Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klj_54

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb Nébih-horror: engedély nélkül dolgozó egereket találtak egy rácterebélyesi pékségben...
Vannak olyan hibák, amikre nem nagyon lehet elfogadható magyarázatot adni. A BKK pedig sorra követi el az ilyen hibákat. Ezek a hibák azért durva hibák, mert könnyű lenne őket javítani. És ezen hibák hatása könnyen össze tud adódni. Ezekből nyújtanék át egy csokorra valót.…..
klj_54 2015.11.16 21:29:57
@Válasszunk: Annak örülök, hogy a grammatikába tudtak csak belekötni, a mondanivalóba nem :)
klj_54 2015.11.17 20:40:59
@Válasszunk:
Nos kaptam egy hülyétől (tőled, hogy te is megérts!) egy kritikát :(
Én melletted írtam, mert csak a szövegedbe voltak képesek belekötni!
Sajnálom, hogy dislexiás vagy, vannak igen jó pedagógusok akik ezen segítenek!
Tehát barátom most bizony ott fent saját magadról állítottad ki a bizonyítványt :(
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
klj_54 2015.08.28 09:59:46
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
Itthon nem tanítják de kint igen!
Ha valóban ismernéd Marx munkásságát, akkor tudhatnád, hogy ő folytonosan revideálta tanait mert azok nem DOGMÁK, mint később azt kezelték.
Még a Vadásztölténygyárban kezdődött a katonai rádiók gyártása Az első ötéves tervben a gyár profiljába helyezték a katonai szárazföldi harcászati szintű adóvevők gyártását. A katonai feladatok átadása-átvétele a határozatok szerint minden zökkenő nélkül valósult…..
klj_54 2015.07.05 17:51:31
@Lazarbibi: Ezer hála és köszönet!
Később a kórteremben megcsördült a telefonom éppen, amikor a doktor úr belépett. Kiabálva rám förmedt, hogy "kapcsolja ki azt a szart, de azonnal. Tisztelt Praxis Platform!   Érszűkület miatt mindkét lábam amputálták, ezért kerekesszékben élem minden napjaim.   Hogy a…..
„Summum ius summa iniuria (A legszigorúbb törvényesség a legnagyobb igazságtalanság)” (Cicero) Történt a minap, hogy a barátomat elvittem a ferihegyi repülőtérre két kisgyerekével együtt. Ronda, szeles, esős, hideg idő volt, az emberek nyakukat behúzva szaladtak az autóiktól…..
klj_54 2015.02.02 12:50:26
@Counter:
Látom jogász elvtárs a kedves válaszoló :)
Nos én a hatelemis parasztgyerek is mondok a kegyelmes uramnak újat, mert látom a narancsos szemüveg mögött hiányos tudás van.
A "liberális" a tőkét tehát a tőkéseket támogatja az ő céljaikat propagálja!
A baloldali tehát eleve nem lehet liberális hisz a baloldali eszmeiség az eltartottat a dolgozót (régi nevén proletárt) képviseli.
Nem kell keverni a magát baloldalinak nevező mszp-s csürhét az igazi baloldallal.
Az 1956-os magyarországi „tanácsforradalom” odakerült a többi kiemelt történeti előkép, a mexikói forradalom, a mahnovscsina, a németországi tanácsmozgalom, a spanyol polgárháború és a többi közé, mint eredendően, alapvetően, lényegében proletárforradalmi esemény. 1956…..
Én természetesen a műegyetmistákra gyanakszom. Nem csak a poén stílusa és a helyszín miatt ugrott be a BME, de az alábbi "felháborodott hangú" levél miatt is, ami pár napja landolt a postaládámban a fenti képpel együtt (nagyításért kattintsatok rá, úgy elolvashatók a feliratok…..
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
klj_54 2013.10.29 11:43:51
@Dr. Kovács Géza: Aki általános iskolát kijárta az nem kérdez ilyet :)
7. Egy űrközpont és egy bástya keresztezése Pécsett (kk) 6. “A környék a remek lehetőségeket rejtő Bosnyák tér karölelésében található” Karölelése?! Remek lehetőségek?! Mi van?!  (kk)   5. Túl sok volt a padlólap… (via:…..
Győztünk, mert egy jobboldali beállítódású körzetben összesítésben majdnem döntetlenre hoztuk a meccset. Miközben megafonból ordítottak hazugságokat a fülünkbe. De erős a dobhártyánk. Győztünk, mert a Bíróság jogerősen kimondta, hogy három hete a jobboldal csalt a…..
Tiltakozásnak álcázott címgyűjtő kampány indult a téli időszámítás kapcsán. Az oraatallitas.hu oldal 1 millió csatlakozót szeretne, hogy október 27-én ne történjen óraátállítás a téli időszámításnak megfelelően. Hogy miért rossz az óraátállítás? Az oldal szerint…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Kötöttségek nélkül Barter 2012.04.30 12:58:00
Ami elsőre úgy tűnt, hogy nem több figyelemelterelési és szarterítési próbálkozásnál, válaszul a Schmitt botrányra, úgy néz ki, még sincs minden alap nélkül.Gyurcsány szakdolgozatáról egyre több érdekes momentum derül ki, maga Fletó pedig egyre jobban elmerülni látszik az…..
klj_54 2012.04.30 14:22:01
@Fedor:
Basszus!
Ha az ment át abból amit írtam akkor nálam van a gond:(
Én csak arra akartam utalni, hogy a mi generációnknak is meg kell pusztulnia ahhoz, hogy kihaljon az a generáció amely sebeket hordoz magában a régi rendszertől!
Tehát nem ellened írtam!
Amúgy sem szeretek címkézni.
klj_54 2012.04.30 14:57:10
@Kandeláber:
Én 1975-ben kiléptem elvi (vallási) okok miatt a KISZ-ből.
Emiatt aztán engem nem érint az ő vagyon körüli marakodásuk.
De ha elvi, ideológiai szemmel nézed a mai történéseket akkor kiderül, hogy ma Orbán és csapata a szellemi (és személyi!) örököse az MSZMP-nek.
Náluk lehetne megtartani az MSZMP XVI. kongresszusát.
Nem ez a zavaró, hanem az, hogy ma hazánkban a politikai (és élet) színvonal a Cromwell halálakori Angliának felel meg:(
De tényleg senki :-) ..
klj_54 2012.04.09 11:36:48
Szükséges föltételek:Végsőkig lolyális bármijen hatalomhoz (MSZMP tagság előnyt jelent)Flexibilis (rendszerváltás előtti pártfunkciók, MSZP polgármesterlyelöltség, FIDESZ támogatottság előny)Büntetett előélet (min. 4 hónap, legalább felfüggesztett büntetésről szóló…..
klj_54 2012.01.12 09:11:49
@Kaszáspók: Maszop?
Te minden nap szopsz Orbán miatt!
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
Snake Error 2011 2011.12.29 05:39:00
Az üveghegyen és az elkúráson túl nem sokat kell gondolkodni azon, hol lőtte a legnagyobb öngólt Orbán Viktor. Az elbénázott kommunikációban. A miniszterelnök (aki egyben a Fideszt, annak frakcióját, a kormányt, az államfőt és egy kétharmadra szeletelt tyúkbéltortát is…..
A Város Mindenkié hajléktalan érdekvédelmi csoportot az utóbbi időben többször keresték meg azzal a kérdéssel, hogy pontosan mi is a bajunk az Aszódi utcában nyíló börtönszállóval. Az alábbiakban a leggyakrabban megfogalmazott kérdésekre adunk választ...
klj_54 2011.12.19 15:03:33
@SPYD3RM4N:
Az Úr szava szóljon általad :)
A Boeing repülőgépgyár a mai napon adta át 7000. Boeing 737 típusú repülőgépét a dubai székhelyű flydubai légitársaság számára. Mindez három nappal azután történt, hogy az európai konkurens, az Airbus gyár is átadta 7000. utasszállító repülőgépét. A különbség…..
Tisztelt Kollégák!Kérem, az MTVA minden munkavállalóját, hogy a nyilvános szereplésre (interjú adására, előadás megtartására, konferencia-részvételre, stb.) történő felkérésük esetében legyenek kedvesek a "saját" divízió-igazgató és a közvetlen munkahelyi…..
klj_54 2011.06.26 13:39:51