Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"Cheese"

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelgő húsvét alkalmából Talpon Állóék voltak olyan jófejek, hogy feldobtak nektek három könyvet, mely a világ első bódulathatározója. Ahhoz, hogy nyerjetek, elég lájkolnotok a facebook oldalukat. Sorsolás hamarosan!..
"Cheese" 2011.04.18 13:50:51
@notbukos: "lakberendezőre" és nem lakk-berendezőre itta magát! Az egy foglalkozás, ami a belső terek kialakításával foglalkozik...
Reggel már gyorsan magírtuk a hírt, de nem lehet eleget ismételgetni: a TNT-nek készülő Dallas-remake újabb eredeti szereplővel gazdagodott, hosszas viták után Larry Hagman is aláírta a szerződését, azaz csak van az a pénz, amit nem sajnált a kábeladó Jockey-ért. Az angol…..
"Cheese" 2011.02.03 11:13:30
@Balance Of Power: Így van ez! Lebecsülik a nézőt. :) Vagy szimplán az járt a fejükben, hogy a srácnak (már családilag) génjeiben van az orvostudomány, ha meg valamit nem tud, majd megkérdezi aputól.
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
David Gilmour: Filmklub - peregnek a kamaszévek [The film club, 2007.] ford. Gellért Marcell Athenaeum, 2010."David Gilmour kanadai filmes szakember, kritikus, tévés személyiség és ebben a könyvben arról mesél, hogy alakult a kapcsolata a fiával, annak kamaszkora idején. Jesse…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
A magyar rap Guns 'n Rosesa, az új albumával hét éve tökölő, amúgy már tizennégy éve aktív (és tavaly legjobb új tehetség kategóriában jeleskedő) duó végre valahára megjelentette második lemezét, ami a Kottazűr címet kapta. Ennek örömére most vasárnapra klippremierrel…..
A Variety írta meg ma, hogy bekövetkezik az, amit már régen lehetett sejteni: a Fox a nyolcadik nap után, azaz akkor, amikor a sorozat érvényes szerződése lejár a csatornával, nem kér többet Jack Bauer kalandjaiból. Ennyi volt, kérem szépen, Jack minden lehetséges ellenséget…..
Geekblog Engedj be! 2009.11.15 15:50:00
Mi állhat 48 díj, a reprezentatív szakmabeliek és a közönség ösztönösen szinkronizált bólogatása, elismerő csettintései mögött? Hogy adhat a tematikai hiánygazdaság közepette egy túltermelt toposz, egy mozgóképes megkerülhetetlenség – valami újat? Talán a…..
  A Gazzetta szerint az eleinte semleges szuezi szurkolók: Italia! Italia! skandálással búcsúztatták az olasz csapatot. Ezt a hangulatot érezte edzőjük Francesco Rocca is, aki játékosainak megköszönte a bátor játékot és fantasztikus hozzáállásukat. ,,A…..
Wesley "Penge" Snipest végül nem egy vámpír kommandó, hanem az adóhivatal vadászta le, ezért egy hatalmas űr tátongott a vámpírvadászos filmek területén. Erre a piaci résre mozdult rá az aikido és a mangalicazsír hivatalos reklámarca: Steven Seagal, aki immáron nem…..
B-oldal TOP10 sci-fi filmzene EVÖR 2009.09.26 07:39:00
A totalscifionline.com magazin megszavaztatta, hogy melyek a legjobb sci-fi filmzenék, majd a sok szavazatból egy tízes listát állított össze, melynek eredményét az alábbiakban mindenféle köntörfalazás és tartuff-i álarc nélkül olvashattok. Nyilván ezen a listán is jól össze…..
Ezt is megéltük, ahogy a tokaharcos buddhista tényleg igazságot oszt az utcákon. ..
B-oldal Elment Csöpi bácsi 2009.09.25 20:15:00
Hihetetlen, de elég egy internetes oldal frissítése és máris eltűnik a blődli hír, majd egy szomorú haláleset veszi át a helyét. Fájdalmasan villámlott belém fél négy magasságában, miszerint elhunyt Bujtor István. Mindenki Ötvös Csöpije, Bud Spencer magyar hangja, a…..
Augusztus végén a Disney megvette a Marvel képregénykiadót, néhányan pedig máris sötét jövőt vízionáltak, egyesek attól félnek, hogy kedvenc hőseik Mickey egérrel  egy rajzfilmben fognak feltűnni, esetleg Donald kacsa szuperképességekre tesz szert és szinte azonnal…..
"Cheese" 2009.09.14 23:01:58
Dick Cook, a Walt Disney stúdió egyik vezetője bejelentette, hogy az 1968-ban bemutatott Sárga tengeralattjáró zenés-animációs-fantasy filmnek elkészítik a feldolgozását. Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe) fogja írni a forgatókönyvet, majd a rendezői teendőket is el fogja látni.…..