Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerasz

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér Róbert feldobta a labdát, hogy elindulna a budapesti főpolgármesteri székért a jövőre esedékes választásokon, s azóta a sajtóban több helyen is interjút adott a témában. Ne legyünk naívak, ismerjük a politika működését. Jelenleg egy nyilvánvaló előfelmérés…..
gerasz 2018.11.09 17:43:19
@ttoommiikkaa:
"Nem kell megindokolni, metnséget keresni, kifizettem, jogom van hozzá, ennyike. "

Ki mondta, hogy meg kellene indokolnod? Csak a dugódíj bevezetése után szépen hozzácsapnád még az 1000 Ft-ot alkalmanként, ennyike.

Egyébként az itt hozzászóló autósok kivétel nélkül a Nagykörúton belül lévő kórházba viszik a rákos gyereküket kezeltetni, meg 200 kg-os szerszámokat fuvaroznak naponta a Kálvin térre. Érdekes mód én nem ezeket látom a Kossuth Lajos utcán, de azok biztos a dugóban ücsörögnek, és nincs idejük hozzászólni.
Tetszetős ökoelméletnek örvendezett az illetékes sajtó a napokban: egy fiatal kínai dizájner közzétette Hibrid2 néven futó energiatermelő kerékpárkölcsönző-rendeszerének tervét. Chiyu Chen a "fenntartható tömegközlekdés" érdekében azt találta ki, hogy ha a…..
Tarlós István nemsokkal azután, hogy felszámolta a gigadugót okozó budaörsi buszsávot, újabb ötlettel állt elő: a legalább két utast (tehát három embert) szállító autósok hadd használják a megmaradt buszsávokat, a főpolgármester ezzel az intézkedéssel csökkentené a…..
Mit lehet tenni akkor, ha a fiú beleszeret egy ázsiai lányba és minden az ellen szól, hogy együtt legyenek?  Sziasztok! Ma megint tizenévesek történetei vannak a blogon,ami egy idő után nagyon unalmas. Persze mindenkinek a maga problémái tűnnek a legsúlyosabbnak,de azt…..
gerasz 2011.01.20 10:42:46
@Easyke: Oroszországtól keletre? Az Amerika lesz :)
bűnös aki némaavagy Ki törte föl a monetáris szigor hitelpecsétjét?  Nyolcszázezer magyar család köszönheti nekünk azt, hogy új autója lett!/Lendvai Ildikó 2010.május/      a közgazdaságtudomány is oly gazdag teóriákban: ha van egy…..
Először térképezd fel a helyzetet, milyen gépet kaptál: teljesen üres, nincs rajta egy darab program se, van rajta valami szöveges akármi (pl. FreeDOS), Windows van rajta, régi telepítés, újra kéne installálni, Windows van rajta, gyári telepítés (tele egy…..
"Tégy a gyűlölet ellen!"/jóoldali megfelelő utcaimozgalom jelmondata a múlt század végi Magyarországon/Újabb gyöngyszemre akadtam a genetikusan gyűlöletmentes jógyerekek élcsapata munkásságában, tessék. A gaz kommcsi (icc. rákosista) Selmeczi Kiflitolvaj* Gabriella 1347…..
gerasz 2010.11.30 12:05:37
@magyar-magyar szótár:
Természetesen nem, hidegen hagy Selmeczi és a hirdetéses kamublog is. A tények elferdítése nem valami jógyerek-specifikum. Fajsúlyosabb kérdésekkel is foglalkozhatnál.
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
gerasz 2010.10.25 18:23:45
@nagygabe:
Köszönöm a szótárakat, akár az Amazon is küldhetne támogatást, elvégre így az igazi a kütyü.
„Uraim! kimondom, mikép érzem annak természetes igazságát, hogy a magyar nemzet hivatva van a szabad német nemzettel és a német nemzet hivatva van a szabad magyar nemzettel szoros barátságos viszonyban élni és együtt állani őrt a nyugati civilisatio fölött.” (Kossuth,…..
gerasz 2010.10.03 15:59:46
(@AntallGy: "A mai egységes Németország kb fele az 1914-es Német Birodalomnak"

Pont a 2/3-a)
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Jelerősség emelés volt, talán beltéri antennával is megy már a MinDig TV. Legalábbis ezt gondoltam, de nekem nem egészen jött be. És másoknak?  Tudtam én, hogy nem lakok valami jó helyen, de menjünk csak sorjában. Eddig tetőantennával sikerült használható DVB-T jelet…..
IDDQD Vége a warezolásnak (?) 2009.11.12 10:59:00
Az Xbox 360 gyakorlatilag a warezelők melegágya - a DVD-meghajtó egy hibáját kihasználva nevetségesen könnyű volt úgy megberhelni a gépeket, hogy azok lejátsszák a másolt játékokat. Aztán jöttek a fejlesztett, új cégektől származó meghajtók, de ezeket is heteken belül…..
gerasz 2009.11.12 16:09:12
@zéka:
Jah, de ha megnézed, akkor nem a nintendóból adták el a legtöbbet, sőt"

Wii-ből kábé annyi fogyott, mint Ps3 és xbox360 együtt...
KÁTÉ blog Képrejtvény #31 2009.09.30 23:17:00
Ahogy ígértem. Harmincegyedik feladvány...
AKB48 - Namida Surprise! (AKB48 - 涙サプライズ!) Lassan, de biztosan nemsokára eljő az iskolakezdés ideje, így mi mást is vehetnénk elő, mint az AKB48-as lányokat, akikkel leginkább iskolai környezetben találkozhatunk (többek sajnálatára inkább csak Japánban).…..
gerasz 2009.08.31 18:24:21
971 éve (1038) halt meg I. Szent István. Első királyunk a véreskezű és hatalomvágyó Vajk valószínűleg 975-ben született Esztergomban. Apja, Géza fejedelem megkeresztelte családját a római rítus szerint, mert a német-római császártól jobban tartott, mint a bizáncitól. Vajk…..
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
Amway, Network21, emelem, de nem jutok semmire. Volt 8-10 nyugalmas évem, amikor már nem kellett tartanom attól, hogy barátaim és elveszettnek hitt ismerőseim találnak meg egy titokzatos üzleti ajánlattal, amit csakis személyesen adhatnak elő, és már nem érkezett több meghívás…..
A Kraken Opus kiadó harminc kilogrammos, egymillió dolláros könyvet készül jövő tavasszal piacra dobni. A Wine Opus című 100 példányban készülő extrém kiadvány a világ 100 vezető borászatát ismerteti, és a melléklet 6-6 palack bor lesz mind a 100 borászattól. Állítólag…..
gerasz 2009.07.21 13:44:41
@oscar dirlewanger:
10g kokain
magyar-magyar szótár boroskóla 2009.07.17 06:42:00
A cukor olyan a bornak, mint a nőnek a fátyol. /ősi borászbölcsesség/ Mér halt meg  a Csilla? /krétakufirc egy buszváró oldalában valahol a Tisza tó partján, 1986./ boroskóla -ez az öszvérnyál is az igen czombos magyar ipari borkémiának köszönheti létét. A lekmomm'…..
gerasz 2009.07.18 14:08:04
@Tokfalvi:
Dízel néven fut, sajnos láttam már itthon és Lengyelországban is.
Mandiner blog Vízivó 2009.07.15 18:31:00
  Amikor gyerekkoromban egy-egy kiadósabb grundfoci után kölyökkutyákat megszégyenítő módon lefetyeltem a vizet az otthoni csapról, még nem sejtettem, hogy a a H₂O-t meg a hozzá tartozó elemeket műanyag palackba is lehet zárni. És láss csodát: valamikor a kilencvenes évek…..
Kiüresedett világunkban az emberek bármilyen lehetőséget megragadnak, hogy társaloghassanak egymással. Például öntevékeny lakók az ismeretlen pakolóőrökkel egy talán lopott autóról, Budapesten, a XII. kerületi Hertelendy utcában. Az összeállítás részét képező zacskó az…..
gerasz 2009.07.09 09:14:14
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
Azt hittem hátul sincs rajta rendszám, így már érthető. Bár elég életszerűtlennek tartom a történetet: csávó rákeres a rendszámra a neten, majd ahelyett, hogy írna a rendőrségnek egy két soros emailt, inkább a parkolóőröket kúrogatja szatyrokkal meg szélvédőre ragasztott üzenetekkel.