Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanaura

1363 bejegyzést írt és 396 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ayahuascareality 5000 indok 2016.02.24 23:48:27
A természet törvénye alapján az alkalmazkodó marad életben. Ez alapján aztán gondolhatnánk, hogy az a néhány ezer kultúra, amik iránt érdeklődőket ma jobb híján hagyomány őrzőknek neveznek a természet törvénye alapján morzsolódott le. Valahol ez is történt. Az alábbi videó jól mutatja a tételes…..
ayahuascareality A Lakota Jézus 2015.12.27 12:24:04
A cím ne tévesszen meg senkit, az utolsó pillanatban jutott az eszembe, és két történetre utal. Jómagam nem vagyok a mindent-mindennel new age összemosó/summázó műfaj királya, így Jézusból se lesz a történetem végére lakota indián, mindenki megnyugtatására, viszont  a két…..
A napfordulók és napéj egyenlőségek megünneplése nagyon ősi dolog, a mi térségünkben is, amolyan kvázi 'pogány' év vége. Keresgéltem cikkeket, írásokat, de inkább leírom nekem mit jelent. Valahogy úgy alakut az elmúlt években, hogy vagy idehaza voltam ezeken a napokon…..
ayahuascareality Farkasok kora 2015.12.19 12:26:12
"Farkasok Erdélyből.Az eső három a leggyengébb és a legbetegebb farkasok. Ők adják a falka ritmusát. Ha fordítva lenne, ők elvesznének egy esetleges támadás esetén. Ők elől mennek, létrehozzák az ösvényt, így a hátsók energiát spórolnak. Őket követi 5 erős farkas, ők az…..
ayahuascareality 189828 2015.12.16 14:53:16
Én tényleg ámulok-bámulok. Mivel keveset írok mostanában, nemigen próbálgattam a blogponthu folyamatosan fejlesztgetett kezelőfelületét, és most találtam rá ilyen statisztikai adatokra. Ja, és ott találtam, hogy 189828 alkalommal kattintottak az oldalra eddig.  Nekem jó soknak…..
ayahuascareality Na ezért 2015.12.15 10:34:41
A statisztikák szerint, engem is komolyan meglepve, úgy tűnik, hogy az elmúlt években, amikor írtam is, de inkább nem is, még mindig sokan olvassák az oldalt. Nem is tudtam róla előre, de tegnap találkoztam az egyikőjükkel. Szóval tudjátok, ez olyan rohadt furcsa, sok év után is,…..
ayahuascareality Látomás keresés 2015.12.11 11:34:24
  És egy kis olvasnivaló:http://filosz.hu/konyvreszletek/a-pejotista/..
..
hanaura 2015.11.26 11:36:15
@Thom2222:
Jó ideje nem megy a fórum, ma már mindenki facebook-ozik, ahova viszont nem minden való, szóval nem nagyon várható fórumos változás. Anno amikor az első ilyet megcsináltuk az oldalhoz kapcsolódóan, egy külön , szép oldalon, nagyon lelkesek voltunk, és mindenki más is, de hát megváltozott a világ, az emberek nemigen pörögnek a fórumokon, legalább is ha nem Orbánról, Gyurcsányról, az Iszlám Államról, vagy valami amerikai faszágról szól. Sajna.
Koradélután értem a helyszínre. Helyiségnevet nem fogok mondani, maradjunk annyiban hogy nem túl messze kis hazánktól, egy olyan helyen, ahol a törvény védelmezi ezt a szent dolgot. Nem sokan, éppen csak páran voltunk ott, barátok, és valaki, szintén a barátunk, és mellesleg egy a…..
ayahuascareality Anakonda 2015.12.02 13:34:34
Az anakonda igazi közös pont egész Amazónia szellemi életében. Hallgattam a tűz körül történeteket, mítoszokat, dalokat, saját történeteket a Nagy Kígyóról, Peruban megnéztem magamnak, álmodtam vele, gondolkodtam róla..Habár a magyar népművészetben is, hogy egy közelebbi…..
(katt ide a linkért) Érdekesen szövögeti a szellem a maga szőttesét. Akiket érdekel az oldal témája, azokat általában más, ehhez lazán kapcsolódó, vagy könnyen kapcsolható dolgok is, kíváncsiak, sok mindent megnéznek, gondolkodnak, vitáznak a világ dolgairól.....mint…..
ayahuascareality 2015 2015.01.28 04:35:56
Most néztem meg a dátumát mikor írtam utoljára. Nem ma volt. Az elmúlt néhány hónapban többször is eszembe jutott a blogom, de soha nem néztem meg. Már nem i tudom pontosan miért. Eleinte csak írtam, írtam, láttam mekkora káosz van a témában (csak mondanám, hogy az induláskor…..
ayahuascareality Ki nem vagyok 2015.10.25 18:18:13
Erről már többször írtam, de mivel újra szóba került: A www.ayahuasca.hu  oldal NEM hozzám tartozik, és NEM ÉN írom. Egy nagyon klassz oldal, jó írásokkal, de mivel műfajából adódóan anonim, lehetnek (és szoktak is volt lenni) ebből keveredések. Ezen kívül a facebookon a…..
ayahuascareality mindenen túl 2015.06.15 17:07:12
..
ayahuascareality Mi az irány? 2015.05.28 12:18:56
Egyszer volt, hol nem volt, a mendemondák szerint egy Yatra nevű sámánasszony (akivel majdnem találkoztam is) belső késztetésétől vezérelve, és a tanítója utasítására Európába, Hollandiába repült, első ízben hozva a kontinensre az ayahuascát, ami azután 20-25 év leforgása…..
Egy vadonatúj trend látszódik kibontakozni az ayahuasca körül, miszerint a növény szelleme "önmagában megoldja a melót." Ezt láttam külföldön elég sok helyen, idehaza, sőt még dél-Amerikában is. 'Hirtelen' elfelejtettük, hogy ez az egész hogy és kiktől jött. Én ezt modern…..
Dr. Frecska Ede előadása Sajnos itt sem tudtam személyesen jelen lenni, pedig messze a leghitelesebb előadónak tartom Edét a témában. Szerencsére a egy klassz csapat feltette a netre, én is így tudtam meghallgatni.Engem elsősorban persze nem a tudományos része érdekel az…..
Nagyjából húsz évvel ezelőtt megjelent az ayahuasca több helyen a világban, ide Európába állítólag Hollandiában egy Yatra nevű nagyon különleges sámánasszony hozta. Ő egy nagyon komoly személy.Azután szép lassan megjelentek eleinte főleg Peruból azok a sámánok, akiknek…..
ayahuascareality Szellemtánc 2015.02.17 16:31:43
E Nem tudom mennyire szeretitek a dalokat, én évről évre fontosabbnak tartom őket, és több időt is töltök velük. A dalok imák, fontos részei a szertartásoknak, segítik, támogatják azt ami éppen folyik. Ebben is nagy változatosság van, most már azért nem csak az ilyen…..
Az egészet ott kezdeném, hogy a legtöbb videó, zene, kézműves cucc, élménybeszámoló, infó Peruból jön, amit mi úgy kezelünk hogy ez az ayahuasca. Peru valóban elég karakteres ilyen téren, de például az Amazonas medence igen kis részét birtokolja. Például. Szóval azok a…..
ayahuascareality DE-VINE 2015.01.28 04:39:13
Elképesztően szentimentális videókat néztem végig a napokban, amikor betettem ezt a rövid kedvencemet, még jobban tetszett. Lehet hogy a kontraszt miatt. :))Szemfülesek ismerős arcokat is felfedezhetnek a felvételen, vannak élménybeszámolók, megszólalnak sámánok, és, láss…..
Köszönet a Gomoa  csapatnak és a TASZnak a szervezésért, a meghívásomért, és főleg dr Máté Gábornak. Örülök, hogy eljött. ..
Ez az idézet úgy csöppet sem "ayahuascás" hogy közben nagyon is az. Gyógyulni, tisztulni, tudatosodni vágyóknak elég jó útravaló. Sokszor szóba került a "külső" és "belső" úgynevezett támadó kérdése. Szerintem az idézet elég jól megválaszolja a kérdést. Ami…..