Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esztokam

246 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupa jól hírrel szolgálhatok: májusban indul az általam szervezett koreai filmklub az Örökmozgóban, illetőleg ugyanebben a hónapban veszi kezdetét a harmadik koreai filmhét az Uránia moziban. Lássuk sorjában. Az Örökmozgós (Erzsébet körút 39., a Király és a Wesselényi utca…..
esztokam 2010.04.22 00:40:33
@namhanman: A nagyteremből az az egyik, amit kinéztem. Jó zenék vannak benne, szeretem Cha Tae-hyeont (bár szerintem sokan így vannak ezzel, akik látták a My Sassy Girl-t). A másik a Sa-Kwa, mert a lehetőség, hogy Lee Seon-gyoont láthatom moziban túl csábító (azt is örömmel elhallgatnám, ha a telefonkönyvet olvasná fel, annyira szeretem a hangját).
esztokam 2015.03.16 18:19:15
@Auguszta30: Sajnálom, hogy letörlek, már ha ezt ennyi idő után elolvasod... De anno a filmhéten angol felirattal vetítették a filmet magyar szinkrontolmáccsal. Bizony...
Van egy jól hangzó történetünk. Az egykori észak-koreai szuperügynök délre disszidál, ahol azon igyekszik, hogy bosszút álljon a felesége és kislánya gyilkosán. Ezek után megvádolják, természetesen tévesen, egy vállalat igazgatójának meggyilkolásával, tehát menekülnie…..
Ezeket a fiúkat is régen láttam már koreai számokat énekelni, vagy csak nem emlékszem az újabb dalaikra?! Már szinte hiányoztak. Bár a koreográfiát elnézve nem voltam biztos benne, hogy működik ez élőben, de azt kell mondanom, a fellépések alkalmával sokkal jobban tetszik, mint…..
Tudjuk, nálam ha japán lánycsapatok, akkor a Hello! Project az alap. Így nem mehettem el a hír mellett, hogy megjelenik az új °C-ute kislemez, valamint hamarosan három új formációt is felállít Tsunku. Amíg utóbbiról több hír meg nem jelenik, vagy egy dal, addig következzék a…..
Gianni mindig azt mondja, hogy nem a csapatokat kell hibáztatni, ha valami nem stimmel, hanem fogjuk nyugodtan a menedzsment bénaságára. A Rainbow esetében tökéletesen egyetértek vele (na jó, nem csak náluk). A Tell Me Tell Me videója tökéletesen indul. Belépünk egy félig rajzolt…..
Azt kell mondanom egy tipikus SHINee számot kaptunk egy 100%-ban SM videóval körítve. Arra számítottam, amit kaptam. A helyszínt is láttuk már, a ruhákhoz remélem a fellépéssorozat befejezése után soha többet nem lesz szerencsénk. Bár először azt hittem valami baj van a gépemmel…..
A HIM Service új lánycsapatot mutatott be 2012 végén. Nem is jut eszembe a S.H.E-n kívül sikeres kínai lánycsapat. Természetesen mindig vannak próbálkozások, de egy olyan formáció sem jut eszembe, ami tartós sikert tudott volna elérni. Valakinek van tippje? A S.H.E pedig már…..
A szingapúri születésű mandopop énekes JJ Lin idén már a 10. albumát jelenteti meg. Ezen az albumon, épp azért, mert évfordulós több zenész barátja is részt vett. Többek között a Mayday-es Ashin írta a The Dark Knight-ot és a videóklipben is szerepel. A Dark Knight helyett,…..
Őszintén mondom, hogy teljesen lemaradtam a Two X nyári bemutatkozásáról. Egészen a második kislemezükig nem is tudtam a létezésükről. Kihagytam valami világrengetőt az első anyagukkal? A mostani Ring Ma Bell esetében is először a klip kötött le. Annyira töményen sok volt az…..
O七a力uS口und B.A.P - One Shot 2013.02.26 14:30:00
A B.A.P köztudottan nem a kedvenc 2012-ben bemutatkozott csapatom. Nem tehetnek róla, egyszerűen ha 2012, akkor NU'EST és kész. Szegény EXO-t ne is emlegessük, akiknek visszatéréséből már az elvetemült Exoticok is csak viccet képesek gyártani. Azért a TS Entertainment kicsit…..
O七a力uS口und BoA - Disturbance 2013.02.25 20:26:50
Tisztelem BoAt, de ő az egyetlen koreai előadó, akinek jobban kedvelem Japánhoz köthető munkásságát. Szóval bár tetszik a legújabb száma, a Disturbance, ezúttal sem vagyok elájulva a számtól. Ezzel szemben a videó képes volt elvarázsolni. Először persze fenntartással fogadtam,…..
A 2004-ben alakult FUNKY MONKEY BABYS, röviden Fan Mon, tevékenységét 1-2 éve követem szorgalmasan, de sajnos júniustól már nem lesz mit követni, ugyanis a fiúk tavaly novemberben bejelentették feloszlásukat. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy DJ Chemical egy templomban él (a…..
Nem szeretem az ilyen híreket. A tavaly a Superstar K 3. szériáját megnyerő Ulala Session vezetője, Im Yoon Taek ma elhunyt. A csapat soha nem csinált titkot abból, hogy Im gyomorrákban szenved. Különös csupán az volt, hogy erre elég furcsán reagáltak a nézők. Többen átverésnek…..
Igaz, hogy még csak az év elején járunk, de a MYNAME-nek azt hiszem sikerült elkövetnie a... nem is tudom mi erre a helyes kifejezés... talán maradjunk ennél: the cheesiest choreography of the year... Egyik másik mozdulatnál elsőre nagyot lestem, ráadásul mindezt képesek elővezetni…..
A Clazziquai Project miatt tavaly többször is aggódni voltak kénytelenek a rajongók. Nyáron Alexet elkapták ittas vezetés miatt, amit részéről egy hosszabb hiatus követett. Illik az embernek magába szállni egy ilyen történet után. Majd ugyanő bejelentette, hogy elhagyja a Fluxust.…..
A TINY-G első pillanatban nem keltette fel az érdeklődésemet. A nyáron bemutatott dalukat nem tartom a legszerencsésebb debütáló számnak, szóval nálam azonnal süllyesztőben végezték szegények. Ezzel szemben most olyan színes és vidám számot hoztak a tél közepén/végén, amin…..
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mostanában nem ezt a visszatérést vártam legizgatottabban. A SISTAR19 akkor is lenyűgöz, ha éppen a SISTAR tagjaiként léteznek, de így duóban is nagyon jól mutat Hyorin és Bora. Pedig a főcsapatot első pillanatban igen szkeptikusan fogadtam, de mára…..
O七a力uS口und ALi - ZIUGAE 2013.02.02 14:06:00
ALi újra mindent beleadott legfrisebb dalába a ZIUGAE-be (Eraser a szép angol címe). A hangjának olyan ereje van, hogy egy teljes tüdő-szív transzplantációt kell rajtam végrehajtani minden egyes meghallgatás után, mert szinte összeszorítja a mellkasom és összezúz odabent mindent.…..
Utálom a telet. És pont. Aki ezt az érzést a legkisebb mértékben is el tudja velem feledtetni, annak tudnia kell valamit, ugye? A Birth of a Starban tavaly bemutatkozó énekes egy csodás téli nótával mutatkozott be, most már hivatalos keretek között. És már az első pillanatban…..
Úgy érzem, végre megjelent azaz előadó, aki tartósan képes megtörni PSY uralmát a Music Bankban, mivel korábban erre a lányok nem voltak képesek, szóval kénytelen vagyok bemutatni Lee Seung Gi legújabb videóját, melyet 5.5. minialbumához, a Foresthez készítettek el. Lee Seung…..
A most következő csapatról 2008 óta egy szó sem esett a blogon. Ennek egyszerű oka van. Azóta semmit sem adtak ki. A My Aunt Mary akkoriban a FLUXUSnál tevékenykedett, majd egyszer csak eltűntek a kiadó hivatalos honlapjáról és azóta nem igen tudni róluk. Legalábbis én nem tudok.…..
A JE mindig élvezte az újabb és újabb ideiglenes formációkat. Ennek leginkább azaz oka, hogy szinte végtelen számú kombinácó áll a rendelkezésükre. Jelen esetben egy sorozat apropóján állították össze Katori Shingót, a SMAP tagjét és Yamapit, az ex-NEWSost. Bár még nem…..
Tudom, mindig arról szövegelek, mennyire nem vagyok barátja a mandopop balladáknak, erre az abszolút kedvenc formációm egy főként balladákban utazó tajvani kvartett, ami 2011 júniusától már csak trió, ráadásul 2010 óta csak egy közös daluk jelent meg, azt hiszem. A szívnek nem…..
O七a力uS口und HANDSOME PEOPLE! 2012.11.22 15:01:04
Nehéz a megfelelő szavakat megtalálni, főleg ha az ember lánya az első taktusok meghallása után elveszíti a józan eszét. Pedig soha nem voltam TEI rajongója... A HANDSOME PEOPLE-lal azonban ő és a FLUXUS is olyan húrokat pendített meg a szívemben, amikről nem is tudtam, hogy…..
O七a力uS口und flumpool - Answer 2012.11.21 13:01:39
Olyan rég volt már szó a flumpoolról, hogy tán igaz se volt. De azért a csapat hátterének rövid áttekintéséért érdemes elolvasni a 2008-as bejegyzést. Yamamura egy percet sem öregedett azóta (vagyis szebb, mint valaha), a zenéjük csak jobb lett a debütálás óta eltelt…..