Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jankanéni

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
Lázár János az ő "őszödi beszédeként" elhíresült júniusi szekszárdi fórumán arról beszélt, hogy az építésügyben is vannak kivételes eljárási metódusok, amikor az illemtudó építéshatósági ügyintéző inkább egy kávéra hívja meg az engedélyezési tervet készítő…..
Mostantól új festést kapnak a Wizz Air gépei, a hangárból kigördült első példányról ki is került a netre néhány fotó. A lilának reszeltek, helyette jött a kék, de nem ott, ahol eddig. Alul lehet szavazni, hogy tetszik-e. Az első hírek fél éve jöttek, hogy változás lesz,…..
Április 26-án vasárnap este 9:10-kor jelentkezik először az a műsor a TV2-n, amire Hajdú Péter csak nagyon hosszas tárgyalások után tudta rábeszélni Friderikusz Sándort, aki az Ének iskolája második évada után intett búcsút a TV2-nek. A formátumot viszont mintha rá szabták…..
50 méterrel a föld alatt, a 2-es metró építkezése kapcsán épült meg a Rákosi-rezsimet még az atomháborútól is megvédeni hivatott bunker, amelyben Rákosi Mátyás valószínűleg soha nem fordult meg. Mi viszont igen. A KÉK által szervezett Városi Séta ezúttal a…..
Jankanéni 2011.03.27 22:12:19
Jankanéni 2011.08.23 13:34:52
Budafok nagymértékben a Törley családnak köszönheti, hogy bor- és pezsgőkultúrájáról lett ismert, mégis hagyja tönkremenni a család sírboltját. Belógtunk, körülnéztünk, fotóztunk. Kép: Wikipedia / Civertan..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Adó- és járulékemelést varr a kormány a vállalkozások nyakába azzal, hogy fel kell emelniük a bruttó 300 ezer forintnál kevesebbet kereső dolgozóik nagy részének a bérét, ha részt akarnak venni a közbeszerzési pályázatokon, illetve állami támogatást igényelnének.A nettó…..
Jankanéni 2011.06.23 22:20:51
comment:com MTV: Balaton, nyár, 24 2011.06.21 16:20:00
Hétfőn indult az MTV új nyári műsorrendje, benne a Balatoni nyárral, ami naponta többször jelentkezik az m1-en 9-11-ig, 17-18 óráig + a Híradós bejelentkezés. Ez utóbbit láttam tegnap este, elég kínos volt, de hát ahogy Szabó László, MTVA kommunikációs igazgatója mondta,…..
Első körben szögezzük le: semmi. Nem vonultak ki kotrógépek, nem vágják a fákat, nem ölik meg a környéken található kiskutyákat és gyerekeket, sőt, nem is fogják. Van ugyan egy koncepció a terület hasznosításáról, de ez még csak ötlet szintjén merült fel, ráadásul köze…..
Gyalogosbaráttá válik a Móricz Zsigmond körtér és környéke. Az elképzelés megvalósításával az Allee bevásárló központ körül már kialakult forgalommentes övezet kiterjedne a körtér déli és keleti oldalára, valamint a Fehérvári út belső szakaszára is. Az elfogadott…..
Jankanéni 2011.06.10 13:29:44
@kamarawood:
Köszönjük építő kioktatásod...
A Tűzvonalban negyedik évadát két tényező nyírta ki: 1., Stohl Andrást a balesete miatt kiírták a sorozatból 2., a Duna TV péntek esténként adta le. Így eshetett meg, hogy miközben az első évadnak epizódonként 800 ezer nézője is volt, a tavaly augusztusban debütált…..
Jankanéni 2011.06.09 08:10:09
Csütörtök délelőtt a Pannónia stúdióban tartott rendhagyó sajtóbeszélgetésen jelentették be, hogy a már egy ideje terjedő pletykák igazak, Geszti Péter valóban visszatér a magyar zenei életbe, és ez nem csak a Sziget mínusz egyedik napján való fellépést jelenti, hanem új…..
Jankanéni 2011.04.28 15:17:41
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
  Cikksorozat Finta Józsefről A cikksorozat befejező részében Finta József néhány meg nem valósult terve következik - a teljesség igénye nélkül. Aki sokat tervez, annak sok meg nem épült műve lesz. Vagy mert nem ő nyer a pályázaton, vagy mert az egész projektet…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
Jankanéni 2011.01.17 18:03:13
K@Számolj Templár: Könnyebb lenne a válaszom, ha nem minden csodát Finta úr alkotott volna. Rendőrpalota, szállodasor (inter, Mariott), bank center, Váci út, Westend.... és most készül a K&H székház. Mind maradandó utatmutató remekmű. Ezerszer tehetségesebb építészek meg szinte éhenhalnak. Félreértés ne essék én nem vagyok szakmabeli, csak szeretnék egy hangulatos élhető városban élni....
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Amint azt minden kedves olvasó láthatja, eltelt jócskán idő a legutóbbi bejegyzésem óta. Ennek főleg az az indoka, hogy munkahelyet váltottam; most új helyről, megújult erővel jelentkezem ami keretei között még inkább tudok a Facebook által nyújtotta szolgáltatásokról, avval…..
Jankanéni 2010.12.05 20:42:54
  A sanghaji világkiállításon való magyar részvétel elég sok kérdést vetett fel, az ügy szép megtermett állatorvosi lova az elmúlt időszak ballib kormányzásának. Büdös közbeszerzés, offshore nyertesek, komcsi titkosügynökből lett kiállítás-szervező, elszámolatlan…..
Jankanéni 2010.09.10 23:47:26
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Jankanéni 2010.09.05 14:05:18
Az RTL Klub a mai esti Fókuszban (20:05) jelenti be hivatalosan az X-Faktor zsűrijének első tagját, és nem lehet kétségünk afelől, hogy ezt követően szépen lassan csordogálni fognak a tuti infók az ősszel induló tehetségkutató műsorról. A nem tuti infókat addig is a…..