Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gege96

43 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nintendo Player Átköltözés 2012.11.17 11:10:34
Átköltöztem, továbbiakban itt fogok írni: nintendo-player.blogspot.hu..
Igen, itt van a 2. rész is (igazából ez nem a 2. rész, mivel wii-re is volt egy new super mario bros, úgyhogy a cím arra utalhat, hogy a sima Ds-es verzió folytatása ez) ebből a nagyszerű sorozatból. 3 héttel ezelőtt be is szereztem magamnak. Hát már az elején észrevettem, hogy ez a…..
3 héttel ezelőtt megvettem ezt a két általam nagyon várt játékot. Mindkettőtől azt kaptam, amire vártam, úgyhogy egyikben sem csalódtam. Heroes of Ruin-t egyelőre egyedül csinálgattam, és utána kezdtem el igazán magyarokkal játszani. A Voice chat nagyon el lett találva, szóval…..
Tegnap sikeresen végigjátszottam az eshop egyik puzzle, logikai, ügyességi játékát. Eshop játékhoz képest nagyon hosszúra sikeredett, úgyhogy a szavatosságra nem lehet panasz. Semmi negatívumot nem tudok róla mondani, nekem minden nagyon tetszett, ami a játékban volt. Még sok…..
2 héttel ezelőtt megrendeltem a Heroes of Ruin-t és hozzá még a Metal Gear Solid 3D Snake Eater-t, ami egy portnak mondható, 3D-vel felturbózva, és új irányítással. Ha minden igaz, 10-én fog megjönni mindkét játék. MGS 3D-re már régóta fáj a fogam, és szerencsére találtam egy…..
Június elején végre beszerezhettem a Mario Tennis Open című teniszes játékot 3Ds-re. Nem ez az első Mario tenisz játékom. Játszottam a Game Boy Advance-es Mario Power Tennis-szel és a Wii-re kiadott GameCube-os Mario Power Tennis remake-jével, úgyhogy már a kezdetektől fogva tudtam,…..
Elnézést kérek, hogy ilyen sokáig nem írtam posztot, de nagyon nem volt rá alkalmam, mert sok volt a tanulni és egyéb tenni valóm. Azóta a címben is látható játékokat vettem meg az eshop-ból, a Nintendo online boltjából. Elsőként a Bird Mania 3D-t töltöttem le Május…..
Tegnap sikerült megcsinálnom mind a 25 fejezetet a Kid Icarus Uprising-ben. Így összefoglalva nagyon jó, hosszú, izgalmas és tartalmasra sikeredett. Sok emlék fog ehhez a játékhoz fűzni, abban biztos vagyok. Komolyan mondom, már szinte majdnem olyan mint egy Zelda, pl. Ocarina of time.…..
Ma letöltöttem ezt a nagyon jó kis applikációt a 3Ds-emre. Még az irányítást meg kell szoknom, de azért már egész jól megy. Jó sok mindent lehet vele csinálni, temérdek segítőeszköz áll rendelkezésünkre, hogy rajzunk a legjobb legyen. De a legeslegjobb dolog, az a 3D-s képek…..
Tegnap, azaz vasárnap megint elkezdtem kicsit Raid Mode-ozni a Resident Evil Revelations-ben. Egy tök idegen emberrel azonban sikerült elérnem a célomat, hogy mindenütt S legyen az összes pályánál. De kezdem az elejétől. Minden pálya megvolt S rangra, de csak egyetlen egy lógott ki a…..
Ma ismét megmentette Mario, Peach hercegnőt a gonosz Bowser karmai közül. Hogy miért ismét? Ezt kétféleképpen is értelmezhetjük. Egyrészt azért, mert Mario már számos játékban megmentette az elrabolt hercegnőt, másrészt meg azért, mert a Super Mario 3D Land-ben 8 világ van, és…..
Igaz, hogy még messze van május vége, de egy megemlítést érdemel az új Mario Tennis játék. Már láthattunk róla bemutatót, de engem akkor még hidegen hagyott, nem volt rám nagy hatással, egészen mostanáig. Az internetre felkerült, egy vadi új trailer, ami olyan jól prezentálja a…..
Nintendo Player Colors! 3D közeleg 2012.04.09 20:30:00
A Colors 3D! egy már Amerikában megjelent eshop játék. Itt Európában még várnunk kell rá sajnos. Nevéből is kideríthető, hogy színek szerepelnek a játékban, így kettőt találhatunk, hogy vajon ez a játék miről is fog szólni. Netán kifestő, valamiféle festővászonnal van…..
Már eleget játszottam ezzel a kiváló játékkal ahhoz, hogy megtudjam mondani, melyik fegyver típussal vagyok a legjobb. Igen, ez nem más, mint a bow, tehát íj. Minden egyes fegyver kategóriából kipróbáltam szinte mindent, de rájöttem, és ezt már a játék megvétele előtt is…..
Ma sikerült elérnem a 40. szintet az online játékot támogató Raid Mode-ban. Hát nem volt semmi. Az ellenfelekből már annyi van, hogy meg se tudnám őket számolni. Egyszerre ránk küld a játék vagy 10 ellenfelet. Persze van egy társunk, így e szempontból könnyebb a dolgunk, mintha…..
Már pár nappal elcsúsztam a 3Ds első születésnapjától, de megszeretném említeni, hogy pont egy éve melyik játék volt a start számomra. Mint, ahogy a bejegyzés címe is említi, ez nem más, mint a Pilotwings Resort. Ez a játék inkább egy repülő szimulátornak tekinthető, ugyanis…..
Tegnap megvettem ezt a régóta várt, nagyon nagyra értékelt, Nintendo játékot. Nekem már ott tetszett a dolog, hogy mindenki pack-ot kap, nem pedig csak egy játékot. Ugyanis ingyen kapunk 6 véletlenszerűen kiválasztott AR kártyát, amelyek a játékban lévő karaktereket, és…..
Sokan mondogatták az interneten, hogy mennyire jó lesz ez a játék majd 3Ds-re. Én is a napokban figyeltem fel rá. Régebben is hallottam róla, de egy magyar 3Ds közösségben is megemlítették azt, hogy én tuti megveszem ezt a game-et, hiszen ez lesz az első igazi RPG a konzolra, és…..
Tegnap sikerült elérnem a 30. szintet az online co-op módban. Nagyon örültem neki, mert azt lehet végül is mondani, hogy most vagyok a Raid Mode-nak a felénél körülbelül. A maximális rang az az 50. szint, tehát már nincs sok hátra. Egyre jobb fegyvereket is kap az ember ekkor már.…..
Most szombaton végre valahára meglett az egyik legjobban várt játékom, a Resident Evil Revelations a circle pad pro-val együtt. Egyszerűen fenomenális a második analóg karral játszani ezt a játékot. Szerintem sokkal egyszerűbb, mintha a kiegészítő nélkül kellene. Eddig nagyon…..
Tegnap a Zen Pinball 3D-ben elértem ezt a nagy pontszámot, az Earth Defense nevű asztalon. Olyan fél órámba került, mire idáig eljutottam. Nem volt semmi. Eleinte már kezdtem feladni, mert az első labdával csupán 30 milliót tudtam szerezni. Már csak kettő labdám maradt, és…..
Majdnem egy éve vettem meg ezt a játékot, amikor a 3Ds megjelent. Első játékom a Pilotwings Resort volt launch-kor, és a második, egy kicsit később, a Street Fighter. Ez az első arcade verekedős játékom eddig. Mondogatták interneten is, hogy mennyire jó játék, főleg kezdésnek.…..
Aki szeretne velem játszani, annak itt vannak a friend code-jaim, és aki felvesz, az írja meg a saját kódját, mert én nekem is fel kell ahhoz vennem őt. Wii kód: 2042-8671-1660-9133 Dr.Mario & Germ Buster: 8276-9312-1572 Excitebike World Challenge: 3137-8134-4025 Bomberman Blast:…..
Hogy mi is ez az [iNSERT]? Ez egy pár hete alakult magyar COD MW3 Wii klán. Eddig, összesen 10 tagja van velem együtt. Úgy érzem, hogy egyre többen leszünk, és hogy egy nagyon erős klánt fogunk alkotni. Erre az a bizonyíték, hogy amikor felmegyünk 5-en, vagy kevesebben a klán tagjai…..
Egy kis gameplay-t mutatok, a Team Defender nevű játékmódról, amelyben az a cél, hogy a pályán lévő 1 darab zászlót fogjuk, és tartsuk magunknál, amíg csak lehet. A csapat pontokat kap, ha egyik emberüknél van a zászló. Az nyer, akinek a legtöbb pontja lesz. Ez a videó nagyon…..