Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hetzberger

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Valamelyik Rainbow Six játékból (időközben kiderült, hogy Raven Shield) mentettem ki magamnak még évekkel ezelőtt furcsa jeleneteket, mert nem igazán volt megoldva a halál utáni fizika. Ahogy lelőttem őket, azok egyszerűen összecsuklottak, az anatómiát valahogy figyelmen kívül…..
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
Hetzberger 2009.09.15 13:19:54
hát én ennek a 4-ik részét is megnéztem szerintem abban sokkal durvább videó játék endingekk vannak. www.youtube.com/watch?v=EyaTNFrxkh8&feature=channel_page
Dynasty Warriors 5 endingnél én meg csak nézek, hogy mi ez? Ki ez a seggbuzi tag? Szinkronja is karakterhez illő... Bár nem játszottam vele igy nem is tudom milyen játék ez...
A múltkori Battlefield-es lóf*sz után Zoltán talált egy új példát, hogy a magyarok valami vicces módon próbáltak üzenetet hagyni. Ezúttal a Saints Row 2 stáblistáján láthatóak a következő kifejezések. Egész konkrétan miről van szó? Nem játszottam vele, de az azért…..
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Úgy néz ki mások is felfigyeltek a játék érdekes ellenségeire Küldte: Vreid..
Hetzberger 2009.09.01 21:48:57
Off:Ejha Felvidéken(Szlovákia) micsoda klasszisokat lehet venni Snajper,America’s 10 Most Wanted, Wanted Guns, Battlestrike: Call to Victory (Cool Games), Battlestrike: Secret Weapons, és még sorolhatnám is...De ez mind www.progamingshop.sk -n.Dunaszerdahelyen meg összegyült a nyelvtörvény elleni tüntetésre kb. 15 000 ember, már akit érdekel.
Mortyr 1 meg az örök klasszis és a sztorija is egyedi:D.Az off-ért meg elnézést ha kicsit hosszú.
Ezeket csak így kép formájában, ha szükséges feliratozva. A képre kattintva nagyítható.   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/b_socc/feed", "width":"550", "height":"490", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Hetzberger 2009.08.29 16:27:30
Fifáéhoz képest mégis jobbak, ugy gondolom. És egy kis off: dosgamer.com/alien-anarchy/ már aki még nem próbálta ki és nem fél tőle...Mondjuk a hajszin négerekké elég őszes, zászlók meg inkább csak mezszineket mutassák felső a játékos szine alsó a kapusé? meg beach soccerből is van egy pár...lehet keresni ennek is csak van egy trialja vagy egy demója elrejtve valameik oldalon.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..