Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenyes

37 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkottam már külön-külön borotvahabbal és ételfestékkel, most megnézzük, együtt mit tudunk alkotni belőlük :) Gyerekekkel is igazán jó móka, csak vigyázzunk a falakra ;) ..
A Lego egy világszerte igen sikeres építőjáték védjegyzett neve. A Lego termékek egymással minden esetben kombinálható és összekapcsolható építőelemekből állnak. Története 1932-ben kezdődött, mára szinte nincs olyan dolog, amit ne lehetne megépíteni Legóból a több mint tízezerféle alkatrész…..
A kreativitáshoz türelem kell, ezt elismerem. Na neki volt bőven...
Kifejezettem csípem a bizarr és különleges ékszereket, készítettem is már párat, viszont ezen igencsak el kellett gondolkoznom. Mire gondolt a költő rovat következik.... Nadja Buttendorf, a berlini székhelyű művész és ékszerész olyan gyűrűket és fülbevalókat készít, amelyek fülek és ujjak. Érted...
Ennél cukibbat biztos nem fogtok látni a héten :) Gyűjtöttem pár eszméletlen aranyos jelmezt, amit Ti is el tudtok készíteni a farsangra! Tavaly ezt a kis gyűjteményt már közkinccsé tettem a Facebook oldalon, most megosztom itt is. Mi még kicsik vagyunk a farsangozáshoz, viszont alig várom már, hogy…..
Írtam már korábban arról, hogy egy igen kicsike sötét lyukban nőttem fel, ahol az ablakunk a tűzfalra nézett. Nálunk nagyjából még a kaktusz is feladta. Azóta persze felnőttem, albérletből albérletbe vándoroltam, egyetlen egy fix pont volt mindenhol, az pedig a nagy és világos ablak. Imádok…..
... mindezt úgy, hogy előre tudom, mi lesz a vége. A DIY Katasztrófa újabb állomása. Minden évben felbukkan ez a csodálatos (sic!) ötlet, idén beadtam a derekam, és kipróbáltam. Elmondhatatlanul csodálatos lett a végeredmény......
Lauri Svedberg egyedül él a kutyájával. Egy szenvedélyes művész, aki a természeten keresztül fejezi ki magát. A legnagyobb vászon, amelyen valaha is dolgozott, azonban a saját házában van. Lauri a saját házán keresztül reprodukálta a személyiségét.  35 éve fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy egy…..
fenyes 2016.10.31 10:47:22
@Petra033: Én biztos nem.... :D
Teleprendezők Fel, Fel, Felhők! 2016.10.27 14:36:51
Valamikor még a nyár elején készítettem ezeket a felhőket egy koncertre az A38 Hajóra. Alig várom, hogy költözzünk, és berendezhessem a gyerekszobát. Biztos vagyok benne, hogy pár felhőnek ott is helyet fogok találni :)  ..
Van egy szingli (vagy talán már nem az, vagy még nem az) barátnőm, aki a napokban lebaszott, amiért hónapok óta rá se néztem, és elrángatott bulizni. Na jó, annyira rángatni nem kellett, fogékony vagyok én az ilyenekre, ráadásul ő az a csaj, aki kihozza belőlem az állatot, valahogy mindig úgy…..
Nem vagyok egy egyszerű eset. Ha nálam egyszer elgurul a bogyó.... Most is ez történt. Gondoltam, készítek egy madárházat. Annyit tudtam, hogy nem „csak” egy sima madárházat szeretnék, hanem egy komplexumot, amiben az ételen és vízen kívül fészkelésre is van lehetőség. ..
Ma kaptam egy katalógust. Ami annyira megríkatott, hogy én sem hittem el......
Nem teljesen így képzeltem el a dolgot. Sejtettem, hogy vicces lesz, visszanézve viszont kicsit olyan volt, mintha kínoztam volna szerencsétlen kutyát. Így a videó csak "házi használatra" készült el, a tapasztalataimat pedig inkább leírom :)..
Teleprendezők Itt van az ősz... 2016.09.25 20:36:22
Az ősz az egyik legalkalmasabb időszak az alkotásra, hiszen potyognak a gesztenyék, a tobozok, a makkok, szép színekbe borulnak a levelek. Vagy még nem. A "vagy még nem" esetére hoztam most egy ötletet, amit kifejezetten kisgyermekes foglalkozásokra ajánlok :) ..
Nálunk jelenleg a következő szavak mennek ezerrel: tánci, apa, anya, mama, nyamnyam, pápá és bájbáj, és a csüccs. Erről Molli tudja is, hogy ha ezt hallja, akkor le kell csüccsennie. Büszke vagyok az én okos KisCsajomra :) Igen ám, na de hova csüccs? Bármennyi "habitapit" lepakolhatnék, biztos…..
Teleprendezők Lomis lettem 2016.09.06 15:53:51
Ezt a történet még valamikor tavasszal esett meg, most jutottam el ide, hogy le is írjam. Főleg, hogy megint sikerült egy elég jó cuccot kukáznom, erről majd kicsit később írok :) Szóval levittem a szemetet a zárt tárolóba, és a falnak volt támasztva egy szétszedett szekrény, és egy régi…..
Újra jön a szeptember, újra kezdődik az iskola. Emlékszem még, mikor kislány voltam, milyen hisztiket vágtam le a bolt közepén, hogy nekem az a csilivili füzet kell, nem pedig a legolcsóbb. Akkoriban pedig csak a legolcsóbbat tudtuk megvenni, így anyu mindent elkövetett, hogy "szép ruhába…..
Teleprendezők Apák (?) Napja 2016.05.11 14:36:39
Miután szerencsésen túléltük a Valentin napot, a Húsvétot, a Nőnapot és az Anyák napját, jöhet egy frankó Apák napja. Tavaly készítettem egy gyűjtést jópofa cuccokkal, idén sem lesz ez másképp. Viszont elgondolkoztam egy kicsit, hogy tulajdonképpen egy családban ki is ünnepel valójában.....
Vészesen közeledik az Anyák Napja, hoztam pár egyszerű ötletet - íme az utolsó rész :) Nagyon divatos mostanság úgy felhasználni a képkereteket, hogy kivesszük belőle az üveget, és úgymond kilógunk a keretből :) Nekem is nagy kedvencem, így anyák napjára több ilyen képet is…..
Vészesen közeledik az Anyák Napja, hoztam pár egyszerű ötletet - íme a harmadik rész :) Amire szükségünk van: - fényképre (melyet hangos kacagással készítünk, hiszen vicces a beállítás) - maradék fonalakra - ollóra ​..
Vészesen közeledik az Anyák Napja, hoztam pár egyszerű ötletet - íme a második rész :) ​..
Vészesen közeledik az Anyák Napja, hoztam pár egyszerű ötletet - íme az első rész :) ​..
A dekorációknál (legyen az lakás vagy szabadtéri) általában készen vásároljuk a elemeket, hiszen praktikusak. Egy olyan ötletet hoztam, ami olcsó és gyorsan elkészül (egy 60 darabos csomagért 300 Forintot fizettem). Tegnap elkészült az oldalamra a videó, ma pedig azon gondolkoztam, hogyan lehet még…..
Még hogy a CD lemezek kora lejárt...? Itt a bizonyíték, hogy egy kis kreativitással bizony új életet is kaphatnak :)  ​..
Tavaly már kipróbáltam a Hobbikert ötletét, nemrég pedig kaptam egy gyönyörű cserepes bazsalikomot a férjemtől. Mivel imádom ezt a fűszernövényt, nem is volt kérdés, hogy megint nekifutok a szaporításnak :) ​..