Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takszi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van élet az elválás után? Erre a kérdésre keresi a választ következő posztunk, melyben a felek már a szakítás után vannak és lassan ráébrednek arra, hogy mégsem bírják egymás nélkül. Posztírónk tőletek várja a választ egy egyszerű kérdésre: miért nem tudnak elszakadni,…..
Takszi 2010.08.26 13:51:36
Ugyanebben a cipőben járok...
A bnőm 30, én 26 vagyok, januárban jöttünk össze,de azzal az igazi mindent elsöprő szerelemmel, ahogy a csöpögős romantikus filmekben "szokás" majd rögtön össze is költöztünk (féligmeddig "kényszerből") aztán áprilisban szakítottam, mert azt éreztem, hogy sok vagyok neki, megfojtom, stb... szétköltöztünk.. és három nap múlva írt, hogy találkozzunk, és láttam rajta, hogy nem bírja nélkülem.. mint ahogyan én sem bírtam nélküle. Újrakezdtük, tanulva az elkövetett hibáinkból, minden sokkal jobb volt, illetve attól volt jobb, hogy amik első körben problémát jelentettek, azok már nem tértek vissza... voltak viszont sajnos más jellegű parák, mindkettőnk részéről.. aztán június közepén megint szakítottam, külön töltöttük a nyár nagyrészét, és most egy hónapja megint együtt vagyunk..és arra a kérdésre nem tudom a választ, hogy miért nem tudjuk elengedni a másikat, vagy ha nem tudunk a másik nélkül létezni akkor együtt miért nem megy faszán, de azt tudom, hogy senkihez nem kötődtem még ennyire.. és elmondása szerint ő sem.. a legbelsőbb titkainkat meséljük el egymásnak, úgy látjuk a másikat mint ahogyan még senki nem látta, vagy látja, és mégis vannak viták, veszekedések,problémák.. de mind ezek ellenére azt mondom, hogy megéri, megérte újrakezdeni...
És sztem te se habozz, mindenki megérdemel legalább még egy esélyt, bár azt nem írtad le, hogy miért lett vége, vagy mi vezetett oda hogy elváljatok..
Ésszel, odafigyeléssel, és azzal ha tesz az ember a dolgokért, sokmindent meg lehet oldani... persze ahhoz kellenek az érzelmek mindkét fél részéről, de azok alapján amiket leírtál, sztem megvan minden ahhoz, hogy a végén valami jó süljön ki ebből az egészből!

sok sikert!
Takszi 2010.08.27 10:34:42
@Drága IV gernika: a sors fintora, hogy tegnap kb miután leírtam a postot, megint sikerült összeveszni, és most ott tartunk, hogy "mi legyen" ... hát nem tudom, így már nem is olyan hiteles amit leírtam :) :(
MJ háziorvosa, Conrad Murray valószínűleg álmában sem gondolta, hogy egyszer majd (gonosz) főszerepet kaphat Michael Joseph Jackson (1958.08.29 - 2009.06.25) életrajzi filmjében. Sokkal reálisabbnak tűnt, hogy majd a 60 éves Tiger Woodsot fogja eljátszani valamilyen golfos…..
Takszi 2010.02.12 12:35:48
Talán már mindenki tudja, hogy az ORTT döntésének értelmében egy egész ország kénytelen érzékeny búcsút inteni a Slágernek és a Danubiusnak, hogy helyet adjon az FM1 konzorcium és az Advenio új, balról-jobbról megtaszajtott rádióinak. Ki-ki most vérmérséklete szerint…..
Subba Apa neee! 2009.10.29 12:00:00
Sebestyén Balázs múlt héten szerepelt az Rtl műsorában a kisfia születése kapcsán. Szemfüles rajongónk kifigyelte, hogy Balázs többszörösen is szabálytalankodik a bejátszás végén. Mit tanul ez az ártatlan kis gyermek egyből? Ezért jött közénk? A felvételen látható amint…..
Nem fordult még elő, hogy magyar DJ bekerült volna a DJMag TOP100-as listájára. Nos, a héten ez is megtörtént, a történelmi tettet Myon és Shane 54 (utóbbi Császár Előd művészneve) hajtották végre. Nagy indulatok kavarognak a TOP100 DJ lista körül, sokan imádják, sokan…..
Takszi 2009.10.28 11:39:36
@Legelő Őse: Ezt mondjuk meg tudom erősíteni, bár én csak futólag ismerem az Elődöt... viszont a Myont remélem hogy valaki hamarosan megcsapkodja a hatalmas arca miatt...
Takszi 2009.10.28 12:04:34
@Lunch: Nyílván sokat számít a személyes benyomás... tényleg szerettem Fatboyslimet, de nagyon nagyot csalódtam benne...ízlések és pofonok... :)
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..