Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minfield

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami engem illet, nem csak a diktatúrától félek, hanem még annál is inkább a rosszindulatú hülyék önkényuralmától (a gyengébbek kedvéért hülye =/= buta). Sőt, a hülyeség az egyik legfőbb érv a diktatúra ellen. Az hogy az emberiség úgy általában képtelen kivédeni a…..
A babapopsikon lévő piros pöttyök, illetve a pogácsa sorsára jutó államadósság (mindkettő megszikkad - muhaha) közvetlenül nem érdekel. De a pöttyös babapopsi és a pogácsa sajnos nemcsak a verbális környezetszennyezésben merül ki. Ez az elemi hülyeség tükröződik…..
Minfield 2012.11.18 09:01:23
@bunk0: Mennek is az emberek innen, szóval működik a dolog.
Az új köznevelési törvény egyik legérzékenyebb új szabálya a hit és erkölcstan oktatásra vonatkozik. A kulcsszó szokás szerint a “kötelező”, a változás azonban egyaránt felvet oktatásszervezési, pedagógiai és a lelkiismereti szabadsággal kapcsolatos kérdéseket. A…..
Minfield 2012.07.06 17:24:23
@3dom'f'speech: Ezaz vazze! Lehet, hogy éhen döglünk, de nem leszünk Gyurcsótány-bérencek! Éljen a fülke-forradalom!
Minfield 2012.07.06 17:28:07
@Lrdx: "Letolják az órán az anyagot, és onnantól erkölcsös lesz a gyerek? "

A kölök visszamondja, oszt onnantól vagy használja a megszerzett tudást, vagy nem. De sztem ezt Orbántól kezdve a tanárig mindenki leszarja, viszont marha jól hangzik az egyszerű parasztnak, hogy "a Zóbánvikor mennyire erkölcsös, nem pedig pénzéhes Rosenberg".
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Subba Barlangrajz: Meleg van! 2012.06.19 19:29:00
..
Minfield 2012.06.20 12:36:17
@chipanddale74: Ja, csak éppen tenger nincs, de az úgy sem érdekel senkit. Helyettesítjük a pusztával.
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
Minfield 2012.05.26 12:28:13
@dr. _mmm_: Jó, ez olyan, mint amikor 5 éves tapasztalat kell egy olyan programnyelvben, ami 3 éve létezik.
Orbán Viktor a Fidesz országos választmányának csütörtöki ülésén arról beszélt, hogy meg kellene szüntetni 2013-ban és 2014-ben a pártok állami támogatását, írta információira hivatkozva az Origo. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője megerősítette, hogy Orbán…..
Subba Fiúk boldog Diablot! 2012.05.17 15:45:31
Minfield 2012.05.17 20:49:15
@shitgun: Mivan, nem tudjátok elviselni, hogy valakinek lehet ilyen csaja ÉS mellette lehet Diablo függő? Igen, egyesek megtehetik!
Az utca törvényéről beszélt Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter egy rendkívüli osztályfőnöki órán. „Csak egy fontos dolog van az életben” - okította a pécsi Janus Pannonius Gimnázium tizenegyedik osztályos tanulóit Réthelyi a Tevékeny Időskor…..
Minfield 2012.05.08 21:29:00
@Egyedi nicknév: Ottan van a táblára felírva ángélus nyelven!
   Elkerülhetetlen, hogy a magyar politikai és társadalmi elit is újfajta beállítódással forduljon a nők felé. Az elmúlt évtized egyértelműen megmutatta, hogy azok az országok növekednek dinamikusan, amelyek a nők és férfiak képességeit is maximálisan…..
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
  Kommentben hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk a következő tényfeltáró videóra, ami a Kárpátia Felvidéki táj című számának és Izrael himnuszának hasonlóságát feszegeti:  Bár a hasonlóság valóban feltűnő, de szinte 100 százalékos…..
Nem kellett sokáig várni, hogy a kormány kimutassa a foga fehérjét drogstratégiailag. A Népszabadság cikke szerint legszívesebben mindenkit börtönbe zárnának, akinek valami köze is van bármilyen droghoz. Jönnek a magánbörtönök, mint Amerikában, vagymi? Nem szeretnénk minden…..
Minfield 2011.01.25 14:55:44
@compound interest: :) Ez politkai kérdés. A fű liberális cucc. Ha az ellen megyünk, faszacsávó konzervatívok vagyunk. Ennyi.
Minfield 2011.01.25 14:56:50
@KovA: Te mit szívsz? :)
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
Minfield 2011.01.12 18:22:55
@SzaGyu: "Ideakarják csábítani a sok ellenzéki hozzászólót. De lehet, hogy van valami hátsó szándékuk is."

Öröm lesz nézni ezt a blogot! :)
  Volt ugye az a rongyosra posztolt, reblogolt, forwardolt kép, ahol egy neogótikus korlát kőcsipkéin át szép szabályos péniszeket fest a fény. Na itt a magyarországi párja. Igaz, a Lánchíd korlátjának árnyékai azért ennél jóval stilizáltabb vulvaszimbólumok, de nem kell…..
Minfield 2011.01.09 14:24:14
@Guszty: Első gondolatom ez volt.
„Help the aged, one time they were just like you, drinking, smoking cigs and sniffing glue” (Pulp)   A Nemzeti Erőforrás Minisztérium elképzelései szerint az érettségi vizsgára jelentkezés feltétele lenne, hogy a diák hatvanórányi társadalmi célú tevékenységet…..
 Akik szerint nincs baj a médiatörvénnyel azoknak küldeném sok szeretettel Belénnesy Csaba a kormányzati hírgyártás, az új MTI vezetőjének mondatait: Az MTI alapelveiről beszélve Belénessy a 168 órának azt nyilatkozta, hogy a közszolgálati újságíró nem lehet a kormány…..
Minfield 2010.12.13 21:08:05
@nyekk: kurucéknak mi közük Európához? Esetleg akkor Szabad Irán, vagy még inkább Palesztina!
Piroslap A Moody's hülye 2010.12.07 12:04:00
Hazánkat tegnap leminősítette a Moody's. Ami gyalázat. Először is honnan tudná a pénzügyi elemző intézet, hogy mi van nálunk? Ne gyere nekem azzal a szoci érveléssel, hogy kiszámolták…Mindenkit meg kell, hogy nyugtassak, a kiváló kormányzatunk gondolt erre is, január…..
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
Az elmúlt hétnek volt egy nem aktuálpolitikáról szóló, mégis nagyon aktuális eseménysorozata, amelyben a tegnapi furcsa tüntetésre már kezdtem teljesen elveszni. Kedden a Jobbik tüntetett Horthy bevonulásának (és az első köztársaság kikiáltásának) évfordulóján, vasárnap…..
Minfield 2010.11.22 11:30:40
Elsőre talán nehéz megtalálni a párhuzamot, azonban ha megnézzük, mit mondanak a XX. század magyar történelmének olyan fontos eseményeiről, mint az Őszirózsás vagy az 56-os forradalom, egyből világos lesz. Biszku horthysta ellenforradalomnak tartja 56-ot, a jobbikos Hegedűs Tamás…..
Minfield 2010.11.11 19:23:15
A Youtube a világ legnépszerűbb videomegosztó oldala és a harmadik leglátogatottabb weboldal. Az oldalt 2005 februárjában alapította három korábbi PayPal-alkalmazott: Steve Chen, Chad Hurley, Jawed Karim. 2006 novemberében a céget felvásárolta a Google 1,65 milliárd dollárért. Az…..
Ideje egy új országimázskampánynak, az angol nyelvű jelmondat pályázatára ezennel benevezzük az Andia Tabak kft.-től azt, hogy For us, pálinka is the Wiagra. Árpi küldte, köszönjük...
Minfield 2010.09.27 21:00:51
@baliquez: Na, akartam írni.
Proszektúra Baszki Biszku! 2010.09.23 18:22:00
Biszku Béla úgy néz ki, csak nem úszta meg. Úgy kellett már ez a Biszku a jobboldalnak, mint egy falat kenyér. Hiszen lassan már csak ő maradt, a többiek nem átallottak szép sorban mind meghalni.Szilágyi György jelentette fel, No nem az a libsi Karinthy-gyűrűs humorista szaladt a…..