előkapta tollát, és megteremtette a Hét Királyság világának első…..
Uva 2014.04.23 15:19:39
A televízióból követtem figyelemmel a magyar foci abszurditásának legújabb fejezetét. Miközben a Kenesei fivérek a bíróságra járnak, Tóth Bálint és Véber György szidja a játékosait, addig Felcsúton éppen átadnak egy olyan stadiont, ami a magyar utánpótlás fellegvárává…..
Uva 2014.04.21 22:27:42
Vajon milyen karriert futott volna be Einstein, ha a kőkorszakban születik? Vagy mondjuk Nagy Sándor, ha korunkban kellene megvalósítania világhódító terveit? Egyértelmű, hogy a tehetség minden korban kitűnik, de a világ és az ember bizonyos együttállása kell ahhoz, hogy a…..
Uva 2014.04.15 16:05:17
@fran7: szerintem a seggnyalas az pont a patriotizmus ellentete.
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
„Nekem kéne a trónra ülnöm, mert én vagyok a Király!” - ezzel a béna szóviccel kezdte Király Viktor az HBO Trónok harca-celebsimogatóját az Allée bevásárlóközpontban, de mivel én imádom a béna szóvicceket, rögtön megalapozta a jó hangulatot az elsőre tényleg…..
Komolyan, aki a 2018-as választásokat szeretné megnyerni, az már most kezdjen el zsánerszobor-ötleteken gondolkodni, mert úgy tűnik, néhány ilyen állításával teljesen le lehet venni a népet a lábáról. Elképesztően sok, és elképesztően lelkes ember gyűlt össze ugyanis a Falk…..
A Roosevelt Island Tramway már most is a város egyik legjobb látnivalója, egy merész városfejlesztési elképzelés szerint azonban kibővítenék, egészen a Central Parkig. Az 1976 óta működő Roosevelt Island Tramway (libegő) három perc alatt, naponta 115-ször teszi meg a Manhattan…..
Március 15-én végre mi is megnézhetjük, hogy milyen Kossuth teret épített nekünk az állam 25 milliárdból. Székelyzászló, óriásdorong és kősivatag: már az előzetesen közzétett fotók alapján is sok furcsaságra számíthatunk. Kép innen A napokban tesztelte a BKK a 2-es…..
Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket. Ez esetben két lehetőség közül választhatnak az érintettek:…..
Ha valaki pirosban vagy egyszerűen csak a nem megfelelő helyen kel át egy kereszteződésben, az USA-ban akár körülbelül 50.000 forintnak megfelelő bírságot is fizethet. A rendőrség rámozdult az „elkövetőkre”, ugyanis azt mondják túl sok balesetet, halálesetet okoznak a…..
Simon Gábor vs. MET osztalék | Create Infographics Akkor beszéljünk a lényeges ügyekről.Az állam által a távhőtermelőknek, illetve a közintézményeknek szánt – ausztriai betáplálású – olcsó gáz havonta is milliárdokban mérhető hasznát egy homályos – offshore…..
Elég sokat dolgoztam a lenti cikkel, de korántsem teljes. Feltúrtam az újságaimat régi (főleg nyolcvanas évekbeli) reklámokért, hirdetésekért. Ilyesmi már volt a blogon, akkor csak külföldi hirdetésekkel, most viszont magyarok jönnek. Amikor elkezdtem dokumentálni a szegény ember szkennerével…..
Shenzhen mára Kína egyik legnagyobb városává vált - s tette ezt úgy, hogy harminc éve még csak egy álmos halásztelepülés húzódott a területén. Shenzhen helyzete a a Deng Xiaoping által elindított reformoknak köszönhetően változott meg gyökeresen, stratégiai fekvése -…..
Hajlamosak vagyunk megváltoztathatatlannak tekinteni a világ jelentős részén tapasztalható éhezést, nyomorúságot, az Európában ismeretlen halálos betegségek terjedését. Mibe kerülne valójában megoldani ezeket a válságokat? Elgondolkodtató összehasonlítások…..
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
Lezárult a devizahitelesek befogadására létrehozott ócsai lakópark projektje, és túlzás nélkül állíthatjuk, teljes a kudarc. Az eredeti terveknek csupán a töredéke valósult meg, ráadásul elképesztően drágán. A Fidesz szerint persze az ócsai lakóparkért is Gyurcsány a…..
Uva 2014.01.28 16:42:31
@Mária:
az ellenzék béna mint a seggem, hogy a hetente felröppenő magas labdákat nem csapja le
Sokan egy apró balszerencse miatt is képesek feladni az álmaikat. Túlságosan nagy figyelmet fordítanak az őket körülvevő apró problémákra, hisznek azoknak, akik álmaik eléréséhez negatív gondolatokat fűznek és hisznek azoknak, akik az új célokat nem valószerűnek és…..
150 ezer forint – nagyjából ennyibe kerül ma egy ingyenes szülés Magyarországon. Ennyit kell, de legalábbis ajánlott fizetni hálapénzként az orvosoknak, szülésznőknek. Van olyan is, aki elvből nem fizet, de ilyenkor nagyobb az esélye, hogy olyan ellátást is kap. A Fizettem.hu-ra…..
Piroslap Szobor kontra szobor 2014.01.23 22:06:44
Egy szobor plusz, egy szobor mínusz - ez a kormányoldal álláspontja. Jöjjön a német birodalmi sas a Szabadság térre, Marx pedig költözzön ki a Közgáz aulájából. Igaz, ez utóbbi csak a póttagok póttagjainak, konkrétan az ifjú kereszténydemokratáknak az akciója volt. Persze…..