Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romanes eunt domus

0 bejegyzést írt és 413 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romanes eunt domus 2018.01.25 11:03:46
@dandelion bit: Hogy ellenőrzi a tulaj, hogy ki mennyi borravalót kapott? Ha kiviszem a pizzákat 2800-ért, és kapok érte 3000-et attól, simán bemondhatom a főnökömnek, hogy nem kaptam egy forintot se. Vagy kevesebbet., mint 200 forint
Nincs az ismerősi körömben senki, aki jattos helyen dolgozott volna, a neten keringő történeteken kívül lövésem sincs ezekről a munkákról.
Január 19-én Ne menj suliba címmel egész napos tüntetést szerveznek diákok és a Független Parlament, mert elegük van a jelenlegi oktatási rendszerből. Az elmúlt időszakban sok támadás érte a szervezetet, miközben egyre csak gyűlik a pénteki esemény pártolóinak száma. Gyetvai Viktort, a tüntetés…..
Romanes eunt domus 2018.01.19 08:27:40
@felucca02: 2-3 éve volt egy tüntetés, ahol a résztvevők végigautóztak az egész városon, valamelyik péntek reggel (nem emlékszem már, milyen apropóból)
Plusz a taxisok is délelőtt tüntettek az Uber miatt nem is olyan rég.
30/40 Nyolc év Orbán-hatalom 2018.01.16 23:19:08
Az MSZP pécsi kampányrendezvényén Karácsony Gergely erőteljes kritikákkal illette, hova vezetett közel nyolc évnyi Orbán-uralom. Ezen állításait vizsgálom meg az alábbiakban – és teszek hozzá sajátokat.                 Az Orbán-kormány kilenc százalékra mérsékelte a társasági adó mértékét, amivel a…..
Romanes eunt domus 2018.01.18 13:22:45
@Netuddki.: Persze, egy forintot sem...legalább könnyen ellenőrizhető baromságokat ne találjunk már ki.
Elhangzott a Fidesz öszödi beszéde. Nem más volt ez, mint egy őszinte beszéd, melyet nem a magyar szavazóknak szántak. Öszödön Gyurcsány Ferenc nyíltan kimondta, hogy „nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet”. A Fidesz öszödi beszéde Altusz Kristóf - a Külügyminisztérium helyettes…..
A napokban a 21. század egyik legfontosabb külpolitikai mozzanatát láthattuk, vagy legalábbis a rá fordított energiából arra lehet következtetni. Franciaországban leszednek egy keresztet, amelyre válaszul (monjuk nem kérdezte senki) miniszteri szinten igényt nyújtott be Magyarország a keresztre.…..
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Romanes eunt domus 2017.09.14 14:44:52
@okostojas007:
Valóban azt basz ki a faláról, akit akar. Mondom, így is lehet csinálni, hogy csak a pozitív kritikát fogadjuk el, a negatívról pedig sértődötten nem veszünk tudomást. Ennek lesz a vége az, ami a fenti videóban: "tudom, hogy jó hangom van, és ez a lényeg" "brühühühü" :)

Nyilván az RTL Klub is nyakig sáros ebben az "ügyben", de azért a kiscsaj is keményen megdolgozik az emberek utálatáért :)
Bár még csak most kezdődött a FINA-világbajnokság, azaz a vizes vébé, mégis kísérletet teszek arra, hogy megállapítsam, nyer-e ezzel Magyarország - avagy értelmetlen pénzszórás volt a rendezés. Mindenekelőtt szögezzük le, Magyarország 2021-re kapta meg a rendezés jogát, azonban a mexikói Guadalajara…..
Romanes eunt domus 2017.07.18 12:32:24
Az ellenzéki sajtó sporthoz való hozzáállása számomra a 2012-es olimpia óta nyilvánvaló. Akkor még messze voltunk a "minden faluba stadiont" jeligéjű őrülettől (csak a Fradi és a Debrecen-stadion volt épülőben), de a magyar sportolók és sportsikerek fikázása már a londoni olimpián is mindennapos program volt.
Gyurta aranyára talán mindannyian emlékszünk
jobbegyenes.blog.hu/2012/08/02/gyurta_dani_bune
Vagy amikor az éremtáblán felkúsztunk a legjobb tízbe, természetesen egyből megjelentek azok a hangok, miszerint "értelmetlen az egész"
hvg.hu/w/20120813_olimpia

Nincsenek illúzióim, bármilyen siker születik ezen a VB-n, egyszerűen nem ellensúlyozhatja azt, hogy "a geci Orbán mennyi pénzt elvert erre az egészre". Ami igaz is, csak ennek tudatában nem kell minden egyes sportsikernek nekimenni pusztán azért, mert Orbán Viktor a sportot tolja előtérbe.
A posztíró is szegény megpróbált egy objektívabb szemléletet belevinni a cikkébe. A kommentek többségén látszik, hogy kár volt az erőfeszítésért
Az internet tele van Bencze Péter, a részeg riporter esetével, annak ezernyi véleményezésével. Én sem maradok ki :) Szóval, ezt az ifjoncot elküldték tudósítani a Bajai Halfőző Fesztiválra, ahol még a tévés bejelentkezése előtt találkozhatott pár vendégszerető főzőcskézővel és az ő házi…..
Romanes eunt domus 2017.07.11 14:37:10
@ATS: A rokkant parkoló azért 50 000, mert a sok barom, akiknek derogál 30-40 métert gyalogolni, oda teszi le a járgányt, mert hát "csak egy percre ugrom be". Ki van táblázva és/vagy fel van festve.
(tudom, most jön a link, hogy valahol egyszer nem volt észrevehető, és jött a bünti, ez a 0,1%)
A biztonsági övet bekötni meg mindig az első dolog kell (kéne), hogy legyen, mikor autóba ül az ember.
Romanes eunt domus 2017.07.11 15:00:45
@ATS: Ne csináljunk már úgy, mintha ez egy apró botlás lett volna. Ez nem egy hiba volt, hanem hibák sorozata. Ott kezdődik, hogy nem iszunk munkaidőben. De ha már iszik, akkor mondjuk mértékkel, pláne úgy, hogy állítólag gyógyszert szedett. De ha már az sem sikerült, akkor szóljon valakinek, hogy srácok, bocsi, ezt a riportot nem tudom vállalni.

A videó vicces volt, és utólag tényleg jól sült el, viszont a büntetés teljesen jogos, különben innentől kezdve az összes riporter megtehetné, hogy betonrészegen jelentkezik be, mert "a Bencze Petinek is lehetett, és amúgy is, milyen vicces volt"
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
Az elmúlt 10 évben mindig le akarták cserélni a budapesti jegy- és bérletrendszer elemeit, megújítani az egészet, hiszen tudták jól, hogy egyáltalán nem működik, nem hatásos, nem szolgálja a célját. Mégis, azóta sem sikerült továbblépnünk. Miért? Mert egy szintén…..
Facebook-interjút adott a Hollywood Reporternek Shawn Levy, a tavalyi év egyik legnagyobb sikere, a Stranger Things című sorozat rendező-producere. Amiben arról is beszélt, lesz egy-két olyan dolog, ami miatt a rajongók először csalódottak lesznek, de aztán majd rájönnek ők is, hogy igazából jobb…..
Romanes eunt domus 2017.06.21 09:57:26
@Prof. William: Azért lett rajongótábora, mert hasonló körülmények között tűnt el, mint a főszereplő kisfiú, csak amíg utóbbit az egész város kereste, a csajt kb. le se szarta senki a barátnőjén kívül :D
Nyilván mindenki azt hiszi/hitte, hogy valami hatalmas durranás lesz az ő karakterével, amire a jelek szerint nincs túl sok esély
Tarlós István haragszik az egész világra. Az értetlenkedő, balhécsináló zöldeket nem szereti, érthető okokból, hiszen túl sok a fa. Az állandóan követelőző, elnyomó bicajosoktól agyvérzést kap, mert azoknak meg minden kellene, az autósokat pedig mindig és mindenki csak bántja. Azoktól, akik nem…..
A posztban talán még a sokat látott törzsközönség számára sem igazán ismert területről, az (atomrobbantásból származó) elektromágneses impulzusokról és tesztelésükről lesz szó. A modern élet, így a hadviselés alapját mindinkább a mögöttes elektronikai rendszerek jelentik. Azonban a hardver…..
Megesz minket a sárga irigység, hogy sohasem lehetünk egyszerre olyan sikeresek és egyenes emberek, mint Szöllősi György, a felcsúti akadémia korábbi kommunikációs főnöke, akinek összejött az a páratlan bravúr, hogy egyszerre főszerkesztője a FourFourTwo-nak (aminek a szerkesztősége konkrétan a…..
Romanes eunt domus 2017.05.17 08:13:53
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
Romanes eunt domus 2014.03.31 16:30:01
@bloggerman77:

Gyurcsány őszödi beszéde után adták le a híres-neves Sváby-Orbán interjút, ami alapján (túl Sváby emlékezetes szénné égésén) elég nehéz volt akkoriban a TV2-t jobboldali elfogultsággal vádolni :)
Hiába fanyalognak a kritikusok és kurvaanyáztunk mi is, az ABC vasárnap esti Oscar-közvetítése 43 millió amerikait érdekelt, amivel megelőzték a 2007-es, dettó Ellen DeGeneres-vezette gálát (40,2 millió néző), de 18-49- alul maradtak (14,1 vs 12,9). Jó, 18-34-ben meg nem, de ezt…..
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
Romanes eunt domus 2013.12.15 22:30:26
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..